اوقات شرعی امروز تهران:
نماز صبح | طلوع خورشید | اذان ظهر | غروب آفتاب | اذان عصر | نیمه شب اسلامی |
۰۴:۳۲:۳۰ | ۰۵:۵۷:۱۰ | ۱۲:۰۹:۳۷ | ۱۸:۲۲:۰۵ | ۱۸:۴۰:۱۳ | 3:3:5:5 |
دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا مرا در ائتلاف صالحان و به نفع بدکاران و در پیشگاه نیکوکاران در پیشگاه رحمان و پروردگار متعال و یا خدای جهانیان صالح گردان.
خدایا مرا در این ماه در معاشرت و معاشرت با مردم نیکوکار موفق گردان و از همنشینی با آنان دور گردان و به رحمت خود به خدا قسم به خدا به من در خانه سلامت جایگاهی عطا فرما. از جهان.
تفسیر دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان چنین است:
«خدایا مرا از صالحان نیکو گردان و از ستمگران محفوظ بدار و رحمت خدای مهربان را به خاطر پروردگارت عطا کن». پروردگار جهانیان».
«خدایا مرا در این ماه در معاشرت و معاشرت با نیکوکاران موفق گردان و از دوستی با آنان دور گردان و به رحمت خود مرا در خانه صلح برای عبادت خود جای ده، ای پرستندگان عالم. “
آرزوهای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان:
خداوند
1. مرا در هماهنگی و دوستی با ابرار موفق گردان.
2. مرا از دوستی با او دور کن.
3. با رحمت خود مرا در دارولکرار اسکان ده.
«خداوند به اتحاد گنهکاران وفادار است»
دوستی موضوع مهمی است زیرا تأثیر دوست ناگهانی و ملموس نیست، بلکه تأثیر آن تدریجی است. بنابراین، تشخیص یک دوستی واقعی از یک دوستی ساختگی آسان نیست. بنابراین دوستی یک امر انتخابی است و نباید فردی را بدون ملاک دوست انتخاب کرد، نباید فردی را به صورت تصادفی دوست گرفت.
از آنجایی که در روز قیامت پیوندهای دوستی زیر سوال می رود، اولین درخواست امروز ما این است که با ابرار و نیکان دوستی و هماهنگی داشته باشیم.
ابرار، صالح، پارسا، صالح و غیره. این یک مقام معنوی است که به برخی افراد داده می شود. این بدان معناست که برخی از افراد در معنویت، کمک و دلسوزی نسبت به دیگران چنان پیشرفت کرده اند که عده ای آرزوی همراهی با آنها را دارند و واجد شرایط دریافت این مدال هستند.
سوره آل عمران در آیه 193 می فرماید: پروردگارا گناهان و کفرهای ما را ببخش و گناهان ما را ببخش و با نیکوکاران می میریم. (پروردگارا گناهان ما را ببخش و گناهان ما را از ما محو کن و ما را از صالحان قرار ده)
ابرار کیست؟
می گویند ابرار افراد ارزشمند و ممتازی هستند که همیشه به وظیفه خود عمل می کنند و از کثیفی دوری می کنند و دیگران را به نیکی و پاکی دعوت می کنند.
«و آن طرف ستمگران است»
برخی دوستی ها در روز قیامت انسان را غمگین و پشیمان می کند.
سوره فرقان در آیات 28 و 29 می فرماید: «ای کاش فلانی را دوست نمی گرفتم. [که سبب بدبختی من شد] من او را به دوستی نگرفتم، بیشک پس از آن که قرآن به من رسید، مرا از قرآن گمراه کرد.
شر به معنای شر و شر به معنای شر است.
به این دو مثال در مورد ستمگران در قرآن توجه کنید:
سوره انفال آیه 22 می فرماید: «همانا کسانی که در نزد خدا بدتر عمل می کنند. [از شنیدن حق] و لالان [از گفتن حق] او [به کلام حق] آنها فکر نمی کنند!)
سوره انفال آیه 55 می فرماید: شر الله له الذین کافر و لا یؤمون. [به سبب لجبازی و عنادشان] باور نکن)
واونی فیه برهمتکه الی در القرار
دارالکرار سرای آخرت است که از ویژگی های آن جاودانگی و ابدیت است.
امام باقر (علیه السلام) فرمود: «آخرت خانه ی تقدیر است و دنیا خانه ی تباهی است».
حضرت زین العابدین علیه السلام در حدیثی می فرماید: «سخت ترین ساعات فرزند آدم سه ساعت است: … و ساعتی که بین دستان خدای متعال می ایستد…».
زندگی پس از مرگ و زندگی پس از مرگ نام های مختلفی دارند:
یوم الحسره به معنای روز توبه است.
یوم الطغبان یعنی روزی که گمشدگان ظاهر شوند.
یوم الثقیل به معنای روز سنگین است.
یوم الیم به معنای روز درد است.
یوم الاسیر یعنی روز سخت و سخت.
و کامنت های دیگر که همه سختی آن روز را توصیف می کند. می گویند هر فردی نیاز به سرپناهی دارد زیرا زلزله در روز قیامت بزرگ می شود.
سوگند به خدایت ای خدای جهانیان.
باید در سایه رحمت پروردگار جهانیان پناه گرفت.