بعد-قرض دادن پول به اعضای خانواده و دوستان می تواند درس های سختی را به شما بیاموزد. نتیجه یک نظرسنجی انجام شده در ایالات متحده نشان می دهد که 50 درصد از بزرگسالان آمریکایی که به دوستان یا اعضای خانواده پول می دادند یا آن را به صورت وام ارائه می کردند، پیامدهای منفی را دیدند. 37 درصد از آنها گفته اند که پول خود را از دست داده اند و 21 درصد گفته اند که رابطه آنها با بدهکار آسیب دیده است.

طبق اخبار منتشر شده توسط فاکس نیوز، در اینجا قوانینی برای ارائه کمک مالی به دوستان یا اعضای خانواده آورده شده است:

قانون اول

فقط بگو نه! بهتر است به طرف مقابل بگویید که آنقدر پول ندارید و نمی توانید آن مقدار پول را به او قرض دهید یا به سادگی نمی خواهید رابطه خود را با آن شخص به دلیل مشکلات مالی به خطر بیندازید. این پاسخ ها 90 درصد از مشکلاتی را که هنگام وام دادن به مردم با آن مواجه خواهید شد حل می کند.

قانون دوم

اگر به آن به عنوان یک هدیه فکر کنید، احساس بهتری خواهید داشت. اگر هدیه باشد، تحت فشار نخواهید بود زیرا در واقع بدون هیچ چشمداشتی به کسی پول می دهید. به دوستی که دوران سختی را پشت سر می گذارد یا یکی شما به اعضای خانواده ای که در پرداخت هزینه تحصیل فرزندشان با مشکل مواجه هستند کمک خواهید کرد. آن وقت می توانید احساس بهتری داشته باشید.

قانون سوم

رسمی کن مشکل زمانی شروع می شود که شما یک وام غیررسمی ارائه می دهید. یعنی این احتمال وجود دارد که شرایط وام (نرخ سود و شرایط بازپرداخت) را روشن نکنید. حالا این سناریو را تصور کنید. شما یکی از دوستان یا یکی به اعضای خانواده پول قرض می دهید و آنها با پول به یک سفر چهار روزه می روند. سپس هر بار که آنها را در هر رویدادی می‌بینید از خود می‌پرسید: “چه زمانی پولم را پس خواهم گرفت؟” باید یک قرارداد قانونی تنظیم کنید یا از طرف مقابل سفته بگیرید. در این صورت شما مدارک لازم را دارید.

قانون چهارم

شرایط اکنون آماده است! آماده باشید که در صورت عدم بازگرداندن پول، رابطه شما با طرف مقابل آسیب خواهد دید. نتیجه یک نظرسنجی انجام شده در ایالات متحده نشان می دهد که 50 درصد از بزرگسالان آمریکایی که به دوستان یا اعضای خانواده پول می دادند یا آن را به صورت وام می دادند، پیامدهای منفی را دیدند. 37 درصد از آنها گفته اند که پول خود را از دست داده اند و 21 درصد گفته اند که رابطه آنها با بدهکار آسیب دیده است.

قانون پنجم

فقط امضای قرارداد کافی نیست، مهم این است که مدت بازپرداخت پول را مشخص کنیم. وقتی قراردادی را با طرف مقابل امضا می کنید و از اعتبار خود برای کمک به شخص دیگری استفاده می کنید، این یک تعهد مالی واقعی است. در مقابل، طرف دریافت کننده پول باید متعهد به بازپرداخت آن شود. اما اگر نتوانید پول را پس دهید چه اتفاقی می افتد؟ برای جلوگیری از این مشکل، باید زمان و سایر ملاحظات را در قرارداد خود لحاظ کنید، از جمله هزینه های دیرکرد بازپرداخت.

در غیر این صورت، هر بار که فردی را که پول گرفته را می بینید، در پاسخ به سوال شما مبنی بر اینکه چه زمانی پول قرض گرفته شده را پس می دهد، به شما پاسخ می دهد: «نگران نباش، به زودی آن را پس می دهم»! در این صورت به احتمال زیاد بین محدود کردن پول خود و پایان دادن به دوستی خود با طرف مقابل سرگردان خواهید بود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *