گلبن سهراب، کارشناس تغذیه و رژیم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بطری های آب معدنی در صورت قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید یا دمای یخ زدگی آب به سلامت مصرف کننده آسیب می رساند. در هر دو حالت واکنش های شیمیایی که برای بدن بسیار مضر است در داخل بطری رخ می دهد. بطری آب معدنی فقط برای نگهداری آب در دمای صفر تا چهار درجه است.
به گزارش بهداشت نیوز، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: گرما باعث واکنش شیمیایی در پلاستیک حاوی آب می شود و در نهایت باعث رها شدن مولکول های آن در آب می شود.
سهراب با اشاره به اینکه بطری های پلاستیکی نوشابه، دوغ، آب معدنی یکبار مصرف هستند و نباید از این بطری ها برای نگهداری آب یا مواد اسیدی مانند آبلیمو و سرکه استفاده شود، هشدار داد: این کار خطرناک و سرطان زا است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: حمل یک بطری آب معدنی توسط افراد و یا گذاشتن آن در خودرو در روزهای گرم تابستان امری طبیعی است، اما در اینجا بطری در مقابل تابش آفتاب قرار می گیرد و برای مصرف آب از آن خطرناک می شود و وقتی در معرض نور مستقیم قرار می گیرد مانند ذره بین عمل می کند.