به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ جلسه هفتگی اعضای کارگروه ورزشی حزب موتلفه اسلامی با حضور رضا درویش مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس و دکتر دکتر علی رغبتی، مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور ورزش قهرمانی. در آن جلسه محمدرضا تهرانی رئیس کارگروه ورزش با اشاره به اهمیت و تأثیر ماه محرم بر مبارزات مردم ایران در طول تاریخ و مصادف شدن آن با تشکیل هیئت های موتلفه اسلامی در سال 42 که بر اساس نظر امام راحل تشکیل شد، نهضت عاشورا را الگویی برای مبارزات آزادیخواهانه ملت ایران برشمرد.

در ادامه این جلسه اعضای کارگروه ورزش طبق معمول نظرات، دیدگاه ها و سوالات خود را با مهمانان حاضر در جلسه تبادل نظر کردند. با رویکردی انتقادی موضوعاتی از جمله لزوم توجه به مبانی قانونی و جلوگیری از مشکلات عقد قرارداد بازیکنان فوتبال در باشگاه‌ها، رعایت سقف قرارداد، بی‌توجهی به ورزش در برنامه هفتم توسعه، دلایل عدم تشکیل جلسات شورای عالی ورزش، دلایل مغایرت اساسنامه برخی فدراسیون‌ها برای مشکلات طولانی مدت مصوبه شورای عالی ورزش و مصوبه شورای عالی ورزش با مصوبه شورای عالی ورزش و مصوبات شورای عالی ورزش، بررسی و تبادل نظر شد. فدراسیون ها به ویژه ژیمناستیک ها، بی توجهی به مسائل فرهنگی در ورزش و مانند آن.

در ادامه جلسه، رضا درویش، مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس، نگرانی و دقت رئیس و اعضای کارگروه ورزش حزب اسلامی موتلفه را در خصوص مسائل و موضوعات ورزشی دانست و گفت: مواردی که در اینجا و گروه کارشناسی مطرح شد قابل تامل و توجه است. با این حال، به خاطر داشته باشید که تیم بزرگ
پرسپولیس تنها بخشی از فوتبال کشور است و منابع دیگری نیز درگیر سیاست اصول کلی فوتبال هستند. به محض اینکه بتوانیم سوالات و مشکلات مالی این بخش را حل کنیم، کارهای مهمی انجام داده ایم. اگر لازم باشد که در مدت کوتاهی باید مقدار قابل توجهی را تهیه کنم، قطعاً فرصت نخواهم داشت به مسائل دیگر بپردازم. البته اگر نتوانیم مشکلات مالی را حل کنیم، من یا هر مدیر فوتبالی متهم به بد مدیریتی می شویم.
وی افزود: من هم قبول دارم که اصول حقوقی در باشگاه رعایت شود اما متاسفانه مشکلات به ما اجازه نمی دهد که راهی برای حل این مسائل پیدا کنیم. آنها جای من بودند و در ابتدا برای حل مشکلات مالی تلاش می کردند. خوشبختانه الان شرایطی ایجاد شده که مطالبات ما تقریباً با بدهی هایمان برابری می کند. به موارد زیر توجه کنید: اگر خودروی تیمی که سه جام برده است توسط طلبکار توقیف شود چه باید بکنم؟ آیا می توانم روی دستانم بنشینم و تماشاگر باشم یا برای حل مشکلات تلاش کنم؟ هنوز دارم بدهی های چند سال اخیر باشگاه را پرداخت می کنم چون مسئولیت ها را بر عهده گرفته ام و باید به تعهدات باشگاه عمل کنم. ما باشگاه صنعتی نیستیم که مشکل مالی نداشته باشیم. وقتی با مشکلات مالی مواجه می شویم چاره ای نداریم جز اینکه شبانه روز کار کنیم تا پاسخگوی تعهدمان باشیم. باور کنید بعضی شب ها خوب نمی خوابم چون مدیریت باشگاهی مثل پرسپولیس کار ساده ای نیست.

درویش در پایان تاکید کرد: ما هم دوست داریم و معتقدیم مسائل فرهنگی باید دغدغه باشگاه بزرگی مثل پرسپولیس باشد اما مشکلات اجازه نمی دهد به این مسائل بپردازیم در واقع حاشیه ها بر ما حاکم است بنابراین باید مدام تلاش کنیم که این حواشی را به حداقل برسانیم. در هر صورت نظرات و نقطه نظرات اعضای محترم کارگروه قابل تامل بود و در صورت فرصتی آماده مطالعه و گفتگو به تفصیل با شما هستم.
دکتر علی رغبتی مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور قهرمانی آخرین سخنران این نشست هم اندیشی بود که به مشکلات موجود در سطح کلان ورزش اشاره کرد و گفت: بسیاری از مسائل از ورزش نشات می گیرد اما اگر دقت کنید بیشتر مشکلات بیرونی است و این به دلیل انتظاراتی که وجود دارد مهم است. برخی از افراد دوست دارند در مورد همه چیز از جمله ورزش اظهار نظر کنند. طبیعی است تا زمانی که این فرهنگ نزد ما وجود داشته باشد، به نتایج کمتری دست خواهیم یافت.
وی با نگاهی به برخی از ناهنجاری های موجود در استادیوم های ورزشی تاکید کرد: تماشاگرانی که از ورزشگاه بازدید می کنند تنها قسمت کمی از وقت خود را در چنین مکانی سپری می کنند. متاسفانه بدون توجه به مشکلات بیرونی مردم و بررسی مشکلات رفتاری برخی تماشاگران از زوایای مختلف، همه مشکلات مربوط به حضور کوتاه مدت یک فرد در ورزشگاه است و در نهایت وزارت ورزش باید پاسخگو باشد.
وی در خصوص مشکلات اساسنامه فدراسیون گفت: معتقدم هر فدراسیونی با توجه به شرایطش باید اساسنامه خاص خود را داشته باشد. آخرین اساسنامه فدراسیون ها مصوب هیات وزیران و شورای محترم نگهبان همین اساسنامه 1400 است که طبق این اساسنامه موظف به رعایت برخی ملاحظات بین المللی هستیم. در واقع عضویت در انجمن های جهانی داوطلبانه است و از آنجایی که انجمن های داخلی کشور عضویت انجمن جهانی را می پذیرند، باید ملاحظات خود را نیز در نظر بگیرند. این در حالی است که برخی از فدراسیون های جهانی توجه چندانی به خشخاش ندارند، از سوی دیگر برخی از آنها حساسیت بیشتری نسبت به خود نشان می دهند، اساس اساسنامه این فدراسیون تفاوت چندانی با اساسنامه فعلی فدراسیون ها ندارد. در واقع پیش نویس این اساسنامه فعلی که در سال 2016 تدوین و برای اظهارنظر به فدراسیون های داخلی ارسال شده بود، مورد توجه و تایید مسئولان وقت فدراسیون ژیمناستیک به فدراسیون جهانی قرار گرفت، در حالی که مسئولان مذکور باید منتظر می ماندند تا پس از نهایی شدن اساسنامه، آن را به فدراسیون جهانی ارائه کنند. اما تلاش وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک برای حل مشکل ژیمناستیک است. البته اگر انجمن جهانی نظر دیگری داشته باشد، سعی می کنیم با کمترین هزینه با آنها به اجماع برسیم.
مشاور وزیر ورزش و جوانان در بخشی دیگر از سخنان خود خاطرنشان کرد: اتفاقات فدراسیون های دو و میدانی و اتومبیلرانی در حال بررسی است و در نهایت هرگونه تصمیم مربوطه کمیسیون قضایی لازم الاجرا است. در رابطه با حق پخش برنامه های تلویزیونی که دوستان اشاره کردند، متوجه می شوم که این درآمد بین صدا و سیما و باشگاه ها تقسیم می شود، البته مبلغی که به باشگاه ها می رسد کم است، اما هست.

257 251

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *