حامد بهداد و سحر دولتشاهی را بیشتر به عنوان بازیگران نمایش های اجتماعی می شناسیم. بازیگرانی که بارها در نقش های جدی به چالش کشیده شده اند و بارها در این عرصه به موفقیت هایی دست یافته اند. آنها چند سال پیش در سریال «می خوام زندگی کنم» به کارگردانی شهرام شاهحسینی با هم بازی کردند و حالا این بار در کمدی «مفتبر» با نقش هایی کاملا متفاوت کنار هم هستند. بخش مهمی از موفقیت فیلم «مفتبر» مدیون بازی مشترک بهداد و دولتشاهی است.
به گزارش بازتاب آنلاین، به بهانه اکران فیلم «آزاد» به کارگردانی عادل تبریزی و استقبال چشمگیر از این فیلم، نقش های طنز دو بازیگر اصلی آن را مرور می کنیم.
حامد بهداد | 5 فیلم کمدی
حامد بهداد در اواخر دهه نود وارد سینما شد و خیلی زود توانست در بازیگری به عنوان یک ستاره به جایگاه ویژه ای دست یابد. او در این سال ها علاوه بر نقش های جدی، چندین بار در نقش های کمدی نیز بازی کرده است. برخی از آنها شغل های موفقی بوده اند و برخی دیگر صرفاً به عنوان یک تجربه متفاوت در حرفه خود ثبت شده اند.
رایگان عادل تبریزی 1402
حامد بهداد پس از بازی در فیلم «گیجگاه» در فیلم کمدی «آزاد» نیز با عادل تبریزی همکاری کرد. این بار ژانر کمدی او متفاوت بود و با ایفای دو نقش کاملا متفاوت تضاد جالبی ایجاد کرد. بهداد در این فیلم از یک سو در نقش لمپن خواننده و خالتور و از سوی دیگر نقش شخصیتی جدی از طبقه بالای اجتماعی را بازی می کرد. چالش اصلی نقش زمانی است که باید در نقش هر یک از این شخصیت ها رفتار متفاوتی از خود نشان دهد. این تفاوت هاست که محور اصلی کمدی را تشکیل می دهد. او پس از تجربه مشترک همکاری با سحر دولتشاهی در سریال «می خواهم زنده بمانم»، این بار در موقعیت متفاوتی در کنار سحر دولتشاهی قرار گرفته و زوج جالبی را با او تشکیل داده است.
سردرگمی | عادل تبریزی 2019
حامد بهداد پس از بازی در فیلم های کمدی «مارمز»، «چه خوب برقی» و «دایره زنگی» تجربه جدیدی را در فیلم کمدی «گیجگاه» نیز به ثبت رساند. او در این فیلم معلم حرفه ای ادبیات در فضای نوستالژیک دهه شصت است. معلمی که از یک طرف علاقه زیادی به کاراته دارد و کلاس درس می دهد و از طرف دیگر عاشق سینما. در ضمن به مادر یکی او به شاگردانش علاقه مند است و سعی می کند نظر آنها را جلب کند. او به روش های مختلفی برای جلب توجه عمل می کند و هر بار موقعیت جذابی را ایجاد می کند. قرار گرفتن او در این دو موقعیت متفاوت و رفتاری که برای خود در نظر گرفته بود باعث شد که گزگاه به یک کمدی خنده دار تبدیل شود و مخاطبان زیادی را به خود جذب کند. همراهی او با باران کوثری نیز این بار موفق بود.
کمال تبریزی مرموز 2016
حامد بهداد در فیلم کمدی «مارمز» به کارگردانی کمال تبریزی نقش فردی به نام قدرت الله را بازی می کرد که با وجود سابقه نامناسبش می خواست نماینده مجلس شود. بهداد سعی کرده بود یک شخصیت سیاسی بی شعور ظاهر شود که رفتارش پر از حماقت است، اما خودش را چه در لباس پوشیدن و چه در لحن گفتارش در جایگاه بسیار بالایی می داند. «مارموز» فیلمی مهم در کارنامه کمال تبریزی است نبود و انتظارات عمومی از یک کمدی سیاسی را برآورده نکرد. اما حضور بهداد توانست وضعیت این فیلم را تا حدودی سامان دهد.
چه خوب که برگشتی داریوش مهرجویی 2012
دو سال بعد از «نارنجپوش»، بهداد در «چه خوب که پشتیسی» دوباره با داریوش مهرجویی همکاری کرد و این بار با گریمی متفاوت در موقعیت کمدی قرار گرفت. او در این فیلم نقش دندانپزشکی به نام فرزاد را بازی کرد که در ابتدای فیلم با موهای سفید و شکم بزرگ به ایران بازگشت و رابطه او با بهترین دوستش با حضور یک زن به چالش کشیده شد. چالشی کودکانه که موقعیت های سرگرم کننده ای ایجاد می کرد. این وضعیت با ورود یک شی عجیب شبیه به پرده بشقاب به اوج خود رسید. «خوب است که برگشتی» یکی از موفق ترین فیلم های کارنامه مهرجویی است. نبود اما به نظر تجربه جدیدی بود و اتفاق قابل قبولی در کارنامه بهداد بود.
دایره زنگ پریسا بخت آور ۱۳۸۶
حامد بهداد در پایان فیلم «دایره زنگی» نقش کوتاهی داشت. داستان درباره یک دختر جیب بر بود که با سوء استفاده از بچه ها پول و ماشین آنها را می دزدید. در ابتدای داستان با پسر ساده ای که کارش نصب دیش ماهواره بود همراه بود و از یک صبح تا بعدازظهر در آپارتمانی شلوغ و شلوغ با او سپری می کرد. در طول روز به نحوی وارد خانه تک تک آنها شد و چیزی را دزدید. تا اینکه در پایان روز همه چیزهایی را که از پسر دزدیده بود پس داد و با دزدی هایی که در خانه ها کرده بود از خیابان فرار کرد. سوار ماشین پسر پولداری با بازی حامد بهداد می شد و او را هم مسخره می کرد. بهداد به قدری در نقش یک پسر پولدار عاشق ظاهر شده بود که همراهی او با کوثری در این سکانس، هرچند نه چندان طولانی، در ذهن همه ماندگار شد.
سحر دولتشاهی | 2 فیلم و 2 سریال
سحر دولتشاهی از اواسط دهه 80 وارد سینما و تلویزیون شد و در این دو دهه حضور پررنگی در فیلم ها و سریال های مختلف داشت. بیشتر آثار او متعلق به سینمای اجتماعی بود و تنها چند بار این حوزه را رها کرد و در نقش های کمدی ظاهر شد. دولتشاهی این روزها با فیلم کمدی «مفتبر» روی اکران سینماست. او در این فیلم زوج جالبی را با حامد بهداد تشکیل داده است. نگاهی داریم به تجربیات این بازیگر در کارهای کمدی.
رایگان عادل تبریزی 1402
سحر دولتشاهی نقش نامزد هومان، شخصیت اصلی فیلم «مفتبر» به کارگردانی عادل تبریزی را بازی می کند. دختری به نام نیلوفر که هیچ وقت درگیر حرکت شوهرش با کامران نمی شود. به نظر او این تغییر رفتار بی دلیل نیست و اتفاقاً دوست دارد همسرش خیلی راحت و بدون تظاهر رفتار کند. او در قالب یک دختر ساده و زودباور ظاهر می شود که خیلی زود به همه چیز راضی می شود و به دنبال حقیقت ماجرا نیست. حتی وقتی متوجه می شود که نامزدش برای مرد دیگری تغییر کرده است، باز هم واکنش چندانی نشان نمی دهد و به جای اینکه به ثروت و مقام بالا فکر کند، لذت های روزمره و عاشقانه را ترجیح می دهد. دولتشاهی در کمدی دراماتیک «مفتبر» فضای یک نمایش عاشقانه را فراهم می کند و اجرای او کاملاً با الگوی این نوع کمدی همخوانی دارد.
ساخت ایران 2 برزو نیک نژاد 2017
به نظر می رسد بازی در سریال «ساخت ایران 2» به کارگردانی برزو نیک نژاد برای سحر دولتشاهی یک تصمیم بیشتر مفرح بوده است. نقش بیتا نه چرخش خاصی داشت و نه به مهارت زیادی نیاز داشت، اما مهم بود چون بعد از مدت ها از قالب نقش های جدی خارج شد و تجربه متفاوتی بود. او در نقش دختری ظاهر شد که با غلامحسین با بازی امین حیایی بزرگ شد و همیشه تحت حمایت او بود و غلامحسین همیشه سعی می کرد او را خوشحال کند. غلامحسین به بیتا علاقه داشت و سعی می کرد به هر نحو ممکن توجه او را به خود جلب کند، اما سبک زندگی، رفتار و منش غلامحسین شبیه بیتا نبود و به همین دلیل مدام در تلاش برای برقراری ارتباط با او ناامید می شد.
بارکد مصطفی کیایی 2014
«بارکد» به کارگردانی مصطفی کیایی یک فیلم کمدی انتقادی است که در عین خنده دار بودن، حرف های مهمی برای گفتن دارد. ماجراهای فیلم مربوط به سه شخصیت اصلی با بازی بهرام رادان، محسن کیایی و سحر دولتشاهی است. سه شخصیت که هر کدام ویژگی های منحصر به فردی دارند و موقعیت های جذاب متفاوتی را در ارتباط با یکدیگر شکل می دهند. دولتشاهی نقش دختری به نام نازی را بازی می کند که خود را نامزد حامد معرفی می کند اما آنطور که باید از او حمایت نمی شود و مجبور است برای تحقق هدفش چندین کار انجام دهد. “بارکد” یکی یکی از مهم ترین فیلم های جشنواره سی و چهارم فیلم فجر بود که توانست تصویری جدید از بازی سحر دولتشاهی به مردم ارائه کند.
مسافران بازتاب آنلاین 1388
سحر دولتشاهی در سریال «مسافران» به کارگردانی بازتاب آنلاین نقش سرهنگ ناهید را بازی کرد. یکی از چهار بیگانه ای که با بدن انسان به زمین آمدند و در خانه فرید زندگی کردند. در هر قسمت، آنها با شگفتی جدیدی در مورد زندگی زمینیان مواجه می شدند و گزارشی را به فضا (کنفدراسیون راه شیری) می فرستادند. ناهید رهبر تیم بود و با رفتار تهاجمی و محکم خود اجازه اشتباه به کسی را نمی داد و با جدیت خود موقعیت های طنز زیادی را به وجود می آورد. در طول سریال به دلیل زندگی در کنار زمینی ها، حال و هوای او کم کم تغییر می کرد و گاهی اوقات نمی توانست جلوی احساساتش را بگیرد. اینجا جالب بود چون هیچ اطلاعی از رابطه مادر و پسر نداشتند، ناهید در این سریال به عنوان مادر خانواده معرفی شد. دولتشاهی قبل از بازی در «مسافران» در قسمت های پایانی سریال «کتابخانه هذه» نقش کوتاهی داشت اما «مسافران» اولین سریالی بود که دولتشاهی در آن نقش پررنگی داشت.