به گزارش سرویس ترجمه پی ام آپ، هپاتیت نوعی التهاب کبدی است که در اثر عواملی مانند داروها، بیماری های خودایمنی و برخی سموم ایجاد می شود، عفونت های ویروسی شایع ترین علت این بیماری محسوب می شوند. ویروس هپاتیت به پنج گروه A، B، C، D و E تقسیم می شود که هر کدام توسط ویروس متفاوتی ایجاد می شوند. هپاتیت C خطرناک ترین نوع این ویروس است که به آرامی کبد را از بین می برد و فرد را در معرض مشکلات حاد و جدی قرار می دهد.

علائم هپاتیت

علائم معمولاً تا زمانی که ویروس هپاتیت آسیب جدی به کبد وارد نکند ظاهر نمی شود. اما در هپاتیت حاد علائم در مدت کوتاهی ظاهر می شوند. علائم هپاتیت عبارتند از: خستگی مفرط، ادرار تیره، کاهش وزن قابل توجه، زردی پوست و چشم، تغییر رنگ مدفوع، علائم شبیه آنفولانزا، درد قلبی و کاهش اشتها.

روش تشخیص هپاتیت

از آنجایی که علائم و نشانه های انواع مختلف هپاتیت مشابه است، آزمایش های آزمایشگاهی تنها راه تشخیص نوع و شدت آن است. آزمایش خون، آزمایش اسید نوکلئیک، نمونه برداری یا نمونه برداری از کبد و پاراسنتز (نمونه مایع شکمی) از جمله روش های تشخیصی هپاتیت هستند.

پیشگیری از هپاتیت

مصرف برخی غذاها به ویژه چربی های ناسالم باعث تجمع چربی در کبد و ایجاد نوعی هپاتیت می شود. برای جلوگیری از این مشکل باید سبک زندگی خود را تغییر دهید، وزن خود را در محدوده مناسب نگه دارید، فعالیت بدنی داشته باشید و رژیم های غذایی سالم را دنبال کنید. همچنین رعایت اصول بهداشتی مانند شستن مرتب دست ها برای کاهش خطر ابتلا به هپاتیت توصیه می شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *