پایگاه خبری تحلیلی بازتاب آنلاین (rimino.ir):

نام فیلم: Fight Club

کارگردان: دیوید فینچر

فیلمنامه نویس: Jim Ohls

ژانر: درام روانی

کشور سازنده: ایالات متحده آمریکا

انتشار: 1999

امتیاز (imdb): 8.8

بازیگران: ادوارد نورتون، برد پیت و هلنا بونهام کارتر و…

خلاصه

شخصیت اصلی فیلم جوانی گمنام است که به راوی معروف است. راوی زندگی غیرعادی و عجیبی دارد. او شش ماه است که بیمار است. بیخوابی او مبتلا شده و زندگی اش به لحظاتی تکراری و پوچ تبدیل شده است. راوی برای درمان بی خوابی خود نزد پزشک می رود; اما دکتر با وجود اصرار به او دارویی نمی دهد و در عوض به او پیشنهاد می کند که به کلاس های شبانه برود. راوی در کلاس‌های شبانه افراد مبتلا به سرطان و بیماری‌های خاص شرکت می‌کند و به مرور با دیگران ارتباط برقرار می‌کند و از بی‌خوابی‌اش کاسته می‌شود. برای ورود به این کلاس ها باید به دروغ بگویید سرطان دارید. همه چیز عادی پیش می رود تا اینکه زنی مرموز به نام مارلا سینگر در کلاس حاضر می شود که مشخصا مشکل خاصی ندارد و بدون دلیل خاصی در این کلاس ها شرکت می کند. ورود مارلا زندگی راوی را مختل می کند. تلاش برای صحبت با مارلا به جایی نمی رسد و راوی به زندگی عجیب گذشته خود باز می گردد. راوی در یک شرکت بیمه کار می کند و به خاطر کارش مدام به شهرهای مختلف سفر می کند و از این طریق با افراد زیادی آشنا می شود. در راه بازگشت از یک سفر کاری، راوی با مردی عجیب و مرموز به نام تایلر داردن ملاقات می کند که ادعا می کند صابون ساز است. سخنان تایلر و نوع جهان بینی او راوی را جذب می کند. اما وقتی هواپیما در فرودگاه فرود می آید، این دو از هم جدا می شوند. با این حال، تایلر کارت خود را به راوی می دهد. وقتی راوی به خانه برمی گردد متوجه می شود که آپارتمانش منفجر شده و تمام زندگی اش ویران شده است…

در مورد فیلم

این اثر که اقتباسی از کتاب چاک پالانیوک است، نمایشی نخواهد بود و تاریک ترین طنز کارگردان فیلم نوآر و هیجان انگیز را به همراه خواهد داشت. باشگاه مشت زنی فیلمی بسیار جسورانه و غافلگیرکننده است که از چند طریق قابل دسترسی است و لایه های روانی، اجتماعی و فلسفی بشریت و جامعه مدرن را بررسی می کند. این دنیای کابوس‌واری که فینچر خلق کرده است، تنشی پر از خمپاره را برای جوامع و مردم امروز نشان می‌دهد، مردمی که در زیرزمین پنهان خود می‌جنگند و به دنبال رهایی هستند…

باشگاه مشت زنی اثری شخصیت محور است که جوهره خود را از شخصیت هایش وام می گیرد و این شخصیت ها هستند که با ورود به موقعیت درونی که کارگردان برایشان ساخته است، روایت را پیش می برند.

آخرین کلمه

فینچر سینمای نهیلیستی و بدبینانه دارد که در آن به سیستم‌های اجتماعی و فلسفی می‌پردازد و با استعاره‌های روان‌شناختی پیشرفت می‌کند. باشگاه مشت زنی که تلفیقی از دو فیلم هفت و بازی اوست، مملو از دیدگاه ها و جهان بینی فینچری است که می تواند مفاهیم شگفت انگیزی را در ذهن مخاطب تداعی کند و او را نسبت به خود، نیازهایش، آزادی، خشم، رهایی احساس کند. ، از دست دادن چهره ، سیل و غیره

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما