مشکل برق و عدم تعادل آن مشکلی چالش برانگیز است که سعی شده در سراسر ادوارد تهران حل شود. یکی در بین شهرهای بزرگ کشور، کامبیز ناظریان مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با توجه به برنامه جدید و برنامه ریزی برای بهینه سازی مصرف برق در دستور کار پیک تابستانی قرار دارد. مهر وی می گوید: خوشبختانه با عزم جهادی همه همکاران توانستیم با وجود افزایش چشمگیر مصرف برق، تابستان امسال و سال گذشته را بدون کوچکترین مشکلی پشت سر بگذاریم. برنامه های مختلفی تدوین شده و برای تابستان آینده اجرا می شود.

گزارش چیزی مهر در خصوص تشکیل کارگروه عبور از قله 1403 خاطرنشان کرد: با تشکیل کارگروه های تخصصی، 150 طرح کلان با هدف عبور از پیک تابستان 1403 در شهر تهران انجام شد. از جمله هزار طرح نوسازی، توسعه و اجرا تدوین و اجرای این طرح ها نیز انجام شد. آغاز شده است و امیدواریم با اجرای این اقدامات و برای سومین بار متوالی با همکاری مشترکان شاهد پایداری شبکه برق پایتخت باشیم.

این مقام مسئول در خصوص پروژه های جدید برای بهبود عملکرد و کاهش احتمال قطعی برق افزود: با اقدامات انجام شده دفعات قطعی برق ناشی از حوادث در شهر تهران به میزان قابل توجهی کاهش یافته و شبکه توزیع برق تهران کاهش تعداد را نشان داده است. قربانیان . شبکه توزیع در سراسر کشور گسترش می یابد.

ناظریان ادامه داد: همچنین تجهیز بیش از 1250 ایستگاه اتوماسیون باعث شده تا در صورت بروز حوادث احتمالی از جمله بحران های جوی و قطعی برق، زمان خاموشی شرکت کنندگان به حداقل برسد.

علاوه بر اجرای طرح های نظارت بر شبکه و تاسیسات، 22 منطقه برق تهران ماهانه مانور جهادی را انجام می دهند که با اجرای این مانورها، نقاط قابل ارتقا در شبکه برق مشخص، تقویت و ارتقا می یابد.

این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که آیا برنامه ای برای انتقال تجهیزات برقی به زیرزمینی در شهر وجود دارد، پاسخ داد: در حال حاضر بیش از 80 درصد شبکه توزیع فشار متوسط ​​و تقریبا 65 درصد شبکه توزیع فشار ضعیف در تهران برقرار است. . این بزرگترین شبکه زمینی است.

اساساً فلسفه طراحی در شبکه توزیع منطقه تهران بزرگ که از ابتدا توسط مشاوران بین المللی تعیین شد، ساختار شبکه زمینی بود و در تمام سال های گذشته همین مشکل مشاهده شده است و آن این است که A شبکه هوای فشار متوسط ​​فقط در برخی مناطق پیرامونی وجود داشت. و در مرکز شهر وجود ندارد که در نهایت شبکه زمینی جایگزین آن خواهد شد.

وی در خصوص شبکه کم فشار خاطرنشان کرد: در مورد شبکه کم فشار نیز در سال های اخیر هر 6500 کیلومتر شبکه هوای کم فشار، شبکه سیم فشار ضعیف مونتاژ و با کابل های آلومینیومی خود نگهدار جایگزین شده است. با همان ضریب ایمنی کابل های زیرزمینی. مشخص شد که این اقدام تاثیر بسزایی در کاهش تلفات انرژی و همچنین افزایش پایداری شبکه های هوایی در شرایط نامساعد جوی دارد. توسعه آینده شبکه کاملاً در قالب شبکه زمینی خواهد بود.

ناظریان با اشاره به اینکه شبکه برق تهران فرسوده است و نیاز به نوسازی دارد، افزود: یکی یکی از برنامه های اصلی رهبری این شرکت بهبود شرایط، نوسازی و توسعه شبکه توزیع برق کلانشهر تهران به منظور ارائه خدمات شایسته به بیش از 4 میلیون و 600 هزار مشترک برق در این شهر در سال است.برق پایتخت سرمایه گذاری در بهینه سازی شبکه از جمله رفع فرسودگی شبکه، جایگزینی کل شبکه کابلی فشار ضعیف فرسوده با کابل های خود نگهدار، تعویض سالانه بیش از 1200 قطب شبکه و جایگزینی بیش از 150 کیلومتر فرسوده. کابل های فشار متوسط ​​و کم . هر سال یکی از این اقدامات است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران ادامه داد: با هدف افزایش پایداری و ارتقای کیفیت خدمات به ویژه در شرایط پربار، تقریباً 100 ترانسفورماتور پر بار و فرسوده در شبکه برق شهر تهران هر سال با ترانس های جدید تعویض می شود. سال، قطعات یدکی و کلیه پست ها. فرم به طور مرتب بررسی، تعمیر و بهینه سازی می شود.

از دیگر پیشرفت‌ها، تابلو برق 20 کیلوولت قدیمی و تابلو برق معمولی به تابلو برق فشرده تبدیل شد، کلیدهای سنتی با سوئیچ‌های گاز جایگزین شدند، ترانسفورماتورهای سنتی با ترانسفورماتورهای کم تلفات جایگزین شدند و انشعاب‌های مشترک اصلاح شدند، از جمله تعویض کابل‌های انشعاب و جعبه‌های ترمینال و بهینه‌سازی شبکه توزیع. برق تهران هست

وی در خصوص هوشمندسازی صنعت برق در استان تهران افزود: شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در راستای ارائه خدمات نوین به شهروندان تهرانی استفاده از فناوری های نوین و توسعه به سمت هوشمندسازی خدمات را به طور جدی در دستور کار خود قرار داده است. با اجرای طرح های مربوطه می توان به صورت هوشمند بیش از 40 درصد از مصرف برق این کلانشهر را از سوی مشترکان عمده رصد کرد.

به گفته این مقام مسئول، امسال با حضور وزیر نیرو برای اولین بار در کشور رصدخانه شبکه برق و انرژی و مرکز کنترل و نظارت هوشمند شبکه برق شهر تهران ساخته شده در این شرکت انجام شد. ارائه شده و با راه اندازی این دو مرکز، نظارت و پایش بلادرنگ بار مصرف تهران به صورت آنلاین با اولویت مشترکین بزرگ امکان پذیر است.

وی ادامه داد: علاوه بر راه اندازی مرکز کنترل و نظارت هوشمند شبکه برق مشترکان، دو مرکز زیر مجموعه نظارت هوشمند بر مشترکان در جنوب غرب و جنوب شرق تهران نیز کار خود را آغاز کرده اند و به زودی دو مرکز برای شمال مناطق تهران نیز راه اندازی می شود

یکی دیگر از اقدامات ارزشمند این شرکت، اجرای پروژه اتوماسیون پست است، از این رو با بهره گیری از بیش از 1250 پست اتوماتیک موفق به کسب مقام اول کشور در این زمینه شدیم.

ناظریان خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 40 درصد برق مصرفی در تهران توسط مشترکان عمده قابل رصد آنلاین است.

وی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا استفاده از کنتورهای هوشمند در کنترل مصرف برق موثر است، گفت: بدون شک استفاده از کنتورهای هوشمند تاثیر بسزایی در بررسی و بهبود رفتار مصرف انرژی مشترکان دارد و به مدیریت بهتر و بهبود مصرف انرژی کمک می کند. به ویژه در شرایط بارور مانند روزهای تابستان گسترش می یابد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *