به گزارش مگتو، نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که مصرف نمک خود را از طریق جایگزین های نمک کاهش داده اند، به میزان قابل توجهی کمتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون هستند.
ایسنا در گزارشی نوشت: بر اساس گزارشی که در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق منتشر شد، دادههای صدها شرکتکننده مرد و زن 55 ساله و بالاتر که در مراکز مراقبت از سالمندان در چین اقامت داشتند، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. این داده ها از یک مطالعه بزرگتر و قدیمی به نام DECIDE-Salt که شامل 1612 شرکت کننده بود، به دست آمده است.
برای تجزیه و تحلیل جدید، کارشناسان بر روی 157 زن و 454 مرد که فشار خون سالمی داشتند و مقدار طبیعی نمک یا یک جایگزین نمک دریافت می کردند، تمرکز کردند. کارشناسان دریافتند که کاهش بیش از یک سوم سطح نمک با جایگزینی معدنی دیگر، کلرید پتاسیم با طعم نمک، همراه با طعم دهنده های دیگر مانند قارچ، جلبک دریایی و لیمو، از فشار خون بالا در طی یک دوره دو ساله محافظت می کند.
اگرچه این تحقیق در چین انجام شده است، اما نتایج باید در مورد افراد سایر کشورها از جمله ایالات متحده اعمال شود. یانگ فنگوو، نویسنده ارشد مطالعه و مدیر اجرایی دانشگاه پکن.
به عقیده وی، همه افراد می توانند از جایگزین نمک سود ببرند، چه از فشار خون بالا رنج ببرند و چه نباشند.
به گزارش NBC، فشار خون بالا کنترل نشده خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی و کلیوی، دیابت و زوال عقل را افزایش می دهد.
طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، اکثر آمریکایی ها نمک بیش از حد مصرف می کنند، حدود 3500 میلی گرم در روز. در حال حاضر، سازمان غذا و دارو توصیه می کند که بزرگسالان سالم کمتر از 2300 میلی گرم نمک (حدود یک قاشق چای خوری) در روز مصرف کنند.
کلرید پتاسیم، ترکیب مکمل ضروری پتاسیم با کلرید، بدون افزودن سدیم مضر به رژیم غذایی، طعم و طعمی مشابه نمک خوراکی به غذاها می دهد و همین کار را انجام می دهد.
مصرف روزانه پتاسیم توصیه شده برای افراد بالای 19 سال 3400 میلی گرم برای مردان و 2600 میلی گرم برای زنان است.
او گفت که تحقیقات قبلی نشان داده است که نمک جایگزین فشار خون، به ویژه فشار خون سیستولیک (بیشترین عدد در اندازه گیری فشار خون) در افراد مبتلا به فشار خون بالا می شود.
وی تاکید کرد که تحقیقات جدید اثرات نمک جایگزین را به افراد دارای فشار خون طبیعی گسترش می دهد.
دکتر. دیپاک گوپتا، دانشیار پزشکی در بخش پزشکی قلب و عروق در مرکز پزشکی واندربیلت، گفت: فشار خون بالا یکی این یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است.
او معتقد است که جایگزینی نمک نقش مهمی در کاهش فشار خون دارد. به گفته وی، رژیم غذایی سرشار از پتاسیم احتمالا در کاهش فشار خون موثر است.
به گزارش ایندیپندنت، دکتر. جورج دانگاس، رئیس قلب و عروق در Mount Sinai Queens، که در این تحقیق شرکت نداشت: “کاهش مصرف نمک در طول زمان می تواند چالش برانگیز باشد مگر اینکه جایگزین رضایت بخشی پیدا کنیم.”
۴۷۲۳۶