رئیس مرکز نظارت و اعتباربخشی امور پزشکی وزارت بهداشت و متخصص پیوند قرنیه با بیان اینکه کراتوپیگمنتیشن فرآیندی برای تغییر رنگ چشم است، گفت: در این فرآیند رنگدانه به قرنیه چشم تزریق می‌شود. تبلیغات جعلی در چشم و متأسفانه فضای مجازی مردم را به انجام این کار تشویق می کند.

به گزارش ایسنا، دکتر سید هاشم دریابری با بیان اینکه جراحی تغییر رنگ چشم برای افراد دارای چشم سالم توصیه نمی شود، اظهار داشت: این جراحی که بر روی افراد سالم انجام می شود بدون عارضه نیست و هنوز مبانی علمی قوی برای انجام این جراحی بر روی افراد وجود دارد. چشم سالمی وجود ندارد.

این عضو هیات علمی افزود: عوارض تغییر رنگ چشم برای افراد سالم؛ اینها شامل التهاب چشم، عفونت قرنیه، آب مروارید، کاهش بینایی و گاهی اوقات حتی نیاز به پیوند قرنیه است. از طرفی اگر این افراد آب مروارید داشته باشند دید جراح برای انجام عمل جراحی بسیار محدود می شود و یا اگر این افراد در آینده دچار پارگی شبکیه شوند، عمل جراحی آنها بسیار سخت می شود.

رئیس مرکز نظارت و اعتباربخشی امور پزشکی وزارت بهداشت تاکید کرد: به افراد سالم توصیه می کنیم در صورتی که چشمانشان سالم است از رنگ چشم طبیعی و خدادادی خود بهره مند شوند و رفتارهایی که به آنها آسیب می رساند انجام ندهند. این کار باعث ایجاد عوارض زیادی می شود و چشم سالم را به چشم معیوب تبدیل می کند.

بر اساس بیانیه وزارت بهداشت، دریابری در پاسخ به این سوال که عمل تغییر رنگ چشم به چه کسانی توصیه می شود، گفت: عمل کراتوپیگمنتیشن یا تغییر رنگ چشم برای افرادی اعمال می شود که رنگ چشم آنها بر اثر ضربه تغییر می کند. ، التهاب یا عفونت و تغییر رنگ یکی چشم های سفید یکی وضعیت طبیعی دیگری نیز در این مواقع وجود دارد. یکی ظاهر دو چشم با تغییر رنگ چشم ها ایجاد می شود.

وی یادآور شد: در برخی از بیماری های چشمی مانند آنیریدیا و آلبینیسم رنگ یک یا هر دو چشم غیرطبیعی می شود و ظاهر ناخوشایندی برای بیماران ایجاد می کند و با کراتوپگمانتاسیون رنگ چشم ها به حالت طبیعی خود باز می گردد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما