به گزارش پی ام آپ، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از سال گذشته طراحی سکوی «ایران سفر» را که اکنون به «ایرانبین» تغییر نام داده است، با هدف اجرای سفر ارزان آغاز کرد. بر اساس اظهارات مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ایرانگردی و جهانگردی که ماموریت اجرای این طرح از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به آن محول شده بود، قرار بود این پلت فرم تا پایان سال جاری افتتاح و به بهره برداری برسد. سال گذشته که هنوز اتفاق نیفتاده است.

همزمان جست وجو برای دریافت تسهیلات از تبصره 18 با هدف بازپرداخت وام سفر به سه دهک پایین جامعه آغاز شد و قرار بود 30 میلیون تومان وام مسافرتی با سود 4 درصد باشد. کارمندان دولت. یا به کسانی که می توانند گواهی کسر حقوق دریافت کنند اعطا شود که اجرای این قسمت از پروژه منوط به اعتبارات دولتی بوده است.

ارتباط این دو طرح این است که افرادی که وام مسافرتی دریافت می کنند می توانند به سایت «ایران بین» مراجعه کنند و هر مبلغی را که برای سفر در نظر گرفته اند از جمله وام 30 میلیون تومانی بارگذاری کنند تا به آنها پیشنهاد شود کجا مراجعه کنند. مبلغ گفته شده برای سفر و خرید خدمات حمل و نقل، اقامت و تور از طریق این پلت فرم است.

روح الله حسین زاده، مدیرعامل شرکت توسعه و گردشگری ایران در گفت وگو با ایسنا، درباره پایان این وام که البته در قالب بستر سفر – «ایران بین» با نام سابق «ایران سفر» اجرایی می شود، گفت: این وام به پایان رسیده است. ، به مدت سه ماه در صدا و سیما و سایر رسانه ها تبلیغات و بازاریابی می شود. در این سامانه کامل تقریباً 36 هزار مقصد بارگذاری شده و لایه های خدماتی آنها نیز مشخص شده است. این سیستم هوشمند و با هوش مصنوعی مدیریت شده و یک وب GIS می باشد.

وی همچنین درباره تاخیر در تکمیل این سامانه و وام سفر بیان کرد: به هر حال کار سخت است و تا زمانی که حمایت ها و زیرساخت ها فراهم نشود راه اندازی این سایت مشکل خواهد بود.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و گردشگری افزود: البته با 22 شرکت تفاهم نامه منعقد شده است تا از وام خدمات مسافرتی در قالب تسهیلاتی که محل تبصره 18 و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به ما تعلق گرفته است، استفاده کنند.

وی ادامه داد: در عین حال بر اساس دستور رئیس جمهور طرح دیگری را دنبال می کنیم که در صورت موفقیت، سه دهک پایین جامعه از محل یارانه ها وام دریافت کنند که در سکوی «ایرانبین» بازپرداخت می شود.

حسین زاده درباره تاریخ اجرای وام و خدمات ارزان سفر گفت: این پلتفرم به مدت سه ماه تبلیغ و روانه بازار می شود و احتمالاً شش یا هفت ماه دیگر پلتفرم ایران بین (که وام سفر از طریق آن اجرا می شود) به صورت رسمی رونمایی می شود.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه گردشگری و گردشگری ایران افزود: تاکنون چنین زیرساختی وجود نداشته است و هماهنگی و توافق با نهادها و سازمان‌ها و شرکت‌های ذیربط و بخش خصوصی خدمات ارائه‌دهنده خدمات زمان‌بر است. هیچ کدام از این زیرساخت ها در این سال ها اتفاق نیفتاده بود. از سوی دیگر، دغدغه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همیشه این بوده که سفرها ارزان شود و ما نیز این هدف را دنبال می کنیم و می خواهیم همه برنامه هایمان به سفرهای ارزان تر تبدیل شود.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *