نیما هاشمی، مدیرعامل این شرکت فناور، ساخت پروتز برای جایگزینی اندام از دست رفته را از دستاوردهای این شرکت دانست و گفت: نقص عضوی که نیاز به پروتز دارد ممکن است مادرزادی یا ناشی از ضربه باشد. ، جنگ، بیماری هایی مانند دیابت، سرطان و … می تواند رخ دهد که بر اساس اعلام رسمی این موسسه خیریه یک میلیون و 300 هزار معلول در ایران وجود دارد که از این تعداد 450 هزار معلول جسمی حرکتی هستند.

وی ادامه داد: به دلایل مختلف از جمله دلایل زیبایی، عدم راحتی پروتز، وزن زیاد، عدم کارایی پروتز، عدم توانایی تامین هزینه های پروتز و رشد فرد که علت اصلی: «به دلیل مشکل پروتز در کودکان، استفاده از پروتز در بین افراد دارای معلولیت همچنان محدود است. علاوه بر این، روش ها و مواد سنتی مورد استفاده برای ساخت پروتزها و ایمپلنت ها به دلیل سازگاری کامل با بقیه اندام ها، به دلیل سازگاری کامل با بقیه اندام، به مرور زمان گران شده اند که هزینه های تولید و ساخت آنها را افزایش می دهد.

هاشمی تصریح کرد: در این زمینه در این شرکت با کمک فناوری های امروزی دانش انحصاری ساخت پروتز و ارتز با استفاده از فناوری اسکن و پرینت سه بعدی را ارائه می کنیم. تمامی محصولات تولیدی کاملا در ایران طراحی، تست و تولید می شوند و کیفیت محصولات در حد محصولات روز دنیا می باشد. محصولات تولید شده شامل پروتزهای بیونیک می باشد.

به گزارش ایسنا، مدیرعامل این شرکت فناوری پروتزهای میوالکتریک (هوشمند) را از دیگر دستاوردهای این شرکت برشمرد و یادآور شد: این پروتزها دقت بسیار بالایی دارند و مطابق با تکنولوژی روز دنیا ساخته می شوند. فناوری تولید پروتزهای میوالکتریک تنها در 5 کشور پیشرفته دنیا موجود است. ما بر اساس دانش بومی تمامی مراحل طراحی، تولید و توسعه را در ایران انجام داده ایم.

وی تاکید کرد: این پروتزها بسیار مقاوم در برابر ضربه، سایش و فشار هستند و در رنگ ها و مواد مختلف قابل سفارشی سازی هستند. از دیگر ویژگی های این محصول می توان به ضد آب بودن، عدم حساسیت به میدان های مغناطیسی و وسایل الکترونیکی مجاور، دقت بالا در ساخت، قیمت مناسب، وزن بسیار سبک و امکان شخصی سازی اشاره کرد.

هاشمی افزود: پروتزهای میوالکتریک ما دارای موتور و باتری هستند که حرکت دستگاه ها را فراهم می کنند و در نهایت با ورودی سیگنال های الکتریکی تولید شده توسط عضلات در اندام باقی مانده کنترل می شوند.

زمانی که ماهیچه‌ها منقبض می‌شوند، سیگنال الکتریکی ارسال می‌کنند و الکترودهای متصل به پوست در سوکت، این سیگنال‌های ماهیچه‌ای را شناسایی می‌کنند و آنها را به کنترل‌کننده‌ای می‌فرستند که حرکتی را آغاز می‌کند که مطابق با نیات کاربر است. به عنوان مثال، زمانی که شخصی می خواهد دست خود را ببندد، ماهیچه های مرتبط با بسته شدن را منقبض می کند و دست بسته می شود.

به گفته وی، پروتزهای میوالکتریک مدل S1 این شرکت بر اساس قدرت عضلانی باقیمانده متقاضی برای هر فرد به صورت جداگانه قابل کالیبره و شخصی سازی است.

هاشمی تصریح کرد: این پروتز به گونه ای ساخته شده است که هر 5 انگشت متحرک بوده و به راحتی فرد باز و بسته می شود و کنترل نیروی وارده به آن ها نیز قابل تنظیم است. توسط این تیم تحقیقاتی تولید می شود و شامل دو سال گارانتی تعویض و تامین مادام العمر قطعات می باشد. پروتزها به صورت 2 رنگ ترکیبی یا تک رنگ پوست ساخته می شوند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *