عضو کارگری شورای عالی کار تصریح کرد: در متن صورتجلسه کمیته حقوق و دستمزد آمده است که اعضا مانند گذشته با تصویب حقوق ملی موافقت کردند و مقرر شد بررسی ها ادامه یابد. در مورد حقوق منطقه ای
عضو کارگری شورای عالی کار گفت: در متن صورتجلسه کمیته دستمزد آمده است که اعضا مانند گذشته با تصویب دستمزد کشوری موافقت کردند و مقرر شد تحقیقات ادامه یابد. در مورد حقوق منطقه ای
سومین جلسه کمیته حقوق و دستمزد دیروز دوشنبه 18 آبان ماه برگزار شد. محسن باقری (عضو صنف شورای عالی کار) درباره جزئیات این جلسه گفت: جلسه کمیته دستمزد با موضوع دستمزد منطقه ای برگزار و نقطه نظرات اعضا جمع بندی شد. در نهایت جلسه ای تشکیل شد و مقرر شد جزئیات برای تصمیم گیری به شورای عالی کار ارسال شود.
باقری گفت: در صورتجلسه صورتجلسه که طبق روال گذشته اعضا با تصویب حقوق ملی موافقت کردند و مقرر شد بررسی حقوق منطقه ای ادامه یابد.
عضو کارگری شورای عالی کار افزود: در این جلسه نحوه توزیع بیمه شدگان و کارگاه ها در سراسر کشور به تفصیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مرکز آمار نیز توضیحاتی آماری در خصوص نرخ مشارکت، اشتغال و بیکاری ارائه کرد.
باقری گفت: بر اساس گزارش ارائه شده از سوی سازمان تامین اجتماعی، 21 درصد از کارگران حداقل دستمزد و بیش از 50 درصد از کارگران در سایر سطوح دستمزد، مابقی بیش از 3 تا 7 برابر حداقل دستمزد دریافت می کنند.
وی گفت: این گزارش نظر گروه صنفی را تایید می کند و نشان می دهد که ساختار تعیین دستمزد در ایران مترقی است و نیازی به منطقه ای شدن دستمزدها نیست. در قانون کار چیزی به نام طبقه بندی مشاغل داریم که در این قانون حقوق های مختلفی را در صنایع مختلف و برای مشاغل مختلف تعیین می کند.
وی تاکید کرد: بنابراین مشکل تعیین دستمزد کشوری کارگران با حداقل دستمزد و سایر سطوح نیست، بلکه مشکل تعیین نشدن دستمزد بر اساس دو مولفه سبد معیشتی و نرخ تورم است. حقوق کفاف هزینه های زندگی را نمی دهد و این وضعیت به معیشت کارگران آسیب می زند.