وام | تفاهم نامه معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در خصوص پرداخت وام کار قرض الحسنه به مبلغ 200 میلیون تومان به زوج های روستایی متولد شده در دهه 60 امروز چهارشنبه ساعت 12 ظهر در دفتر معاونت زنان ریاست جمهوری امضا شد.
سید امیرحسین مدنی در مراسم امضای این تفاهم نامه هدف از این تفاهم نامه را حمایت از آموزش، تحکیم و تعالی خانواده در مناطق روستایی، عشایری و محروم کشور عنوان کرد و گفت: بر اساس تفاهم نامه امروز 200 اوس وجود دارد منابع این نماینده امسال میلیون ها تومان به امور خیریه اختصاص می یابد. این زوج روستایی که در دهه 1960 متولد شده اند، دستمزد می گیرند.
کمیسر توسعه روستایی در مناطق روستایی و مناطق محروم کشور ادامه داد: اعطای این تسهیلات با هدف جلوگیری از افزایش سن ازدواج و تسهیل در اجرای سیاست های جوانان و موالید جمعیت و اجرای برنامه های مشترک در راستای توانمندسازی اقتصادی زنان.
وی با اشاره به توجه ویژه شهید آیتالله رئیسی به روستاها و مناطق محروم، دستاوردهای دولت سیزدهم را در تکمیل زیرساختهای عمرانی و اشتغال روستایی در روستاها تشریح کرد و گفت: در دولت سیزدهم اقدامات بسیار ویژهای انجام شد مناطق روستایی کشور که در دولت های گذشته بی نظیر بود.
مدنی افزود: در این دولت 6 هزار و 880 کیلومتر راه آسفالته، 32 هزار کلاس درس، آسفالت راه 15 هزار روستا، مقاوم سازی 740 هزار واحد مسکونی روستایی، آبرسانی به 5 هزار و 283 روستا، اینترنت 7 هزار و 500 روستا، گازرسانی به 6 هزار و 3500 روستا و همچنین ساخت 519 واحد خانه بهداشت، برق رسانی 510 روستا و احداث 242 واحد شبکه جامع مراکز بهداشتی درمانی با مجموع 28527 پروژه با اعتباری بیش از 161000 میلیارد تومان در سال 25751 انجام شد. روستاها
معاون توسعه روستایی مناطق روستایی و مناطق محروم کشور درباره آمار اشتغالزایی در روستاهای کشور افزود: در دولت سیزدهم 952 هزار و 635 روستانشین با 140 واحد ایجاد شد.
دبیر شورای عالی جهاد سازندگی در خصوص راه اندازی کمپین خدمت چله به یاد شهید آیت الله رئیسی گفت: در قالب این ستاد بیش از 4 میلیون خدمت توسط بیش از 260 هزار نفر به یاد این شهید انجام شد. آیت الله رئیسی و افتتاح حدود 3700 پروژه دولتی نیز به این ستاد اضافه می شود.
در این مورد، انسیه خزعلی در سال گذشته نیز به عنوان بخشی از تفاهم نامه قبلی از میزان وام پرداختی به زوج های روستایی در دهه 60 خبر داد و گفت: باید شرایط اعطای وام توسط بانک ها تسهیل شود تا افراد بیشتری بتوانند از این وام استفاده کنند. .
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: با توجه به اینکه مردان برای اشتغال از روستاها به شهرها مهاجرت می کنند، این تفاهم نامه در افزایش جمعیت و فرزندآوری و برعکس برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان بسیار موثر خواهد بود. /تسنیم
وام قرض الحسنه 100 میلیونی بدون ضامن برای اعشار 1 تا 7
مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: تمامی معلولان 18 تا 50 ساله که امکان راه اندازی کسب و کار و ایجاد شغل را دارند از تسهیلات قرض الحسنه برخوردار می شوند.
روح اله خدابنده لو افزود: همچنین این موسسه برای کارفرمایانی که با اخذ 40 میلیارد ریال وام خیریه با بکارگیری 20 معلول از مددجویان بهزیستی حمایت می کنند، مشوق های بسیار خوبی اندیشیده است.
وی افزود: سازمان به منظور تسهیل اشتغال معلولان و نیازمندان تسهیلات ویژه از جمله مشوق های بیمه ای سهم کارفرما و خوداشتغالی برای معلولان بدون محدودیت زمانی تا زمان بازنشستگی و نیازمندان تا پنج سال در نظر گرفته است. ، تسهیلات وام، کمک های بلاعوض برای بهبود کارایی و غیره
در همین راستا به گفته این مقام مسئول در سال گذشته 988 نفر با اقدامات اشتغالزایی شغل پیدا کردند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به پرداخت کمک هزینه ارتقاء بهره وری از سوی بهزیستی به معلولان شاغل در بنگاه ها و کارخانجات تا سقف 50 درصد دستمزد مقرر در قانون کار، گفت: در سال گذشته بیشتر بود. بیش از هشت میلیارد و 500 میلیون ریال به 81 نفر پرداخت شد.
خدابنده لو خاطرنشان کرد: در سال گذشته 879 نفر از معلولان و 241 نفر نیازمند از مشوق های بیمه ای «ثابت و جدید» به صاحبان مشاغل آزاد و نیازمند بهره مند شدند.
مدیر اجتماعی بروجرد گفت: سال گذشته 193 میلیارد ریال برای اقدامات اشتغالزایی به مددجویان بهزیستی در این شهرستان پرداخت شد.
کرم رضا پیردایه توضیح داد: این مبلغ کمک به 215 نفر از افراد تحت مددکاری اجتماعی شامل زنان سرپرست خانوار، معلولان و بهبود یافتگان از اعتیاد پرداخت شد.
وی افزود: امسال برنامه هایی برای توانمندسازی و بکارگیری مشمولان در قالب کمک های اجتماعی بروجرد اجرا می شود که علاوه بر ایجاد فرصت های شغلی، پرداخت حق بیمه خودبیمه و پرداخت سهم کارفرما را نیز شامل می شود. از حق بیمه
مدیر بهزیستی بروجرد توضیح می دهد که هدف از این کار تقویت جامعه است یکی وی گفت: در این زمینه تسهیلات خوداشتغالی برای مددجویان واجد شرایط جبران می شود و علاوه بر سایر خدمات رفاهی برای حمایت از اشتغال مددجویان، پرداخت بخشی از سهم کارفرمایان نیز می باشد. میزان حق بیمه به گونه ای انجام می شود که اگر کارفرما فردی باشد، هدف جامعه بهزیستی به کارگیری مشمولان این نهاد حمایتی است و جامعه بهزیستی سهم بیمه آن را پرداخت می کند. شخص
پیردایه افزود: 7 هزار و 500 نفر در این شهرستان تحت پوشش تامین اجتماعی هستند که از این تعداد بیش از 5 هزار نفر مستمری دریافت می کنند و مابقی از خدمات توانبخشی بهره مند می شوند.