رئیس کانال سوئز اعلام کرد که حمل و نقل دریایی در این کانال منظم و مداوم است. همچنین، این اداره در حال مشاهده تنش های جاری در دریای سرخ است.
خبرگزاری روسی اسپوتنیک به نقل از سپهبد اسامه ربیع، رئیس اداره کانال سوئز، افزود: این کانال امروز (یکشنبه) شاهد عبور 77 کشتی با ظرفیت خالص چهار میلیون تن کالا بود.
وی خاطرنشان کرد که از 19 نوامبر (28 آبان) تا به امروز 55 کشتی برای عبور از «راس رجا الصالح» مسیر خود را تغییر داده اند. وی تصریح کرد: این درصد نسبت به تردد 2 هزار و 128 کشتی در این مدت درصد کمی است.
رئیس سازمان کانال سوئز همچنین تاکید کرد: کانال سوئز سریع ترین و کوتاه ترین مسیر است، زیرا میانگین زمان سفر کشتی هایی که از این کانال بین آسیا و اروپا حرکت می کنند تا به بنادر مبدا و مقصد برسند بین 9 روز تا دو هفته است.
ارتش یمن در هفته های اخیر در حمایت از مقاومت مردم فلسطین در نوار غزه به چندین کشتی رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و تنگه باب المندب حمله کرد.
نیروی دریایی یمن پیش از این هشدار داده بود که به عملیات نظامی خود علیه کشتیهای دشمن و منافع اسرائیل تا توقف تجاوزات این رژیم به غزه و جنایات آن علیه ملت فلسطین ادامه خواهد داد.
نیروهای مسلح یمن پیشتر اعلام کرده بودند که در پاسخ به اقدام نظامی رژیم اشغالگر در نوار غزه، به هر کشتی موجود اسرائیلی حمله خواهند کرد.
پیش از این الیزر مروم، فرمانده سابق نیروی دریایی رژیم اشغالگر اعتراف کرده بود که این رژیم توسط نیروهای یمنی در دریا محاصره شده است.
فرمانده سابق نیروی دریایی اسرائیل گفت: 95 درصد کالاهای وارداتی و صادراتی اسرائیل از دریای سرخ عبور می کند.
فرمانده سابق نیروی دریایی اسرائیل اذعان کرد: یمن ما را محاصره دریایی کرد.
پیش از این رسانه های صهیونیستی اعلام کرده بودند که ممانعت ارتش یمن از عبور کشتی ها از تنگه باب المندب باعث شد کشتی ها برای رسیدن به بنادر اسرائیل 13 هزار کیلومتر را طی کنند.
بر اساس این گزارش، این اتفاق به معنای تاخیر چند هفته ای در تحویل محموله به رژیم صهیونیستی است.
روزنامه بازرگانی رژیم صهیونیستی «گلوبس» در گزارشی اعلام کرد بسیاری از شرکت های کشتیرانی و کشتی های رژیم اشغالگر عازم سرزمین های اشغالی مسیر خود را به سمت آفریقا تغییر داده اند که باعث افزایش 13 هزار کیلومتری مسیر آنها شده است.
رسانه های رژیم صهیونیستی نیز اعلام کردند که این اتفاق علاوه بر افزایش مسافت، هزینه های اضافی حمل و نقل و در نتیجه افزایش قیمت این محموله ها را نیز به دنبال خواهد داشت.