پایگاه تحلیلی خبری پی ام آپ (pmup.ir):

نمایشگاه الکام 2023 در حالی رو به پایان است که اولین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور علاوه بر حضور در سی و پنجمین سالن نمایشگاه بین المللی تهران، با حضور در رویداد Elcom Talks، بحث هایی را در زمینه تحول دیجیتال ایجاد کرد. اقتصاد دیجیتال، دولت الکترونیک و اطلاعات.

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، امسال در بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین المللی الکامپ اولین همراه به عنوان حامی و با شعار «دنیای دیجیتال را تجربه کنید» به این رویداد آمده است.

اولین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور با وجود حضور در 3 منطقه اصلی “شبکه و زیرساخت”، “راه حل های تجاری” و “زندگی دیجیتال” که هر یک شامل چندین بخش و زیر مجموعه خدمات هستند، سعی در مشارکت در ایجاد ایجاد کرده است. یک پیوند ارتباطی مناسب با شرکت‌های جدید در بخش “گفتگوهای Alcom”.

به عبارت دیگر اولین همراه به عنوان یک لوکوموتیو قدرتمند در مسیر جنبش ایران دیجیتال به منظور اشتراک تلاش، شبکه سازی و هم افزایی تجربیات فناوران در حوزه های مختلف فناوری اطلاعات و ارتباطات، ارائه های ویژه و تخصصی در مورد «الکام تاکس» داشت. ” بخش.

* نقش همراه اول در توانمندسازی و توسعه اکوسیستم دانش بنیان صنعت ICT

اولین سخنرانی با عنوان «نقش اپراتورهای مخابراتی در توانمندسازی و توسعه اکوسیستم دانش بنیان صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور» بود که توسط محمدمهدی گوچانی، رئیس مرکز تحقیقات و توسعه یکم راهبرد تلفن همراه در اولین روز نمایشگاه الکامپ 2023

وی ابتدا به اهمیت نوآوری در صنعت و چرایی ورود اپراتورهای مخابراتی به عرصه نوآوری پرداخت و سپس نمونه های موفقی از نقش اپراتورهای مخابراتی در توانمندسازی و توسعه اکوسیستم نوآوری را بیان کرد.

گوچانی در ادامه به ایفای نقش در توانمندسازی و توسعه اکوسیستم دانش بنیان صنعت ICT کشور پرداخت و مدل عملیاتی اجرای برنامه جامع نوآوری شریک اول را معرفی کرد.

در این مدل زیرساخت های آزمایشگاهی، تحقیقاتی، سرمایه گذاری، شتاب، آموزش و توسعه محصول اکوسیستم نوآوری به همراه ماموریت هر یک توضیح داده شد.

*شرکت سلامت پالس هوشمند در پی تغییرات اساسی در ساختار هوش مصنوعی در حوزه سلامت

دومین همایش به «مدل های کاربردی هوش مصنوعی در صنعت بهداشت و درمان و چالش های پیش رو» اختصاص داشت که توسط بهمن منصوری از تیم مدیریتی استارتاپ «نبض هوشمند سلامت» ارائه شد.

وی رشد فناوری های رایانه ای را عامل تبدیل شدن هوش مصنوعی به یکی از گرایش های اصلی فناوری دانست و اظهار داشت: حوزه سلامت به دلیل ساختار تجربی کاملاً مبتنی بر داده ها و اطلاعات است، بنابراین هوش مصنوعی می تواند نقش اساسی داشته باشد. . در این زمینه اما هوش مصنوعی در این زمینه به اندازه سایر زمینه ها رشد نکرده است.

منصوری در این ارائه به بررسی ریشه این تاخیر پرداخت و در نهایت راهکارهایی برای جبران این مشکل با یک مشکل واقعی پیشنهاد کرد.

وی تصریح کرد: با بررسی چالش‌های حوزه سلامت و هوش مصنوعی به ویژگی مشترک «عدم داده‌های باکیفیت و دستگاه‌های کافی برای ثبت داده‌های باکیفیت» رسیدیم که یکی از مشکلات اساسی این حوزه است. رشته؛ در واقع دلیل اصلی پشت هوش مصنوعی در پزشکی نبود داده های مناسب برای پردازش است.

منصوری برای روشن تر شدن موضوع موضوعی واقعی را در زمینه بیماری های قلبی و عروقی مطرح کرد و گفت: بر اساس آمار وزارت بهداشت و سازمان جهانی بهداشت، بیش از 44 درصد مرگ و میرها در کشور ما به دلیل بیماری های قلبی و عروقی است. یعنی چیزی در حدود 1.5 برابر جهان؛ همچنین 20 درصد مرگ و میرهای ناگهانی در دنیا به دلیل آریتمی قلبی است که از میزان مرگ و میر در همه سرطان ها بیشتر است، اما نکته اصلی این است که 80 درصد این بیماری ها «قابل پیشگیری» هستند.

انواع داده های قلبی عروقی ما شامل 1. داده های مکانیکی و صوتی قلب با ابزار «تلفن پزشکی»، 2. داده های الکتریکی قلب با دستگاه «ماشین کاردیوگرام» و 3. داده های گرافیکی قلب با دستگاه ابزار “ماشین کاردیوگرام”. ناکوکاردیوگرافی و سایر داده های تصویربرداری” و 4. داده های بالینی.

منصوری گفت: حالا فرض کنید می خواهید با نوار قلب و با هوش مصنوعی بیماری را تشخیص دهید. شما یک میلیون داده می خواهید که اگر 25 بیمارستان را بسیج کنید و داده ها را تمام وقت ثبت کنید و همان بیمار را به طور مداوم ویزیت کنید، هر داده حدود 10 دقیقه طول می کشد که با این آمار حدود 32 ماه طول می کشد.

وی با تاکید بر اینکه این تعداد بسیار زیاد و طولانی است، گفت: بنابراین ساختار دستگاه های موجود برای ثبت این حجم داده مناسب نیست، هزینه بسیار بالا، سختی ثبت اطلاعات بالا، حجم و وزن دستگاه بالاست و اپراتور باید حضور داشته باشد.

منصوری خاطرنشان کرد: حال تصور کنیم دستگاهی وجود داشته باشد که در اختیار همه افراد خانواده باشد. او همیشه می تواند با آنها باشد. در هر زمان و هر مکان می توانند بدون نیاز به اپراتور «نوار قلب» را ضبط کنند و در نهایت یک دقیقه طول می کشد و این داده ها مستقیماً به صورت دیجیتالی در فایل سلامت ذخیره می شود.

به گفته وی، این دقیقاً همان راه حلی است که اخیراً در دنیا اتخاذ شده است و می تواند مشکل اساسی هوش مصنوعی یعنی نبود ابزارهای مناسب برای ثبت داده ها و نبود داده های مناسب را حل کند و دقیقاً همین است. کاری که “Pulse Smart Health” انجام می دهد. در حال انجام است.

شرکت پالس دستگاه هایی طراحی کرده است که دارای سه ویژگی از فناوری های آینده است: «دسترسی جهانی»، «کاهش وابستگی به زمان و مکان»، «کاهش هزینه» و از سوی دیگر اصل اساسی در طراحی های شرکت پالس آوا. توانایی پزشک در تصمیم گیری است.

به گفته منصوری، به نظر می رسد با این روند، شرکت پالپ به زودی بتواند تغییرات اساسی در ساختار هوش مصنوعی در حوزه سلامت ایجاد کند.

لازم به ذکر است که Alcom Talks فرصتی برای بهره مندی از توانایی اساتید، نخبگان و صاحب نظران صنعت در گفتگو پیرامون مسائل روز فناوری اطلاعات و ارتباطات، آینده این صنعت و یا افشای آخرین دستاوردهای خود می باشد.

به همین منظور به عنوان رکورددار سرعت اینترنت و دارنده بیشترین تعداد مشترکین اینترنت پرسرعت در کشور، علاوه بر حضور در سالن اصلی 35 بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی آلکامپ و نمایش آخرین محصولات، خدمات و دستاوردهای خود در زمینه‌های هوش، تحول دیجیتال، نوآوری و فناوری‌های ارتباطی نیز در Elcom Talks شرکت کرده‌اند.

نمایشگاه الکامپ 2023 که از 13 تیرماه آغاز شده است، امروز 17 تیرماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران به کار خود پایان می دهد.

این مقاله که اکنون درحال مطالعه آن بودید با عنوان مشارکت همراه اول در تحقق Elcom Talks با محوریت گفتمان سازی در حوزه تحول دیجیتال

که در تاریخ 2023-06-29 13:42:54 در پی ام آپ درج شده است توسط موتور جستجوی پی ام آپ جمع آوری شده است
به نقل از www.entekhab.ir

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *