شاید برای شما هم پیش آمده باشد که پس از یک روز طولانی دوش بگیرید، موه ایتان را بشویید و دیگر انرژی را برای خشک کردن دست خود نخواهید داشت و با خیس بخوابید.
به گزارش روزیاتو، اخیراً پژوهشاتی اثبات کرده اند این باوری که نسل ب ه نسل شنیده ایم که نباید با خیس بخوابیم، درست است.
در واقع، خوابیدن با خیس باعث بروز انواع مشکلات پوستی و حتی تنف سی می شود. اگر نمی دانم قارچ شوید، باید به این نکته توجه کنید.
باکتری ها و میکروب ها در محیط های گرم و رشد می کنند. به همین خاطر، این باکتریها هنگام خواب روی سر شما رشد کرده و باعث مشکلات زیادی میشوند.
از باکتری ها و قارچ ها در محیط های گرم و رشد می کنند و موی سر برای ساعت نگه داشتن، روی پوست سر تکثیر می شوند.
معمولاً نوعی مخمر به نام مالاسزیا می تواند روی پوست سر جمع شده و باع ث پوسته پوسته شود که ممکن است آن را با شوره سر اشتباه بگیری د.
مالاسزیا همچنین می تواند باعث ایجاد جوش و خارش صورت، پوست سر و قسمت بالای بدن شود.
خوابیدن با خطر خیس احتمال بروز آکنه و جوش های چرکی تاولمانند را افزایش میدهد که به شدت دردناک است یا باعث خارش میشود.
این بیماری که فولیکولیت باکتریایی یا قارچی نامیده می شود، شایع بوده و به احتمال زیاد منجر به عوارض جانبی عمده ای نمی شود.
با این حال، برآمدگیهای به وجود آمده به آنها من باکتریایی دارند، میتوانند پایدار باشند و در موارد جدی برای درمان آن ن یاز به مصرف داروهای خوراکی میدارند.
عامل دیگری خیس ایجاد می شود، آکنه قارچی است. آکنه قارچی باعث ایجاد برجستگی های کوچک روی صورت و گاهی اوقات در قسمت بالای بدن می شود.
گذشته از پوستی، مشکلات جدی پزشکان مشکلاتی احتمالی ناشی از خوابیدن با خیس است.
به رختخواب با رفتن خیس میتواند منجر به مشکلات تنفسی شود. زیرا بالش میتواند باعث رشد کپک و مجاری تنفسی را حرکت کند.
علاوه بر این، رفتن به رختخواب با کرایه خیس می تواند آسیب جدی به موها ی شما وارد کند و باعث شود باعثتان شود یا ایجاد شود و شوره سر را به همراه داشته باشد.
متخصصان توصیه می کنند که برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، از خ واب ریختتان را خشک کنید. اگر فرصتی برای این کار را ندارد، کرکرتان را به صورت دم اسبی شل ببندید یا از ید که می تواند میزان اصطکاک را کاهش دهد.
همچنین، شست و شوی منظم روبالشی ها که مستعد تجمعها هستند را فراموش نکنید و هر هفته روبالشی خود را بشویید.