به گزارش بازتاب آنلاین، بسیاری از افراد با آمدن پاییز دچار مشکلات آلرژی می شوند. این نوع آلرژی می تواند برای مدت طولانی در بدن فرد باقی بماند و اگر مانند سایر آلرژی ها درمان نشود، آلرژی پاییزی باعث عفونت سینوسی و آسم می شود. گرده افشان ها یکی از شایع ترین علل آلرژی فصلی هستند. گرده افشانی معمولا از اواخر تابستان شروع می شود و تا اواسط پاییز ادامه می یابد، یکی دیگر از علل آلرژی های پاییزی باقی ماندن قارچ ها روی برگ های مرطوب است. اگر معمولاً تماس زیادی با برگ های پاییزی دارید، احتمال ابتلا به آلرژی افزایش می یابد.

علائم آلرژی پاییزی

علائم آلرژی پاییزی اغلب شامل خارش چشم و بینی، آبریزش چشم، آبریزش بینی، سرفه و عطسه است. سایر علائم آلرژی پاییزی شامل خارش در دهان و پشت گلو، اسهال، کهیر پوستی و خشکی شدید پوست است. گاهی اوقات می توان آلرژی پاییزی را با سرماخوردگی اشتباه گرفت، بنابراین در صورت بروز علائم فوق، لازم است با پزشک مشورت شود.

راه های مقابله با حساسیت پاییزی

استفاده از تهویه مطبوع

استفاده از تهویه مطبوع در منزل به خصوص در اتاق خواب بسیار مهم است، زیرا اتاق خواب مکانی است که افراد ساعات طولانی شبانه روز را در آن سپری می کنند، تمیزکردن و گردگیری مبلمان در پیشگیری از آلرژی بسیار مهم است.

استفاده از کلاه و عینک آفتابی

اگر برای انجام کارهای مختلف مجبور به بیرون رفتن هستید، باید با پوشیدن آستین بلند، شلوار، کلاه و عینک آفتابی از آلرژی جلوگیری کنید تا از ورود گرده به مو، پوست و چشم افراد جلوگیری کنید. حتی در صورت لزوم از ماسک محافظ صورت استفاده کنید.

استفاده از دارو و قطره

پزشکان داروهای مختلفی را برای درمان آلرژی تجویز می کنند، این داروها التهاب مخاط بینی را کاهش می دهند. اسپری بینی قبل و در حین آلرژی های فصلی نیز استفاده می شود. قطره های چشمی همچنین خارش و سوزش چشم را کاهش می دهند و ضد احتقان ها نیز به رفع گرفتگی بینی کمک می کنند.

کنترل استرس

هورمون های استرس به سیستم ایمنی آسیب می رسانند و علائم آلرژی پاییزی را بدتر می کنند، بنابراین مهم است که استرس خود را به طرق مختلف مدیریت کنید. روش های مدیریت استرس شامل مدیتیشن، فعالیت بدنی منظم، گذراندن وقت در طبیعت و برنامه ریزی برای فعالیت های روزانه است.

چگونه با آلرژی پاییزی مقابله کنیم؟

از یک رژیم غذایی سالم پیروی کنید

نتایج تحقیقات نشان می دهد که رژیم غذایی سالم افراد را کمتر مستعد ابتلا به آلرژی های فصلی می کند. توصیه می شود مصرف نمک خود را کاهش دهید، میوه های غنی از ویتامین C و ماهی های چرب امگا 3 مصرف کنید تا علائم آلرژی را تا حد زیادی کاهش دهید.

چگونه با آلرژی پاییزی مقابله کنیم؟

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *