که از دکتر کتاب «هوش مصنوعی، روابط عمومی در عمل» نوشته ولید البناصر و مهدی باقریان معرفی شد.

در دنیای امروز که هوش مصنوعی فرصت ها و چالش های جدیدی را برای روابط عمومی به ارمغان می آورد، این کتاب با ارائه راه حل های کاربردی به متخصصان این حوزه کمک می کند تا از فناوری های جدید بهره ببرند.

این کتاب به‌جای بررسی نظریه‌های پیچیده، بر ارائه راه‌حل‌های عملی و کاربردی در زمینه‌هایی مانند تولید محتوا، نظارت و تحلیل رسانه‌ها، مدیریت بحران و برنامه‌ریزی استراتژیک تمرکز دارد.

دکتر. ولید البناصر نویسنده کتاب سه اثر در حوزه روابط عمومی منتشر کرده است. «تحول دیجیتال در صنعت روابط عمومی» و «روابط عمومی ه. اس جی» از دیگر آثار این نویسنده است. وی پژوهش های مختلفی در زمینه روابط بین الملل و علوم سیاسی انجام داده است و در بیستمین کنفرانس بین المللی به عنوان بهترین مدیر روابط عمومی ایران شناخته و تجلیل شد.

به گزارش انتشارات کارگزار روابط عمومی، این کتاب منبع ارزشمندی برای متخصصان روابط عمومی است که می خواهند از هوش مصنوعی برای بهبود عملکرد خود استفاده کنند. این کتاب تاثیر هوش مصنوعی بر روابط عمومی را به صورت کاربردی و کاربردی بررسی می کند و به خوانندگان خود کمک می کند تا یاد بگیرند که چگونه از هوش مصنوعی برای بهبود بهره وری، کارایی و اثربخشی روابط عمومی خود استفاده کنند.

کتاب با مقدمه ای بر هوش مصنوعی و نحوه عملکرد آن آغاز می شود. سپس بررسی خواهیم کرد که چگونه می توان از هوش مصنوعی در روابط عمومی استفاده کرد. این کتاب به خوانندگان نشان می دهد که چگونه می توان از هوش مصنوعی برای تولید محتوای با کیفیت بالاتر، مدیریت مؤثرتر رسانه ها، تجزیه و تحلیل داده ها برای درک بهتر مخاطبان و توسعه استراتژی های روابط عمومی موثرتر استفاده کرد.

در این کتاب نمونه هایی از استفاده از هوش مصنوعی ارائه شده است روابط عمومی توسط سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف انجام می‌شود و به خوانندگان کمک می‌کند تا بفهمند هوش مصنوعی چگونه در دنیای واقعی استفاده می‌شود. این کتاب همچنین به خوانندگان نکات و توصیه هایی برای استفاده از هوش مصنوعی در روابط عمومی می دهد.

این کتاب شامل شش فصل است و هر فصل جنبه مهمی از استفاده از هوش مصنوعی در روابط عمومی را پوشش می دهد.

ولید آلبناصر در مراسم معرفی کتاب «هوش مصنوعی، روابط عمومی در عمل»

ولید آلبناصر در مراسم معرفی کتاب «هوش مصنوعی، روابط عمومی در عمل»

در فصل اول، نویسندگان مفاهیم کلی هوش مصنوعی را مورد بحث قرار دادند و نشان دادند که چگونه این فناوری می تواند در حوزه روابط عمومی موثر باشد.

در فصل دوم، نویسندگان به بررسی مزایای استفاده از هوش مصنوعی در روابط عمومی پرداختند و توضیح دادند که چگونه می توان کیفیت ارتباطات را افزایش داد.

فصل سوم به کاربردهای عملی هوش مصنوعی برای بهبود فرآیندها و ابزارها در صنعت روابط عمومی پرداخت و نشان داد که چگونه این فناوری می تواند گردش کار را بهبود بخشد.

فصل چهارم به بررسی ابزارهای هوش مصنوعی در روابط عمومی پرداخت و توضیح داد که چگونه می توان از این ابزارها برای بهبود ارتباطات و روابط عمومی استفاده کرد.

در فصل پنجم نویسندگان به توضیح مهارت های سریع نویسی و استفاده از هوش مصنوعی برای ایجاد محتوای جذاب و موثر در روابط عمومی پرداختند.

و در نهایت در فصل ششم ایده ها و پیشنهادهایی برای استفاده بهینه از هوش مصنوعی در روابط عمومی مورد بررسی قرار گرفت.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *