روزنامه کیهان نوشت: به نظر می رسد با بررسی دقیق هدف هکرها و عملیات رسانه ای مرتبط، بتوان هویت واقعی شبکه پشت این عملیات سایبری و ترور شخصیتی را که به موازات آن در حال انجام است، شناسایی کرد.
لجن زنی انتخاباتی با بی اعتبار کردن مجلس و دعوت به تحریم انتخابات، یک ماموریت راهبردی است که سازمان های اطلاعاتی مانند سیا و موساد همواره به گروه های محارب و گروه های منافق سپرده اند. در این راستا، بسیاری از عملیات های هک و خرابکاری سایبری که توسط سیا و موساد یا عناصر نفوذ مستقیم آنها انجام می شود، اغلب توسط گروه های ورشکسته ای مانند سازمان منافقین یا سلطنت طلبان به عنوان بهانه ای برای اهمیت دادن به آنها نادیده گرفته می شود. توسط افکار عمومی ایران
دیروز پس از انتشار خبر حمله هکری، سایت بی بی سی نوشت: گروه سایبری قیام تا ترگونی با انتشار اسنادی اعلام کرد که سرورهای متصل به مجلس را هک کرده است. برخی این گروه را مرتبط با سازمان مجاهدین خلق می دانند.
رادیو فردا در گزارشی مشابه نوشت: بنا به گزارش های رسیده از ایران، سایت مجلس و رسانه آن هک شده است.یک گروه هکری وابسته به مجاهدین خلق [منافقین] او مدعی شد که به سرورهای مجلس نفوذ کرده است. خبرگزاری ایلنا از آپلود تصویر «سران» سازمان «مجاهدین خلق» در سایت «خانه ملت» خبر داد و نوشت که به نظر هک شده است. این وب سایت در آستانه انتخابات سراسری هک شد.
در حالی که در این مورد ردپای شبکه معند برای تخریب و تحریم انتخابات به وضوح نمایان است، عباس عبدی (از سردبیران روزنامه اعتماد و محکوم به فروش اطلاعات به بیگانگان) سیاه بازی دیگری را ترتیب داد که در طرح هم اتفاق می افتد. خدمات خارجی شامل شود. وی با وجود ردپای آشکار شبکه دشمن خارجی و مزدورانش در شبکه مدعی شد: یکی از مجریان غربی با انتشار این توئیت نوشت: عبدی آشنا به فنون امنیتی این تحلیل را در کانال ایکس نوشت.
بررسی اسناد تحریف شده یا جعلی نشان می دهد که این تیم تمامی نمایندگان مجلس از جمله نمایندگان انقلابی طیف های مختلف را به هک و جعل متهم کرده است و بنابراین نمی تواند مانند متهم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان، توافق داخلی باشد.
اما بوی این شیطنت حکایت از پروژه موازی شبکه ضدامنیتی خارجی دارد که مصمم است نیروهای انقلاب را متقابلاً مشکوک کرده و همدیگر را بکشند و انتخابات را خدشه دار کنند. به نظر میرسد سرنخ ماجرای هک (و جعلها، دستکاریها و جعلهای اخیر) از مسیر ذکر شده قابل ردیابی است و به شبکه پشت این رفتارهای مافیایی میرسد.
همچنین شایان ذکر است که به دلیل فرار برخی از نمایندگان سابق مجلس و همکارانشان از طیف تندروهای غربی، نمی توان تصور کرد که بقایای آنها در گوشه و کنار سیستم اداری مجلس نقش کمکی و تکمیلی در حادثه اخیر داشته است.