امیرحسین حبیبیان افزود: اطلاعات سامانه الکترونیکی نسخه در سال جاری نشان می دهد 116 داروی تجویزی در فهرست گران ترین داروهای تجویزی کشور قرار دارند و این داروها عمدتاً برای بیماران خاص و صعب العلاج در 28 استان کشور تجویز می شود.

وی گفت: برخی از این داروها بیش از 70 میلیون تومان قیمت دارند و برخی از بیماران مبتلا به موکوپلی ساکاریدوز داروی نسخه ای با قیمت بیش از یک میلیارد تومان در این سامانه ثبت شده که به صورت رایگان در اختیار این بیماران قرار می گیرد.

حبیبیان ادامه داد: امسال انسولین قلم همچنان گران ترین داروی نسخه ای است که 380 میلیارد تومان برای این دارو هزینه شد.

گزارش چیزی مهر معاون مرکز آمار و فناوری اطلاعات بیمه سلامت با اشاره به اینکه بیشترین داروهای مصرفی در کشور مربوط به بیماری های قلبی عروقی و دیابت است، افزود: در سال جاری بیش از دو میلیون بار متفورمین تجویز شده است. نسبت به سال قبل 30 افزایش یافته است و پس از آن داروهای ASS و لوزارتان که برای فشار خون بالا استفاده می شوند قرار دارند.

وی گفت: همچنین 100 بیماری در صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج به ثبت رسیده و بیش از 2 میلیون بیماری خاص نیز ثبت شده است.

معاون مرکز آمار و فناوری اطلاعات بیمه سلامت با اشاره به افزایش 20 تا 30 درصدی صدور نسخه الکترونیکی در سال جاری نسبت به سال گذشته افزود: مشارکت پزشکان در سال جاری از تعداد پزشکان پیشی گرفته است. 102000 پزشک که نشان دهنده رشد 8 درصدی با اجرای طرح است.» نسخه الکترونیکی است.

وی گفت: از آغاز اجرای طرح کپی الکترونیکی تاکنون بیش از 269 میلیون نسخه الکترونیکی به ثبت رسیده است که ماهانه 12 میلیون نسخه در کشور ثبت می شود.

حبیبیان افزود: مشارکت پزشکان در استان های یزد، البرز و کرمان بیش از 90 درصد است و بیشترین مشارکت را دارند و در استان های قم، خراسان رضوی و اردبیل نیز 15 درصد نسخه ها همچنان به صورت کاغذی صادر می شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *