به گزارش پی ام آپ، پس از گذشت چندین سال از ورود نسل سوم و چهارم تلفن همراه به جهان، چند سالی است که صحبت از 5G یا نسل پنجم تلفن همراه به گوش می رسد. با توجه به کارکردها و کاربردهای شبکه 5G در ابعاد مختلف زندگی و به گفته متخصصان این حوزه، 5G قرار است مشکلاتی مانند سرعت پایین و تاخیری که در شبکه های نسل قبل وجود داشت را به حداقل برساند و در رشد اقتصاد دیجیتال و اینترنت اشیاء داشته باشد.
برای این منظور پیاده سازی اینترنت اشیا، هوشمندسازی و ارائه خدمات پهنای باند و به طور کلی بخش بزرگی از تحول دیجیتال بر بستر 5G انجام خواهد شد و همین موضوع اهمیت پرداختن به آن در ابعاد مختلف فنی، مقرراتگذاری و تجاری را نشان میدهد.
برخی از کشورهای جهان نسبت به سایر کشورها تمایل بیشتری نسبت به توسعه زیرساختهای لازم و استقرار آزمایشی و نهایی نسل پنجم شبکه اینترنت 5G نشان دادهاند تا کاربران و شهروندان خود در هنگام انعقاد همکاری قرارداد با بزرگترین اپراتورهای مخابراتی 5G Grant.، بتوانند از خدمات اینترنت پیشرفته بهره ببرند.
در همین راستا امیر لاجوردی – معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی – اخیرا در یکی از شبکه های اجتماعی داخلی با اشاره به مصوبه جدید کمیسیون تنظیم مقررات اعلام کرد: هفته گذشته کمیسیون تنظیم مقررات باندهای فرکانسی محدوده 3600 را تصویب کرد. تا 3800 مگاهرتز به اپراتورهای ارتباطی اختصاص داده شود تا کل کشور را در یک زمان مشخص پوشش دهند.
منبع: ایسنا