الی معلوف، مدیرعامل گروه هتل‌های اینترکانتیننتال در گفت‌وگو با عرب‌نیوز، گفت: ظرفیت موجود برای پاسخگویی به تقاضای فزاینده در عربستان سعودی که این کشور به عنوان یک مقصد گردشگری جهانی مطرح می‌شود، کافی نیست.

وی گفت: سفرهای مذهبی بخش منحصر به فردی از عربستان را به خود اختصاص داده و همچنان در حال افزایش است. در واقع امروز نمی توانیم همه ظرفیت های سفر مذهبی را در خود جای دهیم. بنابراین در 10 سال آینده احتمالاً به دو برابر اتاق های هتل امروزی در عربستان سعودی نیاز خواهیم داشت.

دو هتل جدید این گروه با نام‌های ریجنت و اینترکانتیننتال که در منطقه اقتصادی ملک عبدالله ساخته می‌شوند، قرار است در سال ۲۰۲۷ شروع به کار کنند. این هتل ها لوکس ترین و بهترین هتل های ریاض خواهند بود.

به گزارش ایسنا، پیش بینی می شود هتل ریجنت ریجنت یک هتل 250 اتاقه با یک رستوران اختصاصی، دو رستوران تخصصی، یک اتاق چای و دو کافه و همچنین مرکز تناسب اندام و اسپا باشد.

هتل اینترکانتیننتال دارای 400 اتاق و پنج گزینه غذاخوری از جمله یک رستوران تخصصی، دو رستوران تخصصی و یک سالن لابی خواهد بود. این هتل همچنین دارای امکانات کنفرانس، اسپا، مرکز تناسب اندام، استخر شنا و فضای سرپوشیده برای اوقات فراغت خواهد بود.

معلوف توضیح داد که گروه هتل های اینترکانتیننتال در تلاش است تا هتل هایی برای طبقه ثروتمند و متوسط ​​در عربستان بسازد و تسهیلاتی را برای پروژه های بزرگ در عربستان سعودی و کلانشهرهای سراسر کشور افتتاح کند: “ما در تمام شهرهای بزرگی که این کار را انجام می دهند حضور داریم.” در حال توسعه، ما در حال افتتاح هتل های جدید مانند نئوم، دریا رد و دیره هستیم.

این گروه هتلداری دارای سابقه ثابت شده در عربستان سعودی است و اکنون به دنبال گسترش فعالیت های خود در این کشور است. فکر می کنم امسال پنجاهمین سال فعالیت ما در عربستان سعودی است و اکنون بیش از 40 هتل در عربستان داریم و تقریباً 40 هتل دیگر در حال توسعه هستند.

عربستان سعودی در سال 2023 از نظر رشد ورود گردشگران بین المللی در سال 2023 نسبت به سال 2019 در رتبه بندی گردشگری سازمان ملل متحد و بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، این پادشاهی در سال 2023 نسبت به سال 2019 رشد چشمگیری خواهد داشت. با افزایش 156 درصدی تعداد گردشگران ورودی، بهبود در گردشگری حاصل شد.

عربستان سعودی در سال گذشته با ثبت 16.6 میلیون گردشگر در رتبه سیزدهم جهان قرار گرفت و در شاخص سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) 12 پله صعود کرد. عربستان سعودی همچنین به عنوان دومین کشور سریع‌الرشد در جهان رتبه‌بندی شد.

منابع سعودی فاش کردند که این کشور در سال گذشته 77 میلیون گردشگر داخلی و 27 میلیون گردشگر بین المللی داشت که مجموع گردشگران را به 104 نفر رساند. تعداد گردشگران داخلی عربستان در سال 2022، 77 میلیون نفر است، اما تعداد گردشگران بین المللی تنها در یک سال به 11 میلیون نفر افزایش یافته است.

احمد الخطیب وزیر گردشگری عربستان سعودی از استراتژی جدید محمد بن سلمان ولیعهد این کشور برای جذب 150 میلیون گردشگر تا سال 2030 شامل 80 میلیون گردشگر داخلی و 70 میلیون گردشگر بین المللی خبر داد.

گردشگری در واقع ستونی از چشم انداز 2030 عربستان سعودی است، طرحی جاه طلبانه برای نوسازی و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت، که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی در سال 2016 رونمایی شد. هدف از این طرح تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان خوب در زمینه حقوق بشر به یک مقصد گردشگری سطح بالا است.

در راستای استراتژی گردشگری این کشور، مقامات سعودی توسعه پروژه های مختلفی از جمله پروژه NEOM را آغاز کرده اند که یک کلانشهر با بودجه 500 میلیارد دلاری است. مقامات این کشور امیدوارند که “نئوم” و دیگر ابرپروژه های آنها به یک مرکز جهانی گردشگری تبدیل شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *