پلیس فتای بزرگ، سرهنگ داود تهرانی بزرگ گودرزی، اعلام کرد که به دنبال مراج رئیسه از پایتخت پایتخت به پلیس فتا و شکایت از طرح یک کلاهبرداری تحت عن و سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس فتای پایتخت قرار گرفته است. است.
او در مورد کلاهبرداریهای اینترنتی هشدار داد و گفت: فعالیتهایی که وعده در آمدزایی نجومی و تضمینی یا نامتعارف بدهند و یا دریافت کنند آن منوط به وارد کردن عضای جدید باشد، ترفندی برای کلاهبرداری پانزی است. همانطور که در اخبار قبلی پی ام آپلود هم بارها گفته شده، هیچ سرمایهگذاری در جهان وجود ندارد که سود زیاد و تضمینی را به همراه داشته باشد.
پس از دریافت شکایتها، تحقیقات پلیس فتا سرمایهگذاری تخصصی خود را آغاز کرد. با بررسی اظهارات شکات پرونده و تحقیقات فنی پلیس، آنها متوجه شدند که مجرمان اینترنتی در قالب یک باند کلاهبرداری در پوشش یک سایت موسوم به OpenSoil، با ترفند سوددهی مشابه در ازای سرمایهگذاری و مشارکت در فعالیتها هستند. این باند، دریافتیهای مالی خود جهت سرمایهگذاری را صرفاً به صورت اینترنتی و با استفاده از ارزهای دیجیتالی مانند تتر و … دریافت میکرد و با استفاده از ترفندهای مختلف، کاربران اینترنتی بسیاری را برای ارسال وجه فریب داده بودند.
ثبت نام
پلیس فتای تهران با اشاره به اینکه بیش از 50 نفر از مالباختگان این پروژه کلاهبرداری به پلیس فتا پایتخت مراجعه کرده و ارزش ریالی این پرونده بیش از 40 ریال رسیده است، اظهار کرد که با شبانه روزی افسران سایت بری، هویت همه اعضای خانواده انجام شده است. این باند کلاهبرداری در سایت OpenSoil به دست آمده و پس از تشریفات قضایی، چهار نفر از مظلومان در طی یک عملیات در چند نقطه از تهران بزرگ دستگیر شدهاند.
وی با اشاره به روشهای کلاهبرداری در حوزه رمزارزها، توضیح میدهد که در این روش، کاهبرداران با استفاده از تبلیغات و محرکهای فراوان به سرمایهگذاری در پروژههای جعلی، از سرمایهگذاری افراد جدید، افراد قبلی میپردازند. او همچنین ویژگیهای فضای سایبری و عدم وجود مرز اشاره و تأکید میکند که کلاهبرداران در نقاطی از جهان میتوانند به هدف شوم شوم خود دست یابند. بنابراین، وی پیشنهاد میکند که قبل از سرمایهگذاری در حوزه رمزارزها، تمینان و آگاهیهای لازم را پیدا کرده و از سرمایهگذاری در پروژههای این چنینی خودداری کنید.