به گزارش پی ام آپ، شیوع ویروس کرونا در جهان باعث شده است که نیاز به آزمایش‌های سریع و مطمئن بیماری‌های عفونی بیش از پیش احساس شود. اکثر آزمایش‌هایی که امروزه انجام می‌شوند شامل واکنش‌های آنتی ژن-آنتی‌بادی هستند. در این روش ها پروب های فلورسنت یا ذرات رنگی به آنتی بادی ها متصل می شوند.

هنگامی که آنتی بادی ها به ویروس متصل می شوند، این پروب ها وجود ویروس را تشخیص می دهند. استفاده از نانوذرات رنگی به دلیل قابل مشاهده بودن، سهولت کاربرد و به ویژه عدم نیاز به تجهیزات زیادی توجه زیادی را به خود جلب می کند.

به گزارش ایرنا، نانوذرات طلا با پایداری شیمیایی بالا و جذب پلاسمون منحصربه‌فرد به‌عنوان کاوشگر در آزمایش‌های ایمنی کاربرد گسترده‌ای دارند. این نانوذرات تطبیق پذیری نشان می دهند و رنگ آنها بسته به اندازه و شکل در نوسان است. علاوه بر این، سطح نانوذرات طلا را می توان با استفاده از ترکیبات تیول اصلاح کرد.

در آزمایش‌های معمولی با استفاده از نانوذرات طلا، اغلب لازم است که چگالی نوری نانوذرات طلا افزایش یابد، به طوری که با این تقویت چگالی نوری، دانشمندان به راحتی می‌توانند قدرت سیگنال تولید شده از برهمکنش بین آنتی‌بادی‌ها و ماده هدف را اندازه‌گیری کنند.

نانوذرات طلای بیشتری اضافه کنید یکی با این حال، از آنجایی که نانوذرات بسیار کوچک هستند، مقدار زیادی از آنها برای به دست آوردن یک سیگنال قوی برای تشخیص دقیق مورد نیاز است.

برای غلبه بر این مشکل، محققان روش جدیدی به نام بارش خودسازماندهی (SORP) پیشنهاد کردند. این روش با حل کردن پلیمرها در حلال های آلی کار می کند. پس از اینکه حلال آلی توسط تبخیر حذف شد، پلیمرها به هم می رسند تا ذرات ریز را تشکیل دهند.

هیروشی یابو یکی نویسندگان این مقاله توضیح می‌دهند: با استفاده از پلیمرهای تزئین شده با نانوذرات طلا که توسط SORP جمع‌آوری شده‌اند، تصمیم گرفتیم ببینیم که چقدر در تشخیص ویروس آنفولانزا مؤثر هستند و آیا در تشخیص واکنش‌های آنتی ژن-آنتی‌بادی حساس‌تر هستند یا خیر. روش ما منجر به چگالی نوری بالاتری نسبت به نانوذرات طلا شد.

یافته های این گروه نشان داد که می توان از این فناوری در خارج از آزمایشگاه استفاده کرد.

۵۸۵۸

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *