به گزارش مانیبان به نقل از تجارت نیوز، بر اساس ماده ۷ قانون کار، «حداکثر مدت موقت برای مشاغلی که ماهیت آنها ناپیوسته است، توسط وزارت کار و امور اجتماعی تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید». . “.

حداکثر سقف قراردادهای موقت در بهمن ماه 98 برای مدت 4 سال تعیین شد. با توجه به اینکه مقرر شد حداکثر بازه زمانی از تاریخ ابلاغ تصویب نامه مذکور محاسبه شود، لذا بهمن در این ماه همه کسانی که 4 سال کار موقت داشتند باید قرارداد خود را به قرارداد دائم تبدیل کنند.

سمیه گلپور رئیس کانون مرکزی اصناف کشور درباره قرارداد دائم کارگرانی که به مدت 4 سال به صورت موقت مشغول به کار هستند، گفت: در آیین نامه تبصره 1 ماده 7 قانون کار تاکید شده است که پس از گذشت چهار سال، تعدادی از مشاغل باید از قرارداد موقت به قراردادی تبدیل شوند، اما من به این نکته اکتفا می کنم که متاسفانه علاوه بر عدم نظارت کافی بر اجرای مقررات فراتر از آن مقررات. ، بخشنامه ها، خود قوانین یکی از مشکلاتی است که گریبانگیر کارگران جامعه کارگری شده است.

رئیس کانون عالی اصناف کشور افزود: متاسفانه در حال حاضر شاهد هستیم که برخی از کارفرمایان قرارداد نمی بندند یعنی کارگران بدون قرارداد کار می کنند. از سوی دیگر، اگرچه مسئولان دریافت چک سفید و سفته از کارگران را شفاهی ممنوع کرده اند، اما این کار همچنان در حال انجام است، یعنی مکانیزمی برای جلوگیری از این اقدامات ضد کارگری وجود ندارد.

وی با اشاره به اجرای قرارداد نامحدود کارگرانی که قرارداد موقت آنها 4 سال است، گفت: چه تضمینی برای اجرای این تبصره از بند قانونی وجود دارد؟ سیستم طبقه بندی مشاغل به نفع کارگران است، اما سال هاست که اعمال نمی شود.

گلپور تصریح کرد: به صراحت می گویم 70 درصد کارگاه ها حتی کارگاه های بزرگ، طرح طبقه بندی نیروی کار را اجرا نکردند، طرحی که کارگر با توجه به زمان کارش ارتقا می یابد و شرایطش را بهتر می کند، از یک گروه می گذرد. به دیگری. گروه، بنابراین حقوق آنها تحت تاثیر قرار می گیرد.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *