به گزارش بازتاب آنلاین آنلاین، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، این خواننده روز دوشنبه ۲۳ اسفند در سخنرانی خود در نشست سالانه باستان شناسی ایران با اشاره تلویحی به تصمیم شروین حاجی پور گفت: باستان شناسان باید با آنها صحبت کنند. . ما در این زمینه کم کار هستیم، مردم نمی دانند باستان شناسی چیست. اجباری نیست، مردم باید آرام آرام یاد بگیرند و آموزش ببینند چون بیشتر مشکلات ما فرهنگی است. وقتی کتاب خوبی مثل کتاب آقای مطهری هست، به جای اینکه شرایط طبیعی برای خواندن به آنها بدهیم، آن را به صورت تنبیه ارائه می کنیم و می گوییم فلان خواننده اشتباه کرده، باید مجازات شود و این تنبیه خواندن کتاب حقوق زن در اسلام تلخیص و تحویل. خوب است که شهید مطهری امروز در جمع ما نیست، که ما الان این حرف ها را ساده می زنیم، این نگاه درست نیست.

به گزارش ایسنا، وی همچنین از برگزاری مستمر بیست و یک جلسه این مجمع قدردانی کرد و گفت: برای این جلسه مطالبی را مطالعه و تهیه کرده ام و امروز بعد از نماز همه آنها را مرور کردم و اذعان دارم که بیانات آقای مهندس ملا صالحی یک غنی با تجربه علمی است. آنقدر مفید و قابل استفاده بود که یک لحظه پلک نزدم تا چیزی از قلم نیفتد و به نظرم گفته های ایشان مرجع و منبع ارزشمندی است که باید روی آن کار کرد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود اظهار داشت: قرار بود بعد از انقلاب به سمت «ما قال» برویم، اما بیشتر به سمت «من قال» حرکت کردیم. (یکی یکی از مشهورترین بیانات حضرت علی (ع) با این مضمون که به نظر ایشان نباید به گوینده نگاه کرد.

ضرغامی ادامه داد: آیت الله مصباح تعبیری از فرعون داشتند. قبل از فرعون عصر موسی، فرعونیان دیگری بودند که ستمگر بودند و زندگی اشرافی داشتند. قرآن نیز اشاره می کند که به این فرعون ها اشاره نمی کند، بلکه به فرعون عصر موسی اشاره می کند. فرعونی که به تعبیر آقای مصباح با دین مردم سروکار داشت در حالی که بقیه ادعای خدایی نداشتند بلکه فرعون عصر موسی که ادعای خدایی می کرد. وقتی معجزه کردند همه سجده کردند و همان فرعون به مردم گفت: شما قبل از اینکه من اجازه دهم به موسی ایمان آورده اید. تقلید از اصول اعتقادی ما جایز نیست. ایمان چیزی نیست که بتوان به آن دستور داد.

وزیر میراث، گردشگری و صنایع دستی در ادامه توضیح داد: ما مأموریت داریم که چرایی اهمیت باستان شناسی را توضیح دهیم تا بتوانند بودجه خود را تعیین کنند. در حال حاضر با آقای منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در ارتباط هستم اما به نظر ایشان گوشت و مرغ و همچنین خرید گندم در اولویت کشاورزان است.

ضرغامی با تاکید بر لزوم آگاهی بخشی به باستان شناسی و آموزش مسئولین گفت: به بیان عامیانه تر، هر کجای این کشور که بروید چهار کوزه و سکه پیدا می کنید، 19 هزار تپه تاریخی داریم و نمی توانیم حصار بسازیم. ما اعتبار نداریم و با پدیده قاچاق مواجه هستیم. . البته از سردار مهری رئیس اداره حفاظت میراث فرهنگی قدردانی می کنم. این روزها 6 کارگاه آموزشی خوب راه اندازی کرده اند و آموزش برای تمامی تجهیزات مبارزه با قاچاق کالا در حال انجام است و البته هنوز با اجرای قانون باستان شناسی فاصله داریم.




اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *