مرادی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در هنگام معرفی این شرکت توضیح داد: این شرکت در زمینه بیوتکنولوژی کشاورزی، پروبیوتیک های حیوانی و انسانی و لبنیات و مکمل های غذایی و استارتر فعال است.
کارخانه ما قادر به تولید بیش از 1500 تن مواد بیولوژیکی پودری و حدود 10000 تن محصولات بیولوژیکی مایع است که کیفیت و کارایی آن بر اساس تجهیزات تخمیر پیشرفته و روش های عملیاتی استاندارد، تیم تحقیق و توسعه قوی و کنترل دقیق در طول تولید است. نظارت مستمر کیفیت و اجرای صحیح استانداردهای کنترل کیفیت تضمین شده است. همچنین با تولید چهار میلیون تن کود بیولوژیک میتوان نیاز کشور به واردات سموم شیمیایی آفات لپیدوپتر را تامین کرد.
به گفته وی، این شرکت دانش بنیان است یکی یکی از دو شرکت بزرگ دنیا در تولید پروبیوتیک است و تقریبا هیچ محصولی وجود ندارد که این شرکت برای آن پروبیوتیک تولید نکرده باشد.
وی تصریح کرد: در سه حوزه فعالیت می کنیم. اول: پروبیوتیک ها برای کشاورزی، دام، طیور و انسان. پروبیوتیک های انسانی ما از دو بخش پزشکی و تغذیه تشکیل شده است و در هر یک از این سه حوزه بیش از 60 محصول دانش بنیان داریم.
به گزارش ایسنا، مرادی با بیان اینکه کود قارچ کش پروبیوتیک گیاهی به عنوان جدیدترین پروبیوتیک تولید شده در این شرکت چندی پیش در مهمترین رویداد دانش کشاورزی ارائه شد، اظهار کرد: وی در خصوص عملکرد این محصول گفت: این محصول یک کود قارچ کش یا یک پروبیوتیک گیاهی مورد استفاده در کشاورزی است که می تواند جایگزین چندین هزار تن قارچ کش شیمیایی شود که هم برای سلامتی و هم برای خاک مضر است و اغلب به دلیل بی کیفیتی کار نمی کند. .
به گفته وی، این محصول حاوی فرمولاسیون ویژه ای از دو پروبیوتیک مهم گیاهی باسیلوس ولزنسیس و تریکودرما است و با هدف بهبود تغذیه و رشد گیاهان و کاهش آسیب های ناشی از قارچ های بیماری زا در کشاورزی و باغداری برای مقابله و مقابله با آن تولید می شود. محصولات گلخانه ای محصول سالم در گلخانه ها و مزارع استفاده می شود و همچنین منجر به افزایش 10 تا 15 درصدی عملکرد کشاورزی می شود.
مرادی با بیان اینکه نیاز کشور به محصول حدود دو تا پنج هزار تن است، گفت: بازار فروش این محصول تا پایان سال 1403 حدود 100 تن برآورد شده است.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با تاکید بر اهمیت واردات محصولات دانش بنیان در حوزه کشاورزی دلیل این امر را در فرصتی که از طریق واردات به تولیدکنندگان داخلی ارائه می شود، دانست و گفت: باید اجازه رقابت به شرکت های دانش بنیان داده شود. برای بهبود کیفیت آنها در این رقابت باید قیمت های خود را بهبود و کاهش دهند و در نتیجه این اقدامات مصرف کننده خدمات بهتری دریافت کند.
مرادی خاطرنشان کرد: شرکت های دانش بنیان تا زمانی موفق هستند که بتوانند نیازهای جامعه را برنامه ریزی و رفع کنند وگرنه تبدیل دانش به محصول در آزمایشگاه ارزش چندانی ندارد. اقدامات این شرکت ها در صورتی مقرون به صرفه است که بتواند در جامعه تاثیرگذار باشد.
به گفته معاون علمی، حمایت سیاسی را لازمه عملکرد شرکت های دانش بنیان دانست و افزود: حمایت فقط پول نیست. در هیچ کجای دنیا تغییرات سیاسی در چپ و راست بر کار شرکت های بزرگ دانش بنیان تأثیر نمی گذارد. بنابراین بیشترین حمایت از شرکت های دانش بنیان مانند ما، سیاست گذاری است و اگر دولت ها با ارائه سیاست های موثر از شرکت های دانش بنیان حمایت کنند، می توانند کل بازار کشور را در اختیار بگیرند و نیازهای داخلی را تامین کنند.