با توجه به دسته بندی، افرادی که می خواهند از بانک سینا وام 200 میلیون تومانی دریافت کنند باید به یکی سپرده قرض الحسنه را در شعب این مجموعه افتتاح کرده و حداکثر تا سه ماه پس از افتتاح سپرده نسبت به دریافت این تسهیلات اقدام کنید.
مشتریان برای دریافت این وام باید حداقل 100000 تومان در حساب خود داشته باشند. سود این تسهیلات 9 درصد بوده و ضمانت آن بسته به نظر صنعت و میزان تسهیلات متفاوت است. برای دریافت این تخفیف، عموماً مشتریان ملزم به ارائه ضامن رسمی یا سند مالکیت هستند. حداکثر مدت بازپرداخت 36 ماه است.
مبلغ هر قسط بسته به سقف اعتبار، نرخ سود و مدت بازپرداخت 6 میلیون و 359 هزار و 947 تومان است. سود کل تسهیلات 28 میلیون و 958 هزار و 75 تومان و کل مبلغ وام و سود آن 230 میلیون و 83 هزار و 75 تومان است.
نگاهی به شرایط لازم برای دریافت وام 200 میلیونی از بانک سینا
برای دریافت این تسهیلات، واجدین شرایط باید مدارک مورد نیاز شامل اصل و کپی شناسنامه و کارت شخصی را به همراه داشته باشند و جهت تکمیل مراحل اخذ وام به رئیس واحد تسهیلات شعبه تحویل دهند. . در صورت کامل بودن مدارک و شرایط متقاضی، مبلغ وام در مدت زمان کوتاهی به حساب وی واریز و قابل پرداخت می باشد./کاماپرس
متقاضیان وام بالای 200 میلیون باید ودیعه مسکن را پرداخت کنند
نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: طرح افزایش وام و سپرده مسکن با توجه به فصل جابجایی پیش رو نیاز به بازنگری دارد و این تسهیلات با توجه به شرایط متقاضیان واریز شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، داود بیگی نژاد، نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه طرح جدید ارائه شده برای افزایش وام و سپرده مسکن مانند طرح های قبلی مشکل مسکن را حل نمی کند، اظهار کرد: با توجه به اینکه زیر بار رفته ایم. ظلم چند ساله دستمزدها و درآمدها در اقتصاد ایران متحمل می شود، وام های پرداختی معمولاً متناسب با قیمت مسکن نیست و علاوه بر این، این وام ها قادر به تأمین مسکن مردم نیستند که پرداخت آن نیز خارج از کشور است. مسئولیت افرادی که آپارتمان ندارند.
وی افزود: طرح جدید با عنوان «وام جامعه» طرحی غیرمنطقی، غیرکارشناسی، غیرقابل اجرا است و مانند سایر وام های مصوب بدون پرداخت، بازار مسکن را با بحران مواجه می کند.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از وام های موجود قابل اجرا نیست و در صورت اجرایی شدن با مشکلات زیادی همراه است. اعطای چنین وام هایی در کشورهای دیگر اکنون دیگر قابل حل نیست، بلکه به خودی خود مشکل ساز خواهد بود.
بر اساس این گزارش، متقاضیان و مستاجران برای دریافت گزینه ودیعه مسکن با سامانه یارانه مسکن تماس بگیرند. پس از ثبت مشخصات خود در سامانه املاک و مسکن، مدارک و اطلاعات خود و همچنین قرارداد را در سامانه بارگذاری و پس از دریافت کد رهگیری. برای ثبت درخواست اخذ ودیعه آپارتمان اقدام کنید.
لازم به ذکر است مبلغ وام مسکن در استان تهران 200 میلیون تومان است. متقاضیان پس از انتخاب بانک خود می توانند درخواست خود را برای دریافت تسهیلات ثبت کنند.
ثبت نام وام بازنشستگی به مبلغ 20 میلیون تومان
به گزارش شهرآرانیوز، آمارها حاکی از آن است که 72 درصد مستمری بگیران تامین اجتماعی حداقل حقوق بگیر با حقوق زیر 10 میلیون تومان در ماه هستند! اگر از هزینه های درمان، هزینه های زندگی، اقامت و غیره چشم پوشی کنیم، معادله پیچیده ای نیست
به گزارش شهرآرانیوز، آمارها حاکی از آن است که 72 درصد مستمری بگیران تامین اجتماعی حداقل حقوق بگیر با حقوق زیر 10 میلیون تومان در ماه هستند! وقتی از یک طرف هزینه های درمان، هزینه های زندگی، اسکان و… و از طرف دیگر حقوق یک مستمری بگیر بازنشسته که قرار است فرزندان و نوه هایش را تامین کند، یک معادله پیچیده نیست. با یک میز تکمیل کننده یک زندگی خانوادگی آبرومندانه در میانسالان!
معادله ای که هرگز نمی گنجد و بازنشستگان ناگزیر به هر یک از دلایلی که ممکن است شامل معیشت یا درمان باشد به وام متوسل می شوند. اگر بخواهد از منابع عمومی از بانک ها و جدا از مرکز بازنشستگی وام بگیرد به شرط فراهم شدن شرایط ضامن و بانکی که هزارتوی پیچ و خم هایی است که می تواند به بن بست منجر شود. با بازپرداخت نرخ سود 23 درصدی و پرداخت اقساط مواجه می شوند که اغلب در انجام آن کوتاهی می کنند و در این صورت تنها گزینه آنها درخواست وام از صندوق بازنشستگی است.
این رقم در سال گذشته 20 میلیون تومان بود که تنها حدود 5000 مستمری بگیر تامین اجتماعی در مشهد موفق به دستیابی به آن شدند. پایین بودن سقف وام، بازپرداخت دو ساله با نرخ اقساط حدود یک میلیون تومان در ماه، عدم حمایت دولت در تامین منابع مالی و همچنین سایر مشکلات این قشر گره اقتصادی را ایجاد کرده است. مشکلات بازنشستگان روز به روز تیره تر می شود.
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی خراسان رضوی می گوید: در استان 280 هزار مستمری بگیر داریم که 180 هزار نفر در مشهد هستند از ابتدا که سقف وام 500 هزار تومان بود تا سال 1402 که این رقم به 20 میلیون تومان رسید. 35000 نفر وام گرفتند.
علی اصغر رضایی به تبعیض اشاره می کند و می گوید: در حالی که دولت برای بازنشستگان روستایی و ارتشی از وجوه عمومی بانک ها سهمی تعیین کرده و مبلغ وام آنها 30 میلیون تومان بوده است، بازنشستگان تامین اجتماعی سهمی ندارند از بانک ها تنها منبع مالی ما بانک رفاه است که سالیانه سهمیه اعلام می کند. از دولت انتظار داریم بخشی از اعتبارات عمومی بانک ها را در اختیار مستمری بگیران تامین اجتماعی قرار دهد.
وی در ادامه به مشکل ناکافی بودن منابع بانک رفاه و سازمان بازنشستگان تامین اجتماعی برای افزایش مبلغ وام و تعداد آن پرداخت و خاطرنشان کرد: حتی وام 20 میلیون تومانی که اعطا می شود تقریبا معادل 900 هزار تومان است که باید ماهانه پرداخت کنید. اقساط و مدت بازپرداخت آن دو سال می باشد. از آنجایی که 72 درصد از بازنشستگان حداقل دستمزد دریافت می کنند، پرداخت این نرخ های بالا زندگی را برای آنها نیز سخت کرده است.
مدیرعامل کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان با تاکید بر اینکه همه مستمری بگیران به دلیل شرایط سخت معیشتی متقاضی دریافت وام هستند، می افزاید: حداقل مستمری مستمری بگیران لشکری و روستایی حدود یک میلیون و 500 هزار تومان بیشتر از حداقل مستمری بگیران تامین اجتماعی است. ضمنا در افزایش مستمری مستمری بگیران بیمه های اجتماعی اصول بیمه رعایت نمی شود.
رضایی در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان توضیح می دهد: علاوه بر موضوع وام، اگر تورم امسال طبق ماده 41 قانون کار 42 درصد باشد، باید معادل نرخ تورم به حداقل حقوق افراد اضافه شود. کارکنان ماده ۱۱۱ نیز متاثر از ماده ۴۱ قانون کار است که به موجب آن حداقل مستمری مستمری بگیران نباید کمتر از حداقل دستمزد شاغلان باشد. از سوی دیگر، در اصل 96 آمده است که سازمان تامین اجتماعی موظف است هر سال (حداقل یک بار) متناسب با هزینه معیشت خانواده، مستمری ها را افزایش دهد، اما سال گذشته 22 درصد افزایش یافت و امسال نیز برنامه ریزی کرده اند. 35 درصد افزایش یابد.
وی بیان می کند: مستمری بگیران اجتماعی فرزندان ناتنی هستند! آنها هیچ سهمی در منابع عمومی کشور ندارند و سازمان تامین اجتماعی از سرانه خدمات درمانی برای هر ایرانی محروم است.
افزایش 50 درصدی اعتبارات بازنشستگان تامین اجتماعی
دبیر اتحادیه مستمری بگیران تامین اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به حذف مستمری بگیران تامین اجتماعی از اعتبارات عمومی کشور می گوید: یکی یکی از مهمترین مشکلات مربوط به اعتبار است. در مورد درمان و معیشت نیز ما از منابع عمومی کشور محروم هستیم در حالی که سایر منابع موجود است.
رحمت علی پورموسی با بیان اینکه مستمری بگیران روستایی و لشکری که هر چهار یا پنج سال یک بار وام می گیرند یک سال فرصت دارند و می توانند وام بعدی را دریافت کنند، تصریح کرد: این در حالی است که مستمری بگیر تامین اجتماعی وام صندوق را می گیرد. در زمانی که وام می گیرد، تنها چند سال بعد مجاز به گرفتن وام است. وی در ادامه می افزاید: طبق شنیده ها امسال بحث افزایش سقف 50 درصدی این وام به 30 میلیون تومان است.