به گزارش بازتاب آنلاین آنلاین، نیوشا بریمانی نوازنده ویولن و سرپرست گروه نوشه است. گفته می شود این گروه نزدیک به یک دهه است که فعالیت دارد و از معدود گروه های پاپ زنانه است که فعالیت آن به صورت مستمر ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، در همین راستا طی گفتگویی با بریمانی علت ادامه فعالیت آنها در این سال ها را جویا شدیم. وی گفت: شاید دلیل این امر اول از همه سخت کوشی و لجبازی من و سپس همراهی اعضای گروه باشد. انصافاً کار در فضاهای زنانه کار آسانی نیست. زیرا حفظ گروهی که در شرایط عادی حتی پس از 10 سال فعالیت می کند، کار دشواری است و نیاز به مدیریت خوب و یکپارچگی اعضا دارد.

این هنرمند ادامه داد: خوشبختانه همه اعضای گروه نوشه فارغ التحصیل موسیقی هستند و این باعث شده است که در این سال ها تغییر چندانی در بین اعضا ایجاد نشده و 80 درصد اعضای گروه بدون تغییر باقی مانده اند.

مشکلات آفتاب در ساعت دو بعد از ظهر برای زنان

در این زمینه از او پرسیدیم که کار یک گروه کاملاً متشکل از زنان چقدر کار را دشوارتر می کند؟

بریمانی پاسخ داد: سخت خواهد بود. زیرا پیشنهادات و فرصت های دیگر را از دست می دهید. از دیگر گروه ها، شهرستان ها و حتی سازمان های مختلف پیشنهاد همکاری دریافت کرده ام. در نهایت اگر بخواهم با این گروه کار کنم. این امکان پذیر نیست چون ما خواننده داریم. از طرفی بعد از آقای احسان کرمی با خواننده جدیدی کار نکردم و تمام انرژی ام را صرف کنسرت های بانوان کردم و امسال تقریبا هر ماه در تالار وحدت کنسرت داشتیم.

وی ادامه داد: زمانی که گروهی از بانوان قصد برگزاری کنسرت را دارند، ساعتی که برای کنسرت به آنها می دهند معمولا ساعت 14 است، در حالی که در این زمان به خصوص در فصل گرما سالنی با 700 نفر وجود دارد. بسیار دشوار.» کار دشوار. . حتی اگر ساعت 14 به ما یک اجرا بدهند، همان هزینه ای را برای اجاره سالن می گیرند که برای اجرای ساعت 21 می گیرند، که هر چیزی جز عادلانه است. من خودم وقتی برای کنسرت به کشورهای دیگر می روم از حمایت کامل برخوردار می شوم و حتی برای کارهای هنری دستمزد گرفته ام.

این نوازنده ویولن تصریح کرد: امیدوارم اکنون با حضور آقای الهیاری در بنیاد رودکی، اجرایی ترتیب دهند که شرایط را برای ما راحت کند و گروه های بانوان همان هزینه ای را که یک گروه می پردازد، پرداخت نکنند. برای یک نمایش در ساعت 9:00 شب البته گاهی اوقات شامل تخفیف می شوند، اما این کار چندان مقرون به صرفه نیست.

آنها به دغدغه های هنرمندان زن اهمیت نمی دهند

این هنرمند درباره برگزاری جشنواره موسیقی برای بانوان نیز گفت: پیش از این جشنواره ای به نام گل یاس برای بانوان برگزار شده بود و چه خوب بود که به دغدغه ها و مشکلات بانوان در عرصه موسیقی پرداختند. این در حالی است که در حال حاضر نمی توان از زنان فعال در عرصه موسیقی از نهادها و مراکز وابسته به وزارت فرهنگ دعوت کرد تا درباره مشکلات و دغدغه های خود صحبت کنند. در واقع از ما حمایت چندانی نمی شود و ای کاش اگر می خواهند کار کنیم از ما حمایت کنند. م

چگونه خواننده این گروه زنانه را انتخاب کنیم؟

گروه نوشه با سه خواننده پریچر خسروی، پگاه بزرگ و شهناز زمردبخش همکاری می کند. در همین راستا از او پرسیدیم که چگونه خواننده های گروه را انتخاب کنیم.

وی تصریح کرد: ما در ایران خواننده های زن خوب زیادی داریم و بسیاری از خوانندگان زن نمونه کارهای خود را برای من ارسال می کنند اما گاهی به دلیل نرسیدن به سطح مورد قبول تالار وحدت حذف می شوند. در حال حاضر خانم پریچهر خسروی خواننده بسیار با استعداد و با استعدادی هستند که با ایشان همکاری دارم.

این نوازنده ویولن ادامه داد: البته زمانی بود که خواننده ای تنها 70 درصد از من راضی بود اما چون انگیزه و تعهد داشت با او کار کردم و به مرور زمان پیشرفت او را تماشا کردم.

نیاوران بهتر بود یا وحدت؟

وی همچنین درباره اختصاص یک جلسه در تالار وحدت به بانوان در این دوره از جشنواره موسیقی فجر گفت: من به شخصه تالار وحدت را بیشتر از هر جای دیگری دوست دارم، زیرا از کودکی در آن بزرگ شدم. اما در سال های گذشته جشنواره، سالن بانوان در فرهنگسرای نیاوران قرار داشت و هر جلسه بین دو گروه تقسیم می شد. نکته مثبت حضور بانوان در فرهنگسرای نیاوران این بود که جلسه ای که به ما محول شده بود 9 شب به طول انجامید و همین امر باعث شد تا بتوانیم بلیط ها را راحت تر بفروشیم.

مشکل هزینه کنسرت است

همچنین از او پرسیدیم که اهمیت فعالیت زنان در موسیقی را چگونه می بیند؟

وی گفت: بسیاری از گروه های زنانه کیفیت اجرای خوبی دارند، اما هزینه برگزاری کنسرت آنقدر بالاست که توان پرداخت آن را ندارند، زیرا هزینه هر کنسرت 100 تا 150 میلیون تومان است و برگزارکننده نمی داند آیا کنسرت را برگزار می کند یا خیر. کنسرت از نظر مالی ارزش دارد یا خیر؟

بریمانی در پایان درباره برنامه های گروه نوشه برای سال آینده گفت: کنسرتی در ساگراد برای دهمین سالگرد تاسیس گروه در ساگراد در نظر گرفته شده است. اردیبهشت ماه ماه از آلبوم خود ساخته نیوش که در ژانر فیوژن و جاز است با این گروه. همچنین قصد دارم سال آینده گروه بین المللی را که با آنها کار می کنم به ایران دعوت کنم.




اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *