ویتامین‌هایی همچون ویتامین ب و ویتامین ث از جمله ویتامین‌هایی هستند که پوشش بیمه‌ها را ندارند. به علاوه، ویتامین‌های دی، آ، و مواد معدنی نظیر آهن و کلسیم در فهرست پوشش بیمه‌ها قرار دارند.

پس از انتشار گزارش‌هایی درباره خارج شدن ۴۰۰ قلم داروی موردنیاز بازنشستگان از پوشش بیمه‌های پایه، مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی تصریح کرد که این خبر کاملاً غیردقیق است. وی اظهار داشت: هیچ گونه دارویی از تعهدات بیمه‌ها خارج نشده و تمامی پوشش‌های بیمه‌ای همچنان به حالت قبل باقی مانده است.

شهرام غفاری در گفتگو با ایسنا افزود: این موارد تحت نظر دبیرخانه شورای عالی بیمه انجام می‌شود و تصمیم‌های این دبیرخانه توسط همه بیمه‌ها به یکسان اجرا می‌شود. هیچگونه تفاوتی در پوشش‌های بیمه‌ای وجود ندارد و همه تعهدات به طور یکسان حفظ می‌شوند. این تصریحات به این معناست که هیچ دارویی از لیست پوشش بیمه‌ها خارج نشده و این مسئله به طور کامل در کنترل سازمان تأمین‌اجتماعی قرار دارد.

پوشش بیمه ای داروهای بدون نسخه نیازمند تامین اعتبار و تایید شورای عالی بیمه است

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: برخی از داروهایی که برای درمان مهم هستند و در درمان سرطان قابل استفاده هستند، تحت پوشش بیمه نیستند، اما بخشی از هزینه آنها تحت پوشش طرح دروار است.

برخی از داروها نیز OTC (داروهای بدون نسخه) هستند و سال ها تحت پوشش بیمه درمانی بیماران بستری و کودکان قرار گرفته اند.

برخی در نظام سلامت معتقدند همه داروها از جمله داروهای بدون نسخه باید تحت پوشش بیمه قرار گیرند و اجرای این باور منوط به فراهم بودن منابع مالی و تصمیم و تصویب شورای عالی بیمه است.

خوشبختانه با راه اندازی اخیر صندوق بیماری های پایانی، برخی از داروها و خدماتی که تحت پوشش بیمه نبودند، اکنون تحت پوشش این صندوق قرار می گیرند.

آیا ویتامین ها و مکمل های دارویی بیمه می شوند؟

وی در پاسخ به پرسشی که مطرح شد، اظهار داشت: ویتامین‌های مختلف در حالت کلی تحت پوشش بیمه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی قرار ندارند. به عنوان مثال، ویتامین ب و ویتامین ث از جمله ویتامین‌هایی هستند که پوشش بیمه‌ها را ندارند. اما ویتامین دی، ویتامین آ، آهن و کلسیم همچنان در لیست پوشش بیمه‌ها قرار دارند.

همچنین برای زنان باردار و کودکان، برخی ویتامین‌ها و مکمل‌ها مانند قطره‌های مولتی ویتامین ساده و حاوی آهن، کپسول هماتینیک و قرص اسید فولیک تحت پوشش بیمه‌ها قرار دارند.

در مورد مسکن‌ها نیز وی توضیح داد: برخی از مسکن‌ها مانند ناپروکسن در تمام سنین تحت پوشش بیمه‌ها قرار ندارند، اما برخی مسکن‌ها مانند استامینوفن برای کودکان زیر ۱۲ سال تحت پوشش قرار دارند. همچنین مسکن‌های خوراکی و تزریقی برای بیماران بستری نیز به طور کلی تحت پوشش بیمه‌ها قرار دارند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *