مهندس دهش پس از فارغ‌التحصیلی از آمریکا، به ایران بازگشت. در اواخر دهه ۳۰، او فناوری نوین تهویه مطبوع را از آمریکا به ایران آورد. با تأسیس ساراول، فرآیند انتقال فناوری و مهندسی مجدد سیستم‌های هواساز را بنیان گذاشت.

همچنین، در کنار تولید، به صادرات محصولاتش نیز اقدام کرد. یکی از کارهای مرحوم دهش، پرورش و تربیت مهندسان و مدیران صنعتی بود. هدف او این بود که در کنار ساراول و شرکت‌های دیگر نوظهور، زمینه تولید صنعتی محصولات ایرانی را فراهم کند.

همکارانش در ساراول درباره ویژگی‌های مدیریتی او می‌گویند: مهندس دهش به نظر مدیران و اعضای تیمش گوش می‌کرد و شخصیتی مشورت‌گرا داشت. او نظرها و تصمیمات خود را در جلسات بیان می‌کرد و از مدیران نظرخواهی می‌کرد. اگر جمع‌بندی تیم مخالف با نظراتش بود، نظر تیم را می‌پذیرفت.

نکته دیگری که شخصیت مهندس دهش را برجسته می کرد تعهد وی به کارگران بود. او موظف بود تا اول ماه حقوق بدهد و این خط قرمزش بود. او همچنین برای رفاه نیروها اهمیت زیادی قائل بود و با انگیزه های مادی انگیزه نیروی کار خود را افزایش می داد. در بحران های مالی که تولید همیشه با آن مواجه است، از حساب خصوصی خود برای جبران کمبودها استفاده می کرد تا تولید به بن بست نرسد.

یکی دیگر از افتخارات ایران و ایرانی درگذشت!/ مهندس دهش، دارفانی را وداع گفت!

مهندس دهش یکی از نیکوکاران گمنام بود که به جز ساخت خوابگاه دختران دانشگاه تهران، اقدامات خیریه بسیاری در حوزه‌های مختلف انجام می‌داد. او با عشق و انگیزه به ایران و مردمش مشغول به کار بود و تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم انجام می‌داد. فکر می‌کنم بیشترین ویژگی این شخصیت ماندگار صنعت ایران، افتخار به هویت ایرانی بود.

ما درگذشت مهندس هدایت‌الله دهش را به تمام فعالان صنعتی تسلیت می‌گوییم. امیدواریم که شعار “با افتخار ساخت ایران” روی تمامی محصولات ایرانی نهادینه شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *