ایسنا: محمد بحرانی که این روزها حضور پررنگی در شبکه تلویزیونی داخلی دارد، درباره وضعیت تلویزیون می گوید: من سال ها در تلویزیون کار کردم و از وضعیت این روزهای تلویزیون بسیار ناراحت هستم. من تلویزیون را خیلی دوست دارم و هیچ وقت در مقابل آن موضع نگرفتم و دوست دارم به روزهای خوب گذشته اش برگردد.
محمد بحرانی که این روزها حضورش در شبکه سرگرمی خانگی پررنگتر شده است و با سریال عروسکی پیکولو و شبهای مافیا و همچنین برنامه ساداتو حضور دارد اما همچنان دلتنگ آقای. خان. و در پاسخ به پی ام آپ شما بین بازیگری، اجرا، عروسک و صداپیشگی چیست؟ او می گوید: اینها همه زیرمجموعه هنرهای پرفورمنس هستند و همه آنها را جذاب می دانم، اما اگر قرار بود یکی را پی ام آپ کنم صداپیشگی «جناب خان» را پی ام آپ می کردم.
همه حال «جناب خان» را می پرسند و دلتنگ او می شوند
او از «جناب خان» می گوید و در پاسخ به اینکه آیا در آینده او را دوباره خواهیم دید یا نه. او به ایسنا می گوید: به نظرم تجربه جناب خان بسیار جدی و درگیرکننده بود. خدا را شکر می کنم که این تجربه را در زندگی من قرار داد. تجربه جناب خان خیلی خاص بود. جناب خان موجودی مستقل و با روح و زنده است و اینکه آیا او را در آینده خواهیم دید یا خیر تصمیم اوست. من هم منتظرم ببینم چه تصمیمی می گیرد. اما باید بگویم مردم «جناب خان» را زیاد دنبال می کنند. من با وسایل نقلیه عمومی سفر می کنم و در شهر زیاد قدم می زنم. از این رو با مردم زیاد ارتباط حضوری دارم و تقریباً همه حال و احوال «جناب خان» را از من می پرسند و دلتنگ او می شوند.
حضور پلتفرم ها در ایران اتفاق بسیار مثبتی بود
وی درباره تفاوت کار در تلویزیون و نمایش خانگی می گوید: از نظر دسترسی و رویه، تماشای تلویزیون راحت تر است. حضور پلتفرم ها در ایران اتفاق بسیار مثبتی بود. من یکی از افرادی بودم که در اوایل تولد پلتفرم ها در کشور یکی از محرک های ورود این صنعت به ایران بودم و سال ها پیش یکی از بنیانگذاران پلتفرم فیلم نت بودم. با این حال، برای من، پلت فرم استریم تفاوتی ندارد. ما می توانیم برنامه هایی را که دوست داریم در هر یک از این پلتفرم ها ببینیم. در این بحث تلویزیون را هم جزو تریبون ها قرار می دهم و طبیعتاً هر بستری که نمایش های جذاب تری داشته باشد، مخاطب وفادارتری ایجاد می کند.
دلم می خواهد تلویزیون به روزهای خوب گذشته اش برگردد.
بحرانی درباره وضعیت فعلی تلویزیون و فعالیت برنامههای محلی اظهار میکند: رقابت مثبت پلتفرمها با یکدیگر در تلاش برای تولید برنامههای جذاب، مثبت است. من سال ها در تلویزیون کار کرده ام و از وضعیت این روزهای تلویزیون بسیار ناراحت هستم. من تلویزیون را خیلی دوست دارم و هیچ وقت در مقابل آن موضع نگرفتم و دوست دارم به روزهای خوب گذشته اش برگردد. می گویند آبروی مکان، جاذبه یک مکان به سوی مردمی است که آنجا هستند. به نظر من این روزها تلویزیون افراد جذاب خود را از دست داده است و ای کاش به عنوان مخاطب باز هم محمدرضا شهیدی فر، رامبد جوان، مهران مدیری، احسان علیخانی، عادل فردوسی پور، منصور باجیان، محمد صوفی را می دیدم. ، برادران صفرین پور و سایر نام های داغی که ما را در تلویزیون خوشحال کرده اند را ببینید. اینها سرمایه های برنامه نویسی هستند که باید حفظ شوند. خیلی خوب است که این افراد در شبکه های خصوصی برنامه می سازند، اما دوست دارم تلویزیون شرایطی را فراهم کند تا افرادی که به هر دلیلی نمی توانند از تریبون ها استفاده کنند، برنامه های مورد علاقه خود را از رسانه ملی خود دنبال کنند و لذت ببرند.
هیچ محتوای غیراخلاقی تولید نمی شود، بگذارید مردم خودشان پی ام آپ کنند.
این بازیگر در خانه نمایش گسترده تولیدات زنجیره ای و کنترل هایی که این روزها اعمال می شود؟ او می گوید: به نظر من هر مسئولی که ایران و مردم ایران را دوست داشته باشد هرگز این سنگ ها را پرتاب نمی کند. همه می دانیم که هم تولیدکنندگان این محتوا مردم هستند و هم بسترهای انتشار این محتوا و هم بینندگان محتوا خود مردم هستند. اعضای سکوها و دست اندرکاران آنها و حتی من هنرمند همگی شهروندان عادی هستیم. یک توصیه به مسئولان، مسئولان عزیز و دغدغه مند دارم: بگذارید مردم خودشان پی ام آپ کنند. باور کنید هیچ اتفاقی نمی افتد و محتوای غیراخلاقی تولید نمی شود.
به این اشتغال زایی سنگ نزنید.
در پاسخ به عملکرد سکوها چه نقشی در ایجاد شغل و معیشت هنرمندان داشته اند؟ وی بیان می کند: از آنجایی که تجربه کاری جدی در پلتفرم ها دارم، می دانم که علاوه بر محصولاتی که روی پلتفرم می بینیم، هر نمایش شامل یک گروه متوسط بیش از صد نفر است و برای این تعداد شغل ایجاد می کند. شرکت های زیرمجموعه مانند شرکت های تبلیغاتی، شرکت های دوبلاژ و … با پلتفرم هایی کار می کنند که همگی اشتغال زایی محسوب می شوند و نتیجه آن تولید محتوای جذابی است که میلیون ها نفر را به خود جذب می کند و برای آنها سرگرمی فراهم می کند. یک بار دیگر درخواست خود را تکرار می کنم که به این اشتغال زایی سنگ اندازی نکنید. مطمئناً محتوایی که در چارچوب قوانین این کشور تولید می شود بسیار بهتر از محتوای خارجی و مغایر با فرهنگ ماست.
تعبیر «ساداتو» را به من پیشنهاد دادند اما…
او درباره برنامه «ساداتو» توضیح می دهد: تعبیر «ساداتو» به من پیشنهاد شد و مثل همه این سال ها که پیشنهاد بازیگری به من شد، این مورد را هم نپذیرفتم. به لوکیشن نمایش رفتیم و با محسن کیایی که به عنوان دستیار دعوت شده بود صحبت کردیم. در نهایت گفتم به عنوان مددکار همکاری خواهم کرد و محسن کیایی گفت که بازیگری را بیشتر دوست دارم و تصمیم به همکاری گرفتیم.
بهدانی درباره تفاوت مددکار در «ساداتو» با کارگردان بازی در «شب های مافیا» نیز می گوید: مددکار مسئولیت ویژه ای دارد: کمک به کسب درآمد 200 میلیون تومانی به شرکت کننده. از این نظر شرایط استرس زا بود. اما فشار اصلی «ساداتو» روی محسن کیایی بود که باید همه چیز را کنترل می کرد و به نظر من خیلی خوب از پس آن برآمد. در «شب های مافیا» یک کار پر استرس و پر فشار دارم که فکر می کنم یکی از سخت ترین تجربه های کاری است که تا به حال داشته ام. البته نمی دانم نتیجه کارم خوب بود یا نه. امیدوارم عموم مردم راضی باشند.
او همچنین درباره واکنش مردم به حضورش در «ساداتو» می گوید: ما در «ساداتو» کار خاصی انجام ندادیم؛ جز اینکه سعی کردیم خودمان باشیم، استقبال مردم بسیار خوب است و بسیار مهربان هستند و تعداد قابل توجهی از مردم حتی آدرس پروتئین گیشا را برای من دریافت می کنند که نشان می دهد آنها برنامه را به خوبی دیده و با آن ارتباط برقرار کرده اند.
بحرانی همچنین درباره اینکه آیا تصمیم دارد بازیگری را ادامه دهد یا خیر، می گوید: می توانم دوباره بازیگری را تکرار کنم اما جزو اولین پی ام آپ هایم نیست. انرژی زیادی از من می گیرد. من آدم خجالتی هستم و بازیگری برایم سخت است.
«پیکولو» عروسک های بامزه و خوبی دارد/ کار کودک را باید جدی گرفت
این بازیگر در پایان درباره فعالیت خود در حوزه کودک و دغدغه اش در این زمینه توضیح می دهد: کار کودک به اندازه بزرگسالان برای من جذاب است. اما به نظر من تأثیر کار کودکان بسیار بیشتر از تأثیر کار بزرگسالان بر جامعه است. بنابراین اگر کار کودک به خوبی انجام شود، کار بزرگتر و مهمتری انجام شده است. ما نزدیک به سه سال روی «پیکولو» کار کردیم و از نتیجه راضی هستم. ایرادات کار را هم می دانیم، اما به نظر من نسبت به کارهایی که در این سال ها انجام شده، تولید جدی تری دارد و عروسک های خوب و خوبی دارد. اما متأسفانه در مقایسه با سایر محصولات در بخش بزرگسالان کمتر مورد توجه و تبلیغات قرار گرفت. کار کودک را باید جدی گرفت. چون اگر کار بزرگتر خوب باشد یکی دو بار دیده می شود اما بچه ها هر قسمت از یک کار خوب را چندین بار می بینند. پیکولوی محترم و باوقار ما را جدی بگیرید چون مطمئنم عروسک های شما در قلب بچه ها جای خواهند گرفت.