رویداد فرصت‌های هسته‌ای ملی به عنوان یک پلتفرم حل مشکل برای ارتباط صنعت با کارآفرینان، فن‌آوران و نخبگان ایجاد شد.

به گزارش ایسنا، این رویداد به دلیل ماهیت منحصربه‌فرد خود جذابیت خاصی برای کارشناسان، شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشجویان، هسته‌های فناوری و صنایع کوچک و متوسط ​​دارد و فرصتی استثنایی برای شرکت‌ها و افراد علاقه‌مند به حوزه‌های مرتبط با این موضوع است. رویداد.

رویداد ملی فرصت هسته ای با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با توافق سازمان انرژی اتمی برگزار شد و در این راستا در اجرای فرآیند نوآوری باز به دنبال یافتن راهکارهایی مطابق با الزامات صاحب مشکل و بازار تقاضا ویترین

تمرکز این رویداد بر ساخت شتاب دهنده های ذرات و زیرسیستم های آنها در سه حوزه فناوری هسته ای و صنعت برق، فناوری هسته ای و صنعت مخابرات و تجهیزات پیشرفته و کاربردهای هسته ای است.

شتاب دهنده ذرات وسیله ای خطی یا دایره ای است که از میدان های الکتریکی و مغناطیسی برای افزایش سرعت (انرژی) ذرات باردار و هدایت آنها به سمت هدف استفاده می کند.

ساخت مولد فرکانس 100-200 کیلوهرتز با توان خارجی 100 کیلو وات، منبع تغذیه DC با ولتاژ 300 کیلو ولت و توان 30 کیلو وات، توان باریپل با ولتاژ نیم درصد، لوله شتاب دهنده الکترواستاتیک بر پایه سرامیک جوشکاری فلز، منبع تغذیه 600 آمپر 10 کیلووات با دقت 1000، ژنراتور فرکانس بالا پیوسته 70 مگاهرتز با توان 25 کیلووات، آهنربای آرایه موجدار با تناوب 5 سانتی متر، میدان پس زمینه نیم تسلا در طول یک متر از جمله موضوعات این رویداد است.

از دیگر موضوعات این رویداد می توان به ساخت لامپ فرکانس بالا باند S با توان پالس 15 مگاوات و توان متوسط ​​15 کیلو وات، مدولاتور استارت لامپ کلیسترون با توان خروجی پالس 25 مگاوات و توان متوسط ​​25 کیلووات و موجبر باند S اشاره کرد. دستگاه هایی از جمله سیرکولاتور و توان پالس ورودی بار. این به 15 مگاوات و میانگین خروجی 15 کیلووات اشاره دارد.

محققان، شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های فناوری می‌توانند در این رویداد شرکت کنند، ایده‌ها و نوآوری‌های خود را با کارشناسان و سرمایه‌گذاران این حوزه در میان بگذارند و از فرصت شبکه‌سازی و شبکه‌سازی با بازیگران کلیدی این حوزه بهره‌مند شوند.

همچنین با توجه به ملی بودن رویداد و حضور شرکت کنندگان از سراسر کشور، امکان بهره مندی از تنوع فرهنگی، دانش فنی و تجربیات مختلف وجود دارد و هسته های فناوری می توانند با فعالان هسته ای فعال در این زمینه همکاری و شبکه سازی کنند. مناطق دیگر انجام دادن

پس از دریافت طرح ها و ارزیابی اولیه توسط کمیته علمی دبیرخانه رویدادها، اولین طرح ها نهایی شده و با کمک منتورینگ تخصصی که از تعامل کارشناسان دبیرخانه با صاحبان طرح ها بهره می برد، وارد فاز بعدی می شود. ; در این مرحله طرح های نهایی توسط هیئت داوران ارزیابی شده و با طرح های برگزیده قرارداد منعقد می شود.

تیم‌های برتر می‌توانند از امکانات و حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌آموزی و مرکز نوآوری رسا استفاده کنند. مرکز فناوری و نوآوری رسا در حیطه وظایف پژوهشگاه علوم و فناوری هسته ای سازمان انرژی اتمی، بر تعامل با اکوسیستم توسعه فناوری و نوآوری کشور و صنعت هسته ای برای تسریع روند توسعه نوآوری و نوآوری تمرکز دارد. فرهنگ سازی و عقلانی سازی در اکوسیستم نوآوری صنعت هسته ای.

پس از ارزیابی، طرح های منتخب علاوه بر تسهیلات اعطایی معاونت علمی، فناوری و دانش، در قراردادی با پژوهشگاه علوم و فناوری های هسته ای با همکاری مرکز فناوری و نوآوری قرار می گیرد. به اقتصاد، حجم این قراردادها در مجموع دو میلیون دلار خواهد بود.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، آخرین مهلت متقاضیان برای ارسال طرح و شرکت در رویداد ملی ارتقای فناوری هسته ای تا 20 فروردین ماه است. بهمن ماه 1402 است.

متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت فرصت به آدرس Oppevent.ir مراجعه کنند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *