به گزارش پی ام آپ به نقل از مشرق، در جلسه علنی روز شنبه هشتم مهر شورای اسلامی، ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه و نمایندگان را با تبصره های (1)، (2) و (3) بند (ب) ماده (1) در دستور کار قرار داد. 11) و الحاقی به بند (الف) ماده (11) موافقت می شود.

بر اساس تبصره (1) هرگونه تبلیغ خرید و فروش غیرقانونی ارز در رسانه ها و فضاهای مجازی و خرید و فروش ارز خارج از مقررات و ضوابط اعلام شده از سوی بانک مرکزی، بر اساس قانون و با رعایت موارد زیر ممنوع است. تحریم های قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز.

بر اساس تبصره (2) کلیه معاملات در مرکز مبادلات ارزی و طلای ایران اعم از ارزی (اسکناس و حواله)، شمش و مسکوک طلا و فلزات گرانبها از پرداخت مالیات معاف است.

بر اساس تبصره (3) لایحه برنامه هفتم، مراجع قضایی موظفند در صورت مشاهده هرگونه اختلال در نظام پولی کشور (اعم از ارز و ریال) با بانک مرکزی مشورت و نظر آن بانک را لحاظ کنند. توجه در هنگام صدور حکم بانک مرکزی وظیفه تثبیت نرخ ارز و تورم تک رقمی، هدایت نقدینگی و اعتبار بانک ها به سمت فعالیت های مولد، کاهش جذب فعالیت های غیرمولد، افزایش تولید و حفظ و تقویت ارزش دارایی ها را بر عهده دارد.پول ملی.

نهادهای مرتبط مجبور شدند نقشه واردات کشور را با مقاصد صادراتی تطبیق دهند

بر اساس الحاق یک ماده به بند (الف) ماده 11 این لایحه مصوب نمایندگان مجلس، وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، کشاورزی و بهداشت، درمان و آموزش و پرورش با همکاری بانک مرکزی. و وزارت امور خارجه موظفند با رعایت برنامه واردات کشور، برای مقاصد صادراتی اقدام کنند. به گونه ای که در پایان دومین سال اجرای برنامه واردات کالاهای اساسی کشور از طریق سامانه پرداخت رسمی (غیر مبتنی بر شبکه امانتداری) شامل پیمان پولی دوجانبه، ارتباط بانکی و جبران خسارت در تعامل با شرکای تجاری ایران. و تا پایان برنامه حداقل 30 درصد از کل معاملات بین المللی کشور باید از این طریق انجام شود.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *