پایگاه خبری تحلیلی بازتاب آنلاین (rimino.ir):

نام سریال: بگذار بروم

انتشار: 1402-1401

ژانر: درام عاشقانه تاریخی

نویسنده: مجید مولایی، سینا شفیعی، سجاد ابوالحسنی

کارگردان: شهرام شاه حسینی

آهنگساز: بامد افشار

کشور سازنده: ایران

تعداد قسمت ها: 18

بازیگران: محسن تنابنده، هوتن شکیبا، هدی زین العابدین، مهدی حسینی نیا، بابک کریمی، مونا احمدی، مائده طهماسبی، شهرام قیدی، رابعه مدنی، آزاده صمدی، حسن معجونی، یوسف تیموری و سام نوری.

خلاصه سریال

سریال نمایش خانگی «رحیم کن» یک مثلث عاشقانه است که داستان آن در دهه 1350 در ایران پهلوی می گذرد. این سریال درباره دو برادر از یک خانواده معروف سیارود است. حاتم، پسر بزرگ خانواده، عاشق دایه اش مارال می شود. در حالی که در میان مردم سیارود تردیدهایی درباره سرنوشت همسر سابق حاتم وجود دارد، مارال متوجه می شود که جان برادرش یونس در خطر است. حاتم در حین کمک به مارال متوجه می شود که داستان برادرش مربوط به برادر کوچک خودش حاتم است که چند سالی است به تهران مهاجرت کرده است…

سریال رحیم کن با قسمت 18 به پایان رسید. سریالی به کارگردانی شهرام شاهحسینی که با موضوعی جذاب و ترکیبی درخشان از بازیگران حرفه ای، صحنه و لباس، لباس، موسیقی و … ساخته شده بود، توانست نظر بسیاری را به خود جلب کند. جلسات استماع

تقابل دو برادر و درگیری آنها بر سر یک دختر، طرح جالبی را برای فیلمنامه «رهایم کن».

در مورد سریال

شخصیت پردازی ها تمرکز اصلی سریال روی خانواده نایب سرخی است. خانواده ای اصیل که روزی بخش مهمی از مردم شهر با کار در معدنی که متعلق به آنهاست امرار معاش می کنند. آنچه مهم است ارتباط بین اعضای این خانواده است که ارتباط مستقیمی با شخصیت پدر دارد. پدری ثروتمند و خودپسند که وظایفی را برای همه تعیین می کند، فقط به فکر خودش است، به راحتی دستور قتل را صادر می کند و هیچ کس نمی تواند با او مخالفت کند. این رفتار پدر به نوعی زندگی سه فرزند را تحت تاثیر قرار می دهد و اجازه رشد و آزمایش را به آنها نمی دهد.

طراحی صحنه دکور سریال در شهر سیاهرود در دهه 50 می گذرد و صحنه و لباس بازیگران با توجه به حال و هوای آن زمان بازتاب آنلاین شده است. سهیل دانش اشراقی طراح صحنه این سریال در گفت و گو با فیلموشات توضیح داد که عمارت، کوچه، پاساژ و میدان شهری که کافه بهرام در آن قرار دارد تزئینی است و واقعی نیست. همچنین چون معدن واقعی پیدا نکردند برای معدن حاتم و محل کار تزییناتی درست کردند. اعتبار همه این سناریوهای جعلی نشان از موفقیت تیم طراحی سناریو دارد. بازتاب آنلاین رنگ ها و چیدمان فضاهای داخلی نیز جذابیت خاصی به این اثر بخشیده است.

نظرات

به گزارش سایت فیلمنیوزنظرات در مورد پایان آزادم کن متفاوت بوده است.

آرش فهیم در روزنامه جهان او از کندی، شخصیت پردازی، طراحی لباس و چهره پردازی سریال انتقاد کرد و آن را تلفیقی از فیلم فارسی و سریال ترکی دانست. اما احمد محمد تبریزی در سایت دیجی کالامگ این مجموعه یکی او آن را یکی از بهترین سریال های این شبکه دانست و گفت که شهرام شاهحسینی به گفته محمد انبارسوز «استعداد و هنر سینمایی خود را آشکار کرده است». شهرآرافیلمنامه «انسجام روایی قابل قبولی ندارد» اما کیفیت مجموعه این ضعف را جبران می کند. این روزنامه نگار با تمجید از طراحی صحنه، فیلمبرداری و موسیقی بامد افشار و محسن چاوشی، کیفیت مجموعه را بهتر از آثار قبلی شاه حسینی دانست.

خبر فارس وی از این مجموعه به دلیل «ترویج بدحجابی» انتقاد کرد و خواستار انتشار آن در کمپین شد.

مصطفی عزیزی او در روزنامه ایندیپندنت فارسی نگاه مثبتی به این سریال داشت و نوشت: در هر صورت به کسانی که سریال های ایرانی می بینند توصیه می کنم «رهایم کن» را ببینند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما