فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی مازندران – ساری گفت: امروز بنا به دستور دادستان استان، پارکینگ غیرمجاز و جمع آوری باجه بلیط در مجتمع گردشگری الیمالات پلمب و همچنین دستور رفع عوامل قطع 4000 اصله درخت در این طرح و خسارت وارده.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری ، چند روزی است که بحث قطع و نابودی بیش از 4000 اصله درخت برای احداث پارکینگ پروژه گردشگری سد الیمالات در شهرستان نور در فضای مجازی به ویژه در میان فعالان و فعالان این حوزه مطرح شده است. در بخش محیط زیست و طبیعی منابع او را به واکنش واداشت.
البته شنیده ها حاکی از آن است که مالک و سرمایه گذار طرح گردشگری اولین تاییدیه این اقدام را دریافت کرده است، البته شروع فعالیت وی از دو ماه پیش بود!
محمد دسمه; این فعال محیط زیست از نمایندگان رسانه ها و دلواپسان محیط زیست و منابع طبیعی ایران خواست اجازه ندهند فرصت طلبان و خرابکاران از تعطیلات نوروزی برای تخریب جنگل های ارزشمند هیرکانی سوء استفاده کنند.
این فعال محیط زیست فاش کرد: در این طرح 4000 اصله درخت و نهال جنگلی قطع و 30 تا 40 هزار تن از اراضی با ارزش جنگل الیمالات نیز تخریب شد.
دسمه از رئیس قوه قضائیه خواسته است در خصوص این تخریب گسترده دستور فوری صادر کند و سکوت نکند.
پیمانکار بدون اجازه جنگل را قطع کرد
در همین راستا، سرهنگ مجید ذکریایی؛ فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی مازندران – ساری دقایقی پیش در گفت و گو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: پیمانکار بدون مجوز اقدام به ساخت پارکینگ کرد و ما مطلع شدیم، ورودی را پیدا کردیم و کار آنها را متوقف کردیم.
سرهنگ زکریایی ادامه داد: امروز شنبه است. چهارم فروردین همچنین محمد کریمی; دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران دستور پلمپ باجه غیرمجاز محل ورود پول های مردم – که پلمب شده بود – را صادر کرد و پارکینگ غیرمجاز نیز با دستور جهادی و انقلابی وی پلمب شد.
اقدام قاطع؛ غرامت بگیر
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی مازندران – ساری همچنین گفت: دادستان مرکز مازندران به دادستان شهرستان نور دستور داده است در اسرع وقت موضوع را بررسی و خسارت وارده را مشخص و به همراه مسئولین این امر و هر رسمی در هر سطح در صورت عدم موفقیت، باید اقدام قاطع با او انجام شود.
سرهنگ ذکریاری افزود: مجموعه گردشگری ایلیمالات همچنان پذیرای گردشگران است و تنها قسمتی که در آن رخنه رخ داده پلمب شده است.
به گزارش تسنیم، برخی دوستداران محیط زیست و منابع طبیعی عنوان کرده اند که مردم الیمالات می گویند: بیش از چهار هزار اصله درخت که بیش از اعلام شده است فدای طرح گردشگری شده اند در حالی که درصدد کاشت یک میلیارد درخت هستیم. ما در کشور هستیم.