رئیس شورای شهر تهران اظهار داشت: استان تهران، با جمعیتی میان ۱۴ تا ۱۶ میلیون نفر، با کمترین بودجه روبرو است. در حال حاضر منطقه ۲۲ از نظر مراکز آموزشی بسیار ضعیف‌تر از شهر‌های کم برخوردار است. شهر‌های اقماری مانند شهریار با یک رشد ۱۲ درصدی در یکی دو سال اخیر از رشد قابل‌توجهی برخوردار بوده‌اند و اسلامشهر که اکنون جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر را به خود اختصاص داده است، نشان از مهاجرت به تهران دارد.

رئیس شورای شهر تهران گفت: اگر چه استان تهران بیشترین سهم را در اجرای بودجه کشور دارد، اما آخرین استانی است که در بودجه کشور سهم گرفته است.

به گزارش بازتاب آنلاین به نقل از همشهری آنلاین، مهدی چمران در مراسم اختتامیه پانزدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری مدیریت شهری با بیان این مطلب افزود: مشکلات تهران بزرگ است و در شهرهای دیگر نیز مشهود است. این مشکلات را دارند، اما استان تهران هم آب، هوا و پول ندارد.

وی با اشاره به اینکه تهران سرکوب ترین شهر از نظر حریم خصوصی است، گفت: طرح جامع باید بر اساس نیاز مردم هماهنگ شود و طرح جامع تهران تنها طرح جامعی است که از انعطاف پذیری بالایی برای مردم و مدیران شهری برخوردار است. برای تغییر طرح جامع استفاده می شود. . مرتضی گرد در بزرگراه آزادگان قرار دارد و مرزی بین این منطقه و شهر تهران وجود ندارد. یک بار به دستور مدعی العموم می خواستیم ساختمان های غیرمجاز را تخریب کنیم اما اعلام شد که حریم خصوصی ربطی به جامعه ندارد.

وضعیت بد آموزشی در منطقه 22

رئیس شورای شهر تهران یادآور شد: استان تهران بین 14 تا 16 میلیون نفر جمعیت دارد اما کمترین بودجه را دارد. اکنون در منطقه 22 مراکز آموزشی بسیار ضعیف تری نسبت به سایر شهرها وجود دارد.

وی با بیان اینکه نام پژوهش را برگزیده و برای آن بودجه اختصاص می دهیم اما در عمل کاری به آن نداریم، افزود: توسعه شهرها از طریق روستاها است و برای توسعه شهرها باید روستاهای توسعه یافته داشته باشیم. این توسعه نه تنها از طریق احداث جاده و خدمات صورت می گیرد، بلکه یک روستا نیز نیازمند درآمدزایی است. روستایی بدون آب، زمین کشاورزی، درآمد و دامداری با احداث جاده و خدمات شهری به شهرها مهاجرت خواهد کرد.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: اکنون شهرهای اقماری مانند شهریار رشد 12 درصدی را به ثبت می‌رسانند. یکی در دو سال اخیر روست و اسلامشهر اکنون یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت دارد که نشان از مهاجرت به تهران دارد.

وی در خصوص مشکل کم آبی تهران گفت: کم آبی از طریق تصفیه آب فضای سبز تهران را قابل شرب کرده است در حالی که در ارائه این ایده اشاره ای نشده بود که برای آبیاری فضای سبز چه باید کرد.

چمران درباره مهارت‌های روستاییان گفت: «بسیاری از سازماندهی‌ها به ضرر روستا تمام می‌شود. اگر روستا را تقویت کنیم، ابیانه را می‌سازد.»

سه هزار مقاله تحقیقاتی

معاون اقتصادی شهردار تهران نیز در این مراسم گفت: شهرداری کلانشهر تهران هدف اصلی را مشارکت مردمی قرار داده است و این حرکت پژوهشی که بیش از سه هزار اثر از آن داریم به معنای حضور نخبگان در شهر است. علاقه مند هستند.» مشکلات.

لطف الله فروزنده افزود: شورای شهر برنامه چهارم را تصویب کرد و بر اساس این سند شهرداری پروژه هایی را مشخص کرده و هر زیر پروژه در راستای راهبردهای برنامه است.

در بخشی دیگر از این مراسم میثم مظفر، عضو شورای شهر و شورای سیاستگذاری جشنواره با تاکید بر اینکه این جشنواره با رویکرد عدالت شهری برگزار شده است، گفت: این جشنواره با رویکرد عدالت شهری برگزار شد. وی توضیح داد: وقتی از عدالت سخت صحبت می کنیم باید بتوانیم این پیشنهادات را به استراتژی ها، طرح ها، پروژه ها و ایده های اجرایی در سلسله مراتب تبدیل کنیم. عدالت شهری مانند ایجاد فرصتی برای رشد برابر برای همه شهروندان است. اگر بخش‌هایی از شهر هستند که می‌خواهند توانمند شوند و نیاز به حمایت بیشتری دارند، باید برای این منظور ایده و برنامه داشته باشیم.

معاون عمران و توسعه روستایی وزارت کشور در اختتامیه پانزدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری گفت: در دهه های اخیر طراحی الگوهای شهری در زمینه عدالت اجتماعی و بحث یک شهر خوب.» حکمرانی و شهری پایدار، خلاق، دوستدار محیط زیست شهر سبز نوآور، فناوری های نوین محله محور و جامعه محور در شهر مورد بحث قرار گرفته و اساتید روی این موضوعات کار می کنند.

مهدی جمالی نژاد افزود: چرا با وجود این همه هیچ یک از این اقدامات نتوانسته شهرهای واقعی را تحقق بخشد، چرا آرامش و آسایش در شهرها وجود ندارد، چرا با وجود زیرگذر و مترو و… تردد در… در شهرستان ها بهبود نیافته است.

به گفته علیرضا رهایی، دبیر علمی پانزدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری؛ فعالیت های این جشنواره در 15 حوزه موضوعی معماری و شهرسازی، خدمات شهری، محیط زیست، اقتصاد شهری، اجتماعی و فرهنگی، مسائل زیربنایی و عمرانی، مدیریت بحران و دفاع، حاکمیت و سیاست گذاری بر اساس اطلاعات جامع و ویژه آغاز شد. محور جشنواره عدالت . شهری و روستایی بود. 1453 مقاله، 264 کتاب، 233 پایان نامه و 271 ایده خلاقانه به دبیرخانه رسید و پس از داوری پنج طرح برتر، 12 طرح برگزیده و 21 طرح شایسته ارائه شد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *