جزئیات اخبار مربوط به حمله آمریکا و اسرائیل به ایران را از اینجا بخوانید.

آمریکا و اسرائیل در هفته‌های آینده قصد دارند رزمایش مشترکی برای شبیه‌سازی حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران برگزار کنند. به گزارش وبگاه “سندیکای خبری یهود” (JNS)، در این رزمایش علاوه بر تمرین حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، پاسخ و دفاع مشترک در برابر احتمال حمله موشکی ایران در چند جبهه نیز تمرین خواهد شد.

کانال 12 اسرائیل از یک منبع ناشناس اعلام کرده که این رزمایش در هفته‌های آینده برگزار خواهد شد و در آن حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران به همراه تمرین پاسخ به یک حمله موشکی چند جبهه‌ای از سوی ایران، مورد تمرین قرار خواهد گرفت.

بر اساس این گزارش، ارتش آمریکا در هفته های آینده تعداد زیادی موشک پاتریوت و سایر سامانه های رهگیری موشکی را برای انجام این رزمایش مشترک به اسرائیل منتقل خواهد کرد.

ارتش اسرائیل درباره این رزمایش اظهار نظری نکرده است.

ماه گذشته، همکاری بین دو ارتش در رزمایش دوجانبه نیروی هوایی به نام Juniper Oak به نمایش گذاشته شد.

تمرینات نمایشی؛ آمریکا و اسرائیل با هدف حمله به ایران رزمایش مشترکی را آغاز کرده‌اند!

در رزمایش ماه گذشته، سناریوهای نبرد هوایی از جمله حمله به عمق خاک دشمن، دستیابی به برتری هوایی در فضا و دفاع سایبری در برابر تهدیدات مختلف شبیه سازی شد.

ارتش اسرائیل در بیانیه ای درباره این رزمایش ماه گذشته اعلام کرد: این رزمایش بیانگر تداوم و تقویت همکاری های عملیاتی بین ارتش ها و بخشی از مجموعه رزمایش های ارتش اسرائیل با فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا است.

در مارس ماه سال گذشته، نیروی هوایی اسرائیل در یک دوره آموزشی به نام “پرچم سرخ” به مدت دو هفته، به همراه نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا در اسمان ایالت نوادا آمریکا شرکت کرد.

در این تمرین‌های دو هفته‌ای، نزدیک به ۱۰۰ هواپیما از نیروی هوایی ایالات متحده و اسرائیل در پایگاه نیروی هوایی “نلیس”، که در حدود ۸ مایل شمال شرقی شهر “لاس وگاس” واقع است، تمرینات روزانه را اجرا کردند.

همچنین در ژانویه امسال (دی ماه ۱۴۰۱)، رزمایش مشترک بزرگی به نام “جونیپر اوک” بین ارتش اسرائیل و فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) در منطقه شرقی دریای مدیترانه و اسرائیل برگزار شد.

این رزمایش به عنوان بزرگترین تمرین مشترک اسرائیل با نیروهای سنتکام درنظر گرفته شد و در آن بیش از ۱۴۰ هواپیما، ۱۲ شناور نیروی دریایی و سیستم‌های توپخانه از دو طرف به کار گرفته شدند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *