کارشناسان توصیه می کنند مصرف سدیم را کنترل کنید و در صورت امکان استفاده از این ماده را در رژیم غذایی خود به حداقل برسانید. زیرا تحقیقات اخیر مصرف بالای سدیم (نمک) در 12 سال گذشته را با احتمال بالاتر دیابت نوع 2 مرتبط دانسته است. افزایش شیوع جهانی دیابت نوع 2 یک نگرانی جدی است یکی یکی از عوامل اصلی مرگ و میر است. سالانه بیش از 1 میلیون نفر به دلیل دیابت جان خود را از دست می دهند.

به گزارش بازتاب آنلاین، پیش بینی می شود تا سال 2030 تعداد دیابت نوع 2 به حدود 7000 مورد در هر 100000 نفر افزایش یابد. بنابراین، به افرادی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند، مانند افراد چاق و بالای 45 سال، اغلب توصیه می شود که مصرف قند خود را محدود کنند، رژیم غذایی متعادل داشته باشند و به طور منظم ورزش کنند.

به گفته متخصصان تغذیه، مصرف زیاد نمک به دلیل تأثیرات آن بر وزن، فشار خون، متابولیسم و ​​التهاب ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد. علاوه بر این، مصرف بیش از حد سدیم تعادل باکتری های روده را مختل می کند و باعث التهاب روده و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود. التهاب می تواند به سلول ها و بافت های بدن آسیب برساند و منجر به مقاومت به انسولین و اختلال در متابولیسم گلوکز شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما