پایگاه خبری تحلیلی بازتاب آنلاین (rimino.ir):

ایلنا: محمدمهدی اسماعیلی وزیر آموزش و پرورش درباره اظهارات سینماگران گفت: اتفاقی که هفته گذشته در خصوص بیانیه سینماگران رخ داد مصداق شیطنت رسانه ای بود، اتفاقی که افتاد گشایش بزرگی در حوزه اقتصاد سینما بود. سازمان سینمایی اعلام کرد که فیلم‌هایی هستند که بازیگران و کارگردانان آن‌ها مشکلاتی دارند که در برخی از فعالیت‌های عادی نمی‌تواند وجود داشته باشد، اکران آن فیلم‌ها را مشمول این ممنوعیت نکردیم. به همین دلیل از ابتدای دولت جدید فیلم های زیادی پخش شد که بازیگران آن مشکلاتی داشتند که اگر در گذشته بود آن فیلم نباید اکران می شد اما اکران شدند و این مهم اتفاق افتاد و امروز سینما می رود. در بهترین لحظه خود مفسران سیاسی حتی یک بار هم به این دستاورد بزرگ اشاره نمی کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از دوستان دیروز و امروزمان می خواهم با سینما آشتی کنند و دوست فیلمساز باشند و به دنبال رونق سینما باشند و مانند سال گذشته به دنبال حذف سینمای ملی از جشنواره نباشند. چتر فرهنگ و هنر ایران به اندازه لازم باز است به همین دلیل جای نگرانی نیست و سینماگران جای آنها را تنگ نخواهند کرد.

محمدمهدی اسماعیلی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: برگزاری نمایشگاه مطبوعاتی در برنامه امسال ما قرار دارد. همکاران من در معاونت مطبوعاتی در حال انجام دادن تمهیدات و کارهای مربوط به آن هستند و با خود اصحاب رسانه هم فکری می‌کنند. چون در برخی از زمان ها  که توقعاتی دارند که در زمان اجرا با مشکل مواجهه می‌شود. این مسئله را به معاون مطبوعاتی در میان گذاشتیم تا زمان برگزاری نمایشگاه را تا ده روز آینده با در نظر گرفتن هم فکری‌ها اعلام کند. خیلی علاقه داریم که بعد از سالیان سال آن هم نزدیک به ۹ سال نمایشگاه مطبوعات را برگزار کنیم. به همان شکل که در مرداد ماه امسال جشنوراه مطبوعات را برگزار کردیم، این نمایشگاه را هم برگزار کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در تعاملات شرکای راهبردی در مسائل اقتصادی و سیاسی تاکید ما این است که حوزه های فرهنگ و هنر در کنار این تعاملات رشد کنند. همکاران من توافقات خوبی داشتند. تاکید کردم که این توافقات باید به زودی اجرایی شود. برخی از آنها اجرا شده است. ما به دنبال حضور فیلم های ایرانی در زنجیره اکران در چین هستیم. در آنجا 83 هزار سینما وجود دارد. اگر بتوانیم فیلم هایمان را در آنجا به نمایش بگذاریم، مطمئناً اتفاقات خوبی می افتد. به زودی این کار را در زمینه های مختلف تبادل کار رسانه ای اجرا خواهیم کرد. بر اساس تفاهم نامه 25 ساله با چین، بخشی از آن مربوط به فرهنگ، هنر و رسانه است.

وی در مورد سفر حج عمره گفت: ثبت نام جدیدی برای حج عمره نداریم به همین دلیل تعداد زیادی از کسانی که سال ها منتظر بودند اعزام می شوند. الان 5 میلیون و 700 و کمی بیشتر در صف عمره و یک میلیون نفر در صف حج هستند. همکاران من از سازمان حج در حال حاضر در عربستان سعودی هستند و در مورد اجاره هتل و توافق با مقامات رایزنی می کنند. در حال تهیه هواپیما برای بحث حمل و نقل و همکاری خوب بانک مرکزی در تامین ارز است و مشکلی نداریم و نگرانی برطرف شده است و دوست دارم هرچه زودتر شاهد این اعزام ها باشیم.

وی در خصوص وضعیت فعلی کاغذ گفت: دو سال پیش که در وزارت کشور شروع به کار کردم، اعلام کردم که هدف ما این است که در تولید کاغذ تحریر خودکفا باشیم. شاید دغدغه برخی از همکاران ما این بود که هدف خوبی است اما اجرای آن سخت است. ابتدا حدود 5000 تن کاغذ تولید می شد اما اکنون به آستانه 80000 تن رسیده است و اینها همه نیاز حوزه فرهنگی ماست. به زودی عازم استان مازندران می شوم و انشالله قطعه دوم کارخانه فعال می شود، اکنون آخرین تکنولوژی را داریم، مجتمع زاگرس در شیراز افتتاح می شود که اصلا نیازی به چوب ندارد و با استفاده از این ضایعات. در نزدیکی 60000 تن کاغذ تولید خواهند شد. هدف ما در زمینه کاغذ رسیدن به صادرات است که انشالله در حوزه کاغذ تحریر این اتفاق می افتد.

وزیر ارشاد در خصوص بیانیه سینماگران گفت: اتفاقی که هفته گذشته در رابطه با بیانیه سینماگران افتاد مصداق شیطنت رسانه ای بود، اتفاقی که افتاد گشایش بزرگی در عرصه اقتصاد سینمایی بود. این سازمان اعلام کرده بود که فیلم‌هایی که بازیگران و کارگردانان آن دچار مشکلاتی هستند که مانع از شرکت در برخی فعالیت‌های عادی می‌شود، اکران آن فیلم‌ها را مشمول این ممنوعیت نمی‌کنیم. به همین دلیل از ابتدای دولت جدید فیلم های زیادی پخش شد که بازیگران آن مشکلاتی داشتند که اگر در گذشته بود آن فیلم نباید اکران می شد اما اکران شدند و این مهم اتفاق افتاد و امروز سینما می رود. در بهترین لحظه خود مفسران سیاسی حتی یک بار هم به این دستاورد بزرگ اشاره نمی کنند.

وزیر ارشاد ادامه داد: ما معتقدیم این شایعات نادرست و کذب برای این است که جلوی درخشش سینمای ایران را بگیرد که اتفاق می افتد. امروز فیلم‌هایی منتشر شده است که جزو پربیننده‌ترین فیلم‌های تاریخ سینمای ایران هستند و می‌خواهند این موفقیت پنهان بماند.

وی ادامه داد: آنها با سر و صدا و ایجاد موضوعات انحرافی و نادرست سعی می کنند شاهد این موفقیت نباشند. من به این نویسندگان بیانیه های سیاسی توصیه می کنم که با معیشت سینمادوستان دعوا نکنند. انشاالله راه عدالت را در پیش بگیرند و به اقتصاد سینمای ایران توجه کنند. چرا فعال بودن اقتصاد سینما شما را آزار می دهد؟ چرا شما را آزار می دهد که اهالی فیلم کار می کنند؟ حالا اگر از نظر سیاسی ناراحت هستند چرا ناراحتی خود را در قالب بیانیه ای علیه سینمای کشور نشان می دهند؟ دوست دارم دوستان دیروز و امروز ما با سینما آشتی کنند و با سینماگران دوست شوند و به دنبال شکوفایی سینما باشند و مثل پارسال در جشنواره دنبال حذف سینمای ملی نباشند، چتر فرهنگ و هنر ایرانی به اندازه کافی باز است. جای نگرانی نیست و سینماگران جایگاه خود را از دست نخواهند داد.

اسماعیلی درباره اعزام فعالان رسانه ای به غزه گفت: هفته گذشته اعلام کردیم تعدادی از همکاران رسانه ای خود را برای انعکاس بهتر حوادث فلسطین اشغالی و غزه اعزام می کنیم. کاروانی از همکاران رسانه ای به سمت مرز اردن و عراق حرکت کردند. فعالیت خوبی رخ داد. تعدادی از آنها را به لبنان فرستادیم، آنها در لبنان حضور دارند. چند تن از مدیران و خبرنگاران رسانه ها برنامه های شلوغی دارند و با اصحاب رسانه جبهه مقاومت جلسات همفکری برگزار می کنند تا انشاالله این فضای تلخ و مظلوم را منعکس کنند. اسم کاروان روایت فتح است که حضور دارند. بخشی دیگر از رسانه ها به همراه کشتی حامل کمک های جمهوری اسلامی و هلال احمر برای مردم غزه به صورت داوطلبانه در این برنامه شرکت کردند. برنامه های دیگری را برای همکاران در نظر گرفته ایم تا این اتفاق مهم انعکاس بهتر و شفاف تری داشته باشد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *