به گفته ​یک کارشناس ارز دیجیتال، تا وقتی که ارزهای دیجیتال در دست خود شهروندان ایرانی و در کیف پولشان باشد به غیر از رمزارهایی که امکان بلوکه کردن آدرس را دارند خطری سرمایه آنها را تهدید نخواهد کرد.

سعید خوشبخت، کارشناس ارزهای دیجیتال در پاسخ به سوال خبرنگار بازتاب آنلاین مبنی بر اینکه آیا ارزهای دیجیتال می توانند هژمونی دلار را به خطر بیندازند یا خیر؟ وی گفت: ارزهای دیجیتال در کوتاه مدت نمی توانند هژمونی دلار را به خطر بیندازند اما در بلندمدت این امکان وجود دارد. با در نظر گرفتن پیشرفت تکنولوژی، بسیاری از چالش هایی که ارزهای دیجیتال برای دستیابی به روش های پرداخت کارآمد با آن مواجه هستند، به تدریج حل خواهد شد و اگر سطح استقبال عمومی بیشتر شود، هژمونی دلار به مرور زمان در خطر خواهد بود. . .

وی در پاسخ به این سوال که چقدر طول می کشد تا این اتفاق بیفتد، گفت: هژمونی دلار تا دو دهه آینده به خطر می افتد و نباید انتظار داشت که ارزهای رمزپایه هژمونی دلار را در دو دهه آینده به خطر بیندازند. . سال‌ها روندی که ارزهای دیجیتال در پیش گرفته‌اند، تهدیدی برای هژمونی دلار است.

این کارشناس ارزهای دیجیتال در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا ارزهای دیجیتال تاثیر تحریم ها را کاهش می دهند و به دولت هایی که تحت تحریم بودند کمک می کنند یا خیر؟ وی گفت: در ادبیات بلندمدت، اگر ارزهای دیجیتال بتوانند سیستم های پرداخت موازی ایجاد کنند و به صورت سیستماتیک عمل کنند، قطعا تحریم ها را تحت تاثیر قرار می دهد و در دنیایی که سیستم های پرداخت جایگزین و موازی وجود دارد، ارزهای دیجیتال می توانند تحریم ها را دور بزنند، اما اگر در در درازمدت هیچ سیستم پرداخت جایگزینی ایجاد نمی شود و فقط از ارزهای رمزنگاری شده برای پرداخت استفاده می شود، این فناوری تاثیر قابل توجهی در اجتناب از تحریم ها نخواهد داشت.

وی در ادامه افزود: مبادلات و مبادلات بین المللی فرآیند پیچیده ای است که شامل فرآیندهای متعددی است که یکی از آنها پرداخت است. اگر همه تکه‌های پازل را داشته باشیم و تنها مشکلی که با آن مواجه هستیم انتقال پول است، ارزهای دیجیتال ممکن است بتوانند تحریم‌ها را دور بزنند، اما معمولاً مشکلات ما در مورد تحریم‌ها بسیار عمیق‌تر است.

خوشبخت در ادامه افزود: یکی از مشکلات تحریم ها این است که شرکت ها تمایلی به فروش محصولات به ما ندارند و مشکل فقط مربوط به انتقال پول نیست و مشکل دیگر این است که اگر دولت ها ارزهای رمزنگاری شده را بگیرند، چگونه می توان هم از دولت انتقاد کرد و هم از دولت انتقاد کرد. این شرکت مایل به فروش کالا و پذیرش ارزهای دیجیتال است، اما علاوه بر تبدیل ارزهای دیجیتال به پول نقد، مسئله اعتماد نیز وجود دارد. از AHP در معاملات بین المللی استفاده می شود تا هم صادرکننده و هم واردکننده اعتماد کنند و کدها با ویژگی های فعلی در AHP نیستند و این سوال پیش می آید که اگر پول را پرداخت کنم از کجا باید بدانم که کالا را دریافت خواهم کرد و این ? مشکلات باید حل شود. از طرفی مسائل مربوط به بیمه و ثبت اسناد مالی مبتنی بر ارز رمزنگاری شده باید حل شود و در حال حاضر اگر تمام دنیا مشکلی نداشته باشند، قوانین ایران اجازه ثبت شخصی در این زمینه را نمی دهد و ما محدودیت های خودمان را داریم و اینها را باید حل کرد و این تکنولوژی پازلی است که باید تمام قطعات در آن حل شود و اگر یکی از این قطعات سر جایش نباشد این کار غیرممکن می شود.

وی در ادامه گفت: ارزهای دیجیتال می توانند در پرداخت های خرد 50 تا 200 هزار دلاری راه حلی باشند، اما وقتی صحبت از پرداخت های کلان در مجامع بین المللی می شود، فرآیندها پیچیده می شود.

این کارشناس ارزهای دیجیتال در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا سرمایه ایرانیان در بازار ارز دیجیتال در خطر است یا خیر؟ وی گفت: زمانی که ارزهای دیجیتال در دست شهروندان ایرانی و در کیف پول آنها باشد هیچ خطری وجود ندارد، به جز ارزهای رمزپایه که می توانند آدرس ها را مسدود کنند و تا زمانی که بیت کوین، لایت کوین یا اتریوم در کیف پول من هستند، هیچ خطری وجود ندارد. ریسک یک تهدید نیست، اما در مورد ارزهای رمزپایه مانند Tether که قابلیت قفل آدرس را دارد، یک ریسک ذاتی وجود دارد.

وی در ادامه افزود: زمانی وجود دارد که شهروندان وارد صرافی می شوند و صرافی ارائه دهنده خدمات مالی است و باید قوانین کشورها را رعایت کند و زمانی که افراد در ایران وارد صرافی های بین المللی می شوند در واقع به آن صرافی ها دروغ می گویند و کی می گوید. این؟ به دروغ، آنها همیشه به صرافی این حق را می دهند که به محض اطلاع و تمایل، حساب های شما را مسدود کند و طبق قوانین جدید، صرافی ها موظفند در صورت اطلاع از ایرانی بودن کاربران خود، وجوه شما را مسدود کنند و چه زمانی ایرانیان این راه را طی کنید، باید آگاه باشید که خطرات جدی در کمین شماست.

خوشبخت در ادامه گفت: صرافی های غیرمتمرکز مانند UniSwap و Pancake Swap این مشکلات را ندارند اما محدودیت های ارزی دارند و کار با آن ها آسان نیست و برای معاملات و معاملات مناسب نیستند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر شهروندان ایرانی بخواهند تجارت کنند، در معرض خطر جدی قرار دارند. وی گفت: طبیعتاً صرافی حق دارد – مشروعیت ندارد – سرویس را قطع کند و صرافی مختار است که این تصمیم را بگیرد. در این بین ممکن است هیچ اقدامی در مورد آن انجام ندهید، اما همه این اتفاقات ناشی از سیاست یا شانس است.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *