به گزارش خبرگزاری پی ام آپ، افزایش دما همواره ضرورت مدیریت برق را آشکار می‌کند. غالبا وزارت نیرو با هدف مدیریت مصرف برق و پیشگیری از قطع برق خانگی؛ نسبت به سهمیه‌بندی برق صنایع اقدام می‌کند.

از سوی دیگر به دلیل گرمای هوا احتمال کم آبی وجود دارد و امسال کم آبی پس از سیل چالوس رخ داد. در این شرایط این سوال مطرح می شود که آیا مدیریت وزارت نیرو در تامین برق و آب امسال کافی بوده است یا خیر؟ در نظرسنجی مرتبط خبرگزاری پی ام آپ، کاربران پی ام آپ نظر خود را اعلام کردند.

یکی از کاربران پی ام آپ نوشت: به نظر من این بخش از دولت شاهکار است.

کاربر دیگری گفت: عزیزم یه سر به جاده مخصوص و شهرک‌های صنعتی بیا تا شاهکار رو ببینی، تو منطقه صنعتی شهریار برق به صورت مرتب هر هفته برای یک روز کامل در هر خیابون قطع می‌شود. در جاده مخصوص هم هر روز یک تا سه ساعت بدون اعلام ساعت مشخص برق قطع می‌شود. این دولت استاد عددسازی و آمارسازی هست.

یکی از کاربران گفت: دقیقا. کار شما واقعا عالی بود در گذشته در هیچ شیفتی برق وجود نداشت. صنعت غیرصنعتی نداشت.

یکی از کاربران پی ام آپ نوشت: همه دنیا به سمت انرژی بادی و خورشیدی رفته اند اما وزارت نیرو هنوز کاری نکرده است.

یکی از کاربران گفت:وام‌های تولید نیروگاه خانگی روستایی و چند نیروگاه در دشت کویر در دست احداث هست. ولی باید گفت که هزینه‌ای که ایران بابت مصرف برق توسط مشترکین به‌دست می‌آره، ۲۰ برابر ارزان‌تر از دنیاست و مقرون به صرفه بودن فاکتور اصلی رشد صنعت است. بایستی قیمت برق افزایش پیدا کنه. تا مصرف‌کنندگان ماینر که اصلی‌ترین دلیل افت جریان در چند سال اخیره هم از ایران برن جای دیگه و فشار روی شبکه برداشته بشه.

کاربر دیگری متذکر شد: از قبل باید به فکر می‌بودند و برای ساخت نیروگاه به خصوص از نوع تجدید پذیر برنامه ریزی می کردند. سازمان انرژی‌های نو ایران بعد از ۳۰ سال فقط هزار مگاوات نیروگاه ساخته است که عدد بسیار کوچکی است و نوعی عدم مدیریت در این موضوع موج می زند.

کاربری عنوان کرد: انرژی تجدیدپذیر مطلوب ماست، ولی با توجه به شرایط اقتصادی بهتر است دولت تسهیلاتی مناسب بدهد تا روند تسریع شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *