این را محققان بیمارستان عمومی ماساچوست اعلام کردند خواب ناکافی باعث می شود یک انتقال دهنده عصبی خاص کاهش یابد و بدن نسبت به درد حساس تر شود.
به گزارش همشهری آنلاین، نتایج یک مطالعه جدید که در Medicalnewstoday منتشر شده است نشان می دهد افرادی که خواب کافی ندارند اغلب از دردهای جسمانی از جمله سردرد، میگرن، کمردرد و دردهای مزمن رنج می برند.
با این حال، کمبود خواب یک مشکل جهانی است و محققان تخمین می زنند که دو سوم بزرگسالان از علائم بی خوابی رنج می برند. در ایالات متحده، 50 تا 70 میلیون نفر از یک اختلال خواب مکرر مانند آپنه خواب یا بی خوابی رنج می برند.
دکتر. شیقیان شن، استادیار بیهوشی در دانشکده پزشکی هاروارد و نویسنده ارشد این مطالعه، گفت که در حالی که تجربیات رایج زندگی و تحقیقات علمی ارتباط نزدیکی بین درد و کم خوابی را نشان میدهد، مکانیسمهایی وجود دارد که درد ناشی از کمبود خواب را کاهش میدهد. تقویت می کنند
در این مطالعه، دکتر. شن و تیمش از یک مدل موش استفاده کردند تا بفهمند چرا بین کمبود خواب و کم خوابی ارتباط وجود دارد. درد رابطه وجود دارد. آنها دریافتند که محرومیت از خواب سطح یک انتقال دهنده عصبی به نام N-arachidonoyldopamine (NADA) را در ناحیه ای از مغز به نام هسته شبکه ای تالاموس (TRN) کاهش می دهد، که حساسیت درد را افزایش می دهد، که از نظر پزشکی به عنوان پردردی شناخته می شود.
در گفتگو با مدیکال نیوز امروز، دکتر. شن که TRN یک مرکز مهم برای تعدیل اطلاعات بین تالاموس و قشر مغز است و هر دو بخش بسیار مهمی از مغز برای تجربه درد در نظر گرفته میشوند. کمبود خواب منجر به کاهش سطح NADA در TRN، اختلال در عملکرد و درد آن می شود.
دور باطل درد
درد چیزی است که هر فردی در طول زندگی خود تجربه می کند و به مرور زمان از بین می رود. اما اگر درد متوقف نشود و بیش از 3 تا 6 ماه طول بکشد به آن درد مزمن می گویند. مطالعات قبلی نشان می دهد که درد مزمن می تواند علت و پیامد خواب ناکافی باشد.
شایع ترین انواع دردهای مزمن شامل آرتریت، گردن درد، کمر درد، درد عضلانی عمومی، سردرد یا میگرن، دردهای مرتبط با سرطان، آسیب نخاعی و نوروپاتی دیابتی است.
دکتر. مدحت میخائیل، متخصص مدیریت درد، در این مطالعه شرکت نکرد، اما خاطرنشان کرد که کمبود خواب درد را بدتر میکند: درد مزمن میتواند بیماران را به دلیل اضطراب، افسردگی و به دلیل گرفتار شدن در افکار خود با درد مزمن خود بیخواب کند. . این یک چرخه معیوب از درد، بی خوابی، درد بیشتر و غیره است.
او معتقد است که شرکت های داروسازی می توانند این تحقیقات را بیشتر توسعه دهند و سعی کنند دارویی بسازند که می تواند کمبود NADA در سیستم عصبی مرکزی را درمان کند و از هیپردرد شبانه جلوگیری کند.
میخائیل تاکید کرد: خواب خوب شبانه برای بیماران بسیار مفید است و از افزایش یا تشدید درد آنها در این شرایط دردناک جلوگیری می کند.
دکتر. شن و همکارانش همچنین معتقدند که این یافتهها میتوانند در آینده برای پیشگیری یا کاهش درد مزمن مرتبط با کمبود خواب مورد استفاده قرار گیرند.
درمان های بهتر از داروهای اعتیاد آور
پس از بررسی این مطالعه، دکتر. مونیک می، پزشک خانواده و مشاور پزشکی، وجود داروهای جایگزین برای داروهای ترک اعتیاد را بسیار مطلوب توصیف کرد و گفت: این مطالعه بسیار جالب بود زیرا به بررسی تأثیر کمبود خواب بر درد با استفاده از یک ماده طبیعی پرداخته است. (NADA). تسکین درد بررسی شد.
وی با بیان اینکه این مطالعه نشان می دهد که چرا خواب در کمک به بهبود و بازسازی بدن بسیار مهم است، ادامه داد: ماده شیمیایی مغز (NADA) ممکن است در بیماری های مزمن مانند پارکینسون، آلزایمر، ام اس، صرع و غیره نقش داشته باشد، بنابراین مطالعات جمعیت ها انجام می شود. ابتلا به این بیماری ها ممکن است به گزینه های درمانی بهتر منجر شود.
دکتر. میخائیل و می همچنین 13 توصیه برای خواب بهتر ارائه کردند:
1. یک برنامه خواب تنظیم کنید و به آن پایبند باشید
2. از تخت فقط برای خواب استفاده کنید
3. اتاق خواب را خنک، راحت، ساکت و با نور کم یا بدون نور نگه دارید
4. از هر گونه هیجان یا تماشای چیزهای خشونت آمیز قبل از خواب اجتناب کنید
5. قبل از خواب دوش آب گرم بگیرید
6. یک نوشیدنی گرم و آرام بخش مانند چای بابونه یا یک فنجان شیر داغ بنوشید
7. از رویدادها و مشاجرات استرس زا یا تماس های تلفنی قبل از خواب اجتناب کنید.
8. مصرف منظم داروهای تجویز شده را در شب فراموش نکنید
9. در صورت امکان از نوشیدنی های کافئین دار خودداری کنید یا بعد از ظهر نوشیدن را متوقف کنید
10. فعالیت بدنی و ورزش منظم را فراموش نکنید
11. رژیم غذایی سالم داشته باشید
12. مدیتیشن کنید و تکنیک های آرام سازی را تمرین کنید
13. اگر مشکلات پزشکی مانند درد، اضطراب، تورم، تنگی نفس یا نارسایی قلبی دارید که خواب شما را تحت تاثیر قرار می دهد، حتما به پزشک مراجعه کنید.