به گزارش پی ام آپ، جبرئیل بررادی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اقدامات انجام شده برای افزایش خدمات رسانی اظهار کرد: 43 طرح کشاورزی در حوزه آب، خاک، محصولات گیاهی و دامی، صنایع تبدیلی و تکمیلی با دولت از اعتباری بالغ بر 287 میلیارد تومان و اشتغالزایی 2070 نفر در هفته استفاده می کند که با صرفه جویی 2 میلیون مترمکعبی در مصرف آب و افزایش 30 هزار تنی تولیدات کشاورزی همراه خواهد بود.

وی با بیان اینکه یکی از سیاست های صرفه جویی در مصرف آب تقویت کشت گلخانه ای است، افزود: استان تهران در زمینه کشت گلخانه ای رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است و سال گذشته 2070 هکتار توسعه گلخانه ای داشتیم که این رویکرد همچنان ادامه دارد. امسال هم .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به افزایش سلامت محصولات گفت: در زمینه تولید محصولات کشاورزی از سموم بیولوژیکی و دانش بنیان استفاده می شود، بنابراین از این نظر از اول سال 1398. شهریور ماه برای افزایش سلامت کلیه محصولات کشاورزی باید دارای شناسه QR بوده و از لحظه کشت تا برداشت تحت کنترل ناظران باشند و کشاورزانی که فاقد این شناسه باشند محصول خود را نمی فروشند. محصولات در بازارهای داخلی و خارجی

برادی گفت: استان تهران یک درصد از اراضی کشاورزی کشور و پنج درصد تولیدات کشاورزی کشور را در اختیار دارد و با توجه به توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی، این استان بیشترین بهره وری را در کشاورزی دارد.

وی ادامه داد: سال گذشته بیش از یک میلیارد و 174 میلیون تومان تسهیلات به سرمایه گذاران و کشاورزان در حوزه های مرتبط با کشاورزی اعطا شد و استان تهران در این زمینه رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داد و از ابتدای سال تاکنون 257 میلیارد تومان برداشت اعطا شده است. به روز.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: هیچ التهابی در بازار مرغ نداریم و روزانه حدود 1300 تن مرغ وارد استان می شود. از این نظر در تیرماه ۱۳۲ میلیون نوزاد داشتیم و برای اولین بار ظرفیت جوجه کشی های استان به یک میلیون و ۳۰۰ هزار نوزاد رسید که حاصل تلاش برای فعال سازی مجدد واحدهای راکد است.

وی ادامه داد: این برنامه ریزی باعث شد میزان تولید افزایش یابد و التهابی در بازار نداشته باشیم. قیمت گوشت مرغ بر اساس تلورانس مورد انتظار بر اساس افزایش هزینه تولید 73 تا 78 هزار تومان است.

بررادی در پایان با اشاره به توسعه سیستم های نوین آبیاری خاطرنشان کرد: در سراسر کشور چالش آبی داریم و از این حیث چاره ای جز استفاده از سیستم های نوین آبیاری و الگوی کشت نداریم. بیش از 85 درصد اراضی قابل تجهیز به سیستم آبیاری نوین یعنی 80 هزار هکتار زمین به این سیستم مجهز شده است و راندمان آب در استان به 66 درصد و 1000 متر مکعب آب رسیده است. برای 2.5 کیلوگرم محصول استفاده می شود.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *