رنو برای تسریع در دستیابی به اهداف استراتژی رنولوشن، بخش جدیدی به نام آمپر ایجاد کرده است. این بخش نوپا که در زمینه موتورهای الکتریکی و نرم افزارهای مرتبط فعالیت می کند، اخیراً اعلام کرده است که می خواهد برنامه هایی را برای کاهش هزینه تولید خودروهای برقی اجرا کند. در صورت اجرای موفقیت آمیز این برنامه ها، هزینه ساخت باتری برای خودروهای برقی از ابتدای سال 2026 تا 20 درصد کاهش می یابد.

بر اساس آخرین گزارش خودرویی، با استراتژی جدید رنو و زیرمجموعه آن، باتری‌های لیتیوم آهن فسفات (LFP) در خودروهای اقتصادی سایز کوچک و متوسط ​​استفاده خواهند شد. این خودروساز فرانسوی قصد دارد باتری های جدید خود را از کارخانه CATL مجارستان و کارخانه ال جی در لهستان تامین کند.

باتری های نیکل کبالت منگنز (NCM) در مدل های رده بالای محصولات الکتریکی رنو استفاده می شود. این نوع باتری ها در خود فرانسه و از شرکت های AESC و Vercor و همچنین از شعبه ال جی در لهستان خریداری خواهند شد.

رنو با استفاده از باتری های جدید، هزینه ساخت خودروهای برقی را 20 درصد کاهش می دهد.

رنو برای کاهش هزینه ها، همکاری خود را با بخش باتری ال جی آغاز کرده است. این دو شرکت فرانسوی و کره ای قصد دارند از فناوری “cell-to-pack” استفاده کنند. در این فناوری پیشرفته، سلول های بیشتری در بسته باتری استفاده می شود. به لطف این فناوری علاوه بر افزایش برد حرکتی خودروها، هزینه ساخت نیز کاهش می یابد. در واقع، این ویژگی است که رنو و دپارتمان آمپر را امیدوار کرده است تا قیمت خودروهای برقی را تا 20 درصد کاهش دهند.

همانطور که در ابتدا اشاره کردیم، رنو از سال 2026 از باتری های LFP در محصولات الکتریکی خود استفاده خواهد کرد. این اولین بار است که این شرکت فرانسوی از این نوع باتری استفاده می کند.

منبع:آخرخودرو

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما