به گزارش بازتاب آنلاین، اضطراب با علائمی مانند نگرانی مداوم، بی قراری، خستگی، مشکلات تمرکز، تحریک پذیری و تنش عضلانی مشخص می شود. گاهی مصرف دارو به کاهش اضطراب روزانه کمک می کند و تغذیه سالم نیز در این زمینه موثر است. در زیر به بررسی غذاهای مفید برای کاهش اضطراب می پردازیم:

اسیدهای چرب امگا 3

اسیدهای چرب امگا 3 ممکن است با افزایش تولید انتقال دهنده های عصبی مانند سروتونین، که به دلیل خواص ضد التهابی خود، خلق و خو را تنظیم می کند، اضطراب را کاهش دهد. نتایج یک مطالعه منتشر شده در ژورنال JAMA Network Open نشان می دهد که افرادی که دوزهای بالایی از امگا 3 مصرف می کنند، کاهش علائم اضطراب را تجربه می کنند. غذاهای غنی از اسیدهای چرب امگا 3 شامل ماهی های چرب مانند سالمون، گردو و بذر کتان است.

منیزیم

منیزیم نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم عصبی دارد و با افزایش تولید ملاتونین و سروتونین به بهبود اضطراب کمک می کند. کمبود منیزیم در بدن با افزایش اضطراب و استرس همراه است. غذاهایی مانند سبزیجات برگ سبز، آجیل، دانه ها و غلات کامل سرشار از منیزیم هستند.

ویتامین دی

ویتامین D که به عنوان ویتامین خورشید نیز شناخته می شود، برای سلامت روان مفید است. سطوح پایین ویتامین D با افزایش خطر اضطراب و افسردگی مرتبط است. گذراندن وقت در خارج از منزل و خوردن غذاهای غنی از ویتامین D، مانند ماهی های چرب، محصولات لبنی غنی شده و زرده تخم مرغ، ممکن است به کاهش اضطراب کمک کند.

کدام غذاها باعث کاهش اضطراب می شوند؟

ویتامین های گروه B

ویتامین های گروه B به خصوص B6 و B12 نقش مهمی در بهبود خلق و خو دارند. غذاهایی مانند گوشت بدون چربی، مرغ، لوبیا و سبزیجات دارای برگ سبز حاوی ویتامین های ضروری B هستند. می توانید از مکمل ها برای تامین ویتامین های B مورد نیاز بدن خود استفاده کنید.

کدام غذاها باعث کاهش اضطراب می شوند؟

ویتامین C

ویتامین C به طور قابل توجهی به ترمیم و محافظت از سلول های بدن کمک می کند و اضطراب را کاهش می دهد. افرادی که از کمبود ویتامین C رنج می برند احساس خستگی یا افسردگی می کنند. غذاهای غنی از ویتامین C عبارتند از پرتقال، زغال اخته و فلفل قرمز.

کدام غذاها باعث کاهش اضطراب می شوند؟

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *