خبر مهم افزایش سود سهام عدالت حکایت از قول دولت به پرداخت 10 میلیون تومان سهام عدالت به بازماندگان داشت. سود سهام امسال دو برابر شده و فاز اول سود سهام به زودی به حساب سهامداران واریز می شود. مالک سهام عدالت می توانید از بانک ها وام های کوچک بدون وثیقه بگیرید.
مدارک لازم جهت ثبت سهام سرمایه وراث
انتقال سهام متوفی به وراث تا چند روز آینده آغاز می شود.
بیش از 15 سال است که موضوع سهام متوفی حل نشده است و خانواده هایشان منتظرند تا واگذاری سهام متوفی به صورت ساده و با کمترین بار اداری و اداری انجام شود.
لازم به ذکر است وزیر اقتصاد در نشست خبری امروز گفت: از روزهای آینده کار را با اولویت روش های غیرحضوری و نمایندگان ساماندهی خواهیم کرد و وراث می توانند به سامانه ای که معرفی می شود مراجعه کنند. در چند روز آینده قادر به انجام فرآیند واگذاری سهام متوفی خواهد بود. این کمپین دارایی های بیش از 3.5 میلیون نفر را مشخص می کند.
پیش از این حمیدرضا دانش کاظمی عضو شورای عالی بورس درباره وضعیت اخیر در خصوص واگذاری سهام به وراث گفت: در آخرین جلسه شورای عالی بورس که در روزهای اول تشکیل شد. مهرماه تصمیمی برای تعیین تکلیف سهام متوفی سرمایه اتخاذ شد.
وی بر وجود پرونده های متعدد در حوزه تعیین دارایی متوفی تاکید کرد و گفت: وراث باید درخواست خود را ثبت و دارای برگه انحصار وراثت باشند.
دانش کاظمی مشکل موجود در حوزه سهام عدالت متوفیان را برشمرد و ادامه داد: روند حقوق صاحبان سهام متوفی سالهاست بلاتکلیف بوده و مشکل اصلی این است که حتی ممکن است وراث فوت کرده باشند.
یکی از اعضای شورای عالی بورس به یکی دیگر از مشکلات عدالت متوفی اشاره کرد و گفت: در ایران با ادیان و عقاید مختلفی مواجه هستیم و اینطور نیست که رفتار ارثی متوفی اینگونه باشد. از نظر مذهب شیعه، کشور همان کشور مسیحیان و زرتشتیان است.
وی ادامه داد: اینکه چگونه می توانیم سهام سرمایه و سود حاصل از آن سهام را به ورثه اولیه منتقل کنیم یک روند قانونی است که باید طی کنیم.
دانش کاظمی افزود: از سوی دیگر بر اساس دستور مقام معظم رهبری به قوه قضائیه نباید برای امور سهام، کارمزد خاصی از سوی سهامداران پرداخت شود.
عضو شورای عالی بورس تاکید کرد: پس از تصمیمات اتخاذ شده از سوی شورای عالی بورس در نهایت مصوب شد تا دفاتر خدمات الکترونیک قضایی امکانی را فراهم کند که سهامداران بتوانند از طریق برگه انحصار وراثت، فرمی را به صورت رایگان از طریق سامانهای که به شرکت سپردهگذاری مرکزی متصل است، پر کنند.
وی اعلام کرد که در صورت چنین اقدامی ورثه سهام متوفی و سهامی که باید به آنها اختصاص یابد؛ مشخص است.
واریز یک میلیون تومان سود به حساب سهامداران
مدیر عامل بانک متولی گفت: کافی است افراد شماره حساب مربوطه خود را در سامانه سهام و سامانه سجام یا در هر یک از این دو سامانه ثبت کنند. به غیر از این دو وب سایت و سیستم، هیچ پورتال دیگری معتبر نیست.
وی ادامه داد: اگر این سهام در سال های گذشته واریز شده بود امسال نیز به همین شماره واریز می شود و در صورت عدم واریز سود منتظر پیامک متولی نباشید زیرا هر پیامکی که وارد می شود جعلی است.
سال گذشته 600 هزار تومان سود به صاحبان 532 هزار تومان و یک میلیون و 128 هزار تومان به صاحبان یک میلیون سهم پرداخت شد. به گفته مسئولان دولتی امسال دو برابر سود به حساب سهامداران واریز می شود.
سازمان خصوصی سازی در اطلاعیه ای هرگونه درخواست ثبت یا پرداخت سود سهام را جعلی و غیرقانونی اعلام کرد.
به گزارش اقتصاد آنلاین، سازمان خصوصی سازی در اطلاعیه ای اعلام کرد: عده ای به منظور کلاهبرداری و جعل افکار عمومی با درج در شبکه های مجازی یا پیامک و ارسال لینک به سایت های منتسب به سازمان خصوصی سازی اقدام به انتشار اخبار جعلی کرده اند. هموطنان و نمایندگان رسانه ها در خصوص موضوع سهام با شناسه های مختلف؛ هرگونه واگذاری سهام سرمایه پس از تصویب سبد سهام در هیات وزیران و تصویب ساز و کار واگذاری از جمله تعیین اولویت ذینفعان. شورای عالی مجری رهنمودهای کلی اصل (44) قانون اساسی است. آخرین تصمیمات در این خصوص از طریق سایت این سازمان به نشانی www.ipo.ir اعلام خواهد شد.
ضمناً اطلاع رسانی زمان و نحوه واریز سود سهام عدالت منحصراً از طریق سایت سازمان سپرده گذاری مرکزی تسویه اوراق بهادار و وجوه به نشانی www.sahamedalat.ir و سایت سازمان خصوصی سازی به نشانی www.ipo.ir انجام خواهد شد.
بدیهی است هرگونه تماس مردمی جهت ثبت نام جهت دریافت سهام یا واریز سود سهام بر اساس مبانی فوق جعلی و غیرقانونی بوده و این سازمان در رصد هرگونه سوء استفاده احتمالی تابع مراجع قضایی بوده و پلیس فتا در حال پیگیری است.
نماینده مردم سپیدان در مجلس با یادآوری اینکه پیگیری دولت برای تغییر ساختار سهام عدالت کشور را به فاجعه خواهد رساند، از رئیس مجلس خواست با تماس با وزیر اقتصاد از این امر جلوگیری کند.
محسن علیزاده در جلسه علنی شورای اسلامی در یادداشتی که با اشاره به ماده ۲۱۶ آیین نامه داخلی و خطاب به رئیس مجلس خواستار نظر وی در خصوص انتخاب نمایندگان در هیئت ها شد، گفت: اخبار نگران کننده ای درخصوص پیگیری وزیر امور اقتصادی و دارایی در ارتباط با نحوه تغییر ساختار مدیریت سهام عدالت در کشور شنیده می شود که در صورت صحت بسیار نگران کننده است و گمان می رود که دولت به دنبال این است که سهام عدالت را به طور کامل به دست بگیرد.