ایبنا : رئیس سازمان صدا و سیما گفت: به وضعیت نشریات نگاه می کنیم که چرا این اتفاقات در سال های اخیر افتاده است. ما در حال بررسی مسائل مالی، مسائل سیاسی و منابع انسانی هستیم.
پیمان جبلی با تایید تاثیرات منفی تغییر مدیریتی پی در پی در انتشارات سروش در سال های اخیر، درباره بهبود وضعیت این زیرمجموعه سازمان صدا و سیما گفت: انتشارات سروش با سابقه درخشان در عرصه نشر و رسانه. ، باید مرکز توجه باشد. ما در حال تحلیل وضعیت نشریات هستیم که چرا این اتفاقات در سال های اخیر رخ داده است. ما در حال بررسی مشکلات مالی، مشکلات سیاسی و منابع انسانی هستیم. تلاش ما بر این است که انتشارات سروش از ثبات مدیریت صحیح برخوردار باشد تا بتواند به دوران اوج خود بازگردد و به نماد قدرت در جامعه نشر تبدیل شود.
وی درباره انتشار اخباری مبنی بر حضور برخی چهره ها در رسانه ملی نیز گفت: قبلاً در مورد اصول کلی همکاری و تعامل با چهره ها گفته ام، این را هم اضافه می کنم که در بسیاری از موارد رسانه ملی متهم شد. trim قطع ارتباط با برخی مجریان و مردم که از مصادیق بی تقوایی است. . اکثریت قریب به اتفاق مدیرانی بودند که تمایلی به ادامه همکاری نداشتند.
رئیس رسانه ملی ادامه داد: اتهامی که به صدا و سیما می شود مبنی بر اینکه یک به یک ارتباط خود را با مردم قطع می کنند اشتباه است. چهرهها و مجریان محترم میدانند که قبل از حوادث دردناک پاییز 1401 اعلام کردند که هر چه در فصلهای برنامه داریم ارائه میکنیم و حرف جدیدی برای گفتن نداریم. اصرار داشتند که فصل جدید تولید شود اما تهیه کننده محترم گفت: من هر چه داشتم عرضه کردم و به اصطلاح به جیب افتادم و چیزی برای عرضه ندارم.
جبلی افزود: در سایر موارد بر اساس سیاست کلی رسانه ملی، برخورد با عوامل، افراد و چهره های هنری که هنجارشکنی، جامعه را تحریک می کنند و در حوادث تلخ شرکت می کنند، در مقایسه با چهره هایی که انجام می دهند، وظیفه داریم. تی آنها همراهی مؤثری را ارائه کردند یا نکردند و موقعیت آنها به گونه ای متفاوت تغییر یافت. بنابراین، امکان بازگشت برخی از برنامه ها با این رویکرد وجود دارد.