این سیاره که TOI-715 b (TOI-715 b) نام دارد، قطری در حدود 1.5 برابر بزرگتر از زمین دارد و به دور یک ستاره کوچک و مایل به قرمز می چرخد.

به گزارش یورونیوز، حضور این سیاره در منطقه قابل سکونت منظومه ستاره ای تضمین می کند که دمای آن برای داشتن آب مایع در سطح آن مناسب است. که عنصری کلیدی برای پیدایش حیات محسوب می شود.

یک طرف سیاره همیشه رو به ستاره خود است، به این معنی که تفاوت دما می تواند بسته به موقعیت مکانی بسیار متفاوت باشد و در نتیجه آب و هوای متفاوتی در سطح آن ایجاد شود.

به دلیل فاصله نزدیک این ابر زمین از ستاره مادرش، یک کوتوله قرمز که کوچکتر و سردتر از خورشید ما است، یک “سال” برای این سیاره معادل 19 روز زمینی است.

ناسا اعلام کرده است که بر اساس اطلاعات موجود، منظومه ستاره‌ای کوتوله قرمز می‌تواند میزبان سیاره‌ای کوچک‌تر شبیه زمین باشد. در صورت تایید، این سیاره “کوچکترین سیاره در منطقه قابل سکونت خواهد بود که توسط ماهواره بررسی سیاره فراخورشیدی گذری (TESS) کشف شده است.”

این ماهواره در سال 2018 برای رصد سیارات شبیه TOI-715B در حال چرخش به دور ستارگانی مانند خورشید به فضا پرتاب شد. دانشمندان دانشگاه بیرمنگام در بریتانیا موفق به کشف این سیاره جدید با استفاده از داده های این ماهواره شده اند.

به گفته آژانس فضایی آمریکا، سیاره TOI-715 اکنون به گروه سیارات دارای منطقه قابل سکونت می پیوندد که می تواند توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب به طور دقیق مورد بررسی قرار گیرد. این تلسکوپ می تواند ترکیب اتمسفر این سیارات را بررسی کند و سرنخ هایی از حضور احتمالی حیات در آنها بیابد.

سیارات فراخورشیدی و احتمال وجود حیات در آنها از جمله موضوعاتی است که سال هاست دانشمندان را به خود مشغول کرده است.

در جهان ما میلیاردها سیاره بیگانه دورتر و خارج از منظومه شمسی وجود دارد که برخی در فضا سرگردان هستند و برخی دیگر به دور یک ستاره می چرخند. سیارات نوع دوم را سیارات فراخورشیدی می نامند.

اینها می توانند غول های گازی مانند مشتری یا کره های سنگی مانند زهره باشند که بسیار نزدیک به ستارگان میزبان خود می چرخند.

ستاره شناسان با استفاده از تکنیک ها، تلسکوپ ها و ماموریت های فضایی مختلف، بیش از 5400 سیاره فراخورشیدی پیدا کرده اند. با این حال، تعداد آنها بسیار بیشتر است و تخمین زده می شود که حداقل یک تریلیون سیاره فراخورشیدی تنها در کهکشان راه شیری وجود دارد.

اولین سیاره فراخورشیدی حدود سه دهه پیش کشف شد و از آن زمان اخترشناسان در تلاش برای یافتن سیاره ای هستند که بتواند حیات را در خود جای دهد.

این امر به این دلیل است که بسیاری از سیارات زمین مانند، علیرغم داشتن ویژگی‌های اولیه برای حمایت از حیات، در نهایت از گردش دانشمندان حذف می‌شوند، زیرا یا دمای بسیار شدیدی دارند یا جو آنها آنقدر اسیدی است که این امر برای همه ممکن نیست. نوعی زندگی است که می تواند اتفاق بیفتد. شکلی از زندگی را مستثنی می کند.

نتایج مطالعات جدید در مجله “اعلامیه های ماهانه انجمن سلطنتی نجوم” منتشر شده است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *